Отговори
# 90
и аз плащам,за първичен от 14 дни ми искаха 8лв в Медлайн Пловдив,и ми казаха че другите болнични с ЛКК трябва да плащам по 30лв на болничен и аз се ужасих,все пак това са 9месеца,всеки месец по 30лв,ми то да се плащаше само това......разтърсих се и намерих в МЦ Капана-Пловдив ти издават болничен с ЛКК за 10лв,което определено е в пъти по-добре от 30лв

Всеки месец моят лекар ме изпраща на ЛКК в МЦ Капана - Пловдив, вече имам издадени  3 болнични и не съм платила стотинка.

# 91
и аз плащам,за първичен от 14 дни ми искаха 8лв в Медлайн Пловдив,и ми казаха че другите болнични с ЛКК трябва да плащам по 30лв на болничен и аз се ужасих,все пак това са 9месеца,всеки месец по 30лв,ми то да се плащаше само това......разтърсих се и намерих в МЦ Капана-Пловдив ти издават болничен с ЛКК за 10лв,което определено е в пъти по-добре от 30лв

Всеки месец моят лекар ме изпраща на ЛКК в МЦ Капана - Пловдив, вече имам издадени  3 болнични и не съм платила стотинка.
Може би,защото мен не ме праща никой плащам по 10лв на др.Шишкова

# 92
  • Пловдив
Lapen,Мандов ?

# 93
 Първите 2 месеца си плащах по 30лв. всеки месец за болничен от Торакс.На 3-тия месец когато трябваше да взимам болничен поради някаква причина не работеха и АГ-то ме изпрати в поликлиниката в Тракия където ми взеха 15лв.Моя приятелка плаща 20лв. за болничен от АГ-то.Не мога да разбера,ако е регламентирано защо цената за ЛКК не е една и съща навсякъде? Иначе касови бележки ми издават винаги.
 С ММ скоро ходихме при личната ни лекарка,защото не се чувстваше добре,беше с температура и разтройство и му трябваше болничен за няколко дни до като му поотмине.Онази му заявила,че нищо му няма и ако иска болничен трябва да си плати 10лв.,защото му правела услуга.Като излезе от кабинета и ми каза полудях.Исках да вляза вътре и да и завра болничния няма да казвам къде,но той е кротка душица и не ми позволи.Е,поне чакащите със сигурност разбраха какво се е случило.Същата тази за всяко посещение ми искаше такса в началото докато ходех за направления за АГ,за съжаление късно разбрах,че съм освободена и когато последния път с най-голямото си нахалство ми каза "Ами това е засега-3лв" я попитах защо 3лв. като съм бременна и съм освободена ,тя ми отговори ,че видите ли била забравила.При първа възможност я сменям Naughty

# 94
  • Пловдив
При първа възможност я сменям Naughty

Момента да я смените е настъпил.Имате още 19 дни

# 95
 Верно ли? Аз съм останала с убеждението,че това се прави през Юли.Много благодаря за инфото,щях да изпусна срока.

# 96
# 97
  • София
Нито по време на първата, нито по време на втората ми бременност са ми искали пари за издаване на болничен, а съм се следила при различни лекари.

# 98
Аз съм в болничен от самото начало на бремеността, тъй като се налагаше и не съм платила и стотинка за болничен.

# 99
бихте ли споделили вашите впечатление от АГ-то си,доволни ли сте от него,как се казва и къде е кабинета му.След седмица ще сменям моето АГ ,бях се насочила към д-р Котева,но чух доста негативни неща за нея и сега съм доста объркана и незнам към кой лекар да се насоча

# 100
  • Пловдив
Д-р Котева не е лош избор за ЖК по касата.Не знам какво си чула и какво очакваш от АГ то по каса.

# 101
 Аз ходя при д-р Мерджанов.Много сме доволни,винаги обяснява подробно,отговаря на въпроси васякакви без да прави физиономии.Ето му координатите:http://teodormerdjanov.info/
 Писали сме едновременно...моят лекар също е по каса.В началото на бременността ходех при друг на частно и отношението беше под всякаква критика,нищо че си плащам.Вадех му думите с чингел от устата,до 4-ти месец не ми назначи нито едно изследване абе нямам думи.Сега не плащам нищо,но съм в пъти по-доволна.Така че това не е критерий Peace

# 102
  • Пловдив
celevra,кой е АГ то с плащане,на който му вадиш думите с ченгел?

# 103
очаквам от АГ нормално отношение.При предишната лекарка,при която бях винаги имаше много хора,да,преглеждаше ме ,но доста набързо,общо взето нищо не ми обясняваше,уж работеше с ЗК,а все плащах,назначи ми само кръв и това е ,без ваг.секрет,без нищо,каза че ме иска в 14 г.с на ФМ и това беше,но аз утре съм на ФМ при д-р Даскалов,силно се надявам всичко да е наред,мъжа ми вече започва да ме притеснява с думите си ,че изобщо не ми личи че съм бременна,дано с бебчо да е наред всичко

# 104
  • Пловдив
Станислава,ще си искаш каквото ти се полага.Хубаво е да смениш ЖК тогава.Мога да кажа,че д-р Росен Петров стриктно спазва програмата майчинство здраве.Като даже прави ехография всеки месец безплатно,а това не се полага по касата.

За разлика от д-р Бакалова,която си спестява изследвания по касата и дори ме накара да си платя неща,които ми се полагат безплатно.Прави двете безплатни ехографии,а другите се плащат

Общи условия

Активация на акаунт