Моля дайте ми съвет
Горещо благодаря предварително на всеки включил се с информация!
Наясно съм,че консултация по интернет/телефон не може да бъде проведена сериозно, но тъй като нямам възможност да го направя лично в момента, търся всякакво инфо за да си наместя картината и да реша какво да правя. Тукашния зъболекар в чудо се видя с мене, защото му оказах голям натиск, но въпреки това не постигнахме особен успех освен че пак ще го гледа в началото на февруари, което ОК, но аз не вярвам да предложи решение различно от антибиотика и ваденето отново. Междувременно ще се обадя в британския аналог на задравната каса и ще изровя макс информация оттях за всички налични процедури за млечни зъби, а не само най-общия пакет, тоест вадене. В това отношение в Англия работи следния принцип-колкото повече ровиш, толкова повече откриваш, но ако не питаш и не търсиш- получаваш минимума пакета за каквото и да било. Потресаващо е, знам...зъболечението им е голям парадокс.
. Ще пиша как е протекло, говорих вече с 3-ма стоматолози- всички са категорични че трябва да се опита всичко преди да се вади, тук нито направиха снимка, нито дори опит, само повтарят ит'с нот гууд- да го вадим и това е.