Отговори
# 60
2 различни подправки са  Wink
ким е за солети, солени печива. кимион се слага на кюфтетата  Sunglasses

Разбира се, че са две различни подправки  Simple Smile

Извинявам се, asyalein, но кимион се слага на кебапчетата, но никога на кюфетата  Peace

Аз го слагам и на кюфтета--пържени и на скара. Както и на всичко с месо, въпрос на вкус е.

Иначе шуплата е супер, мисля да я пробвам скоро.   bouquet

# 61
  • Юпитер- Сатурн
Винце благодаря за вкусната рецепта  Hug .
В събота вечерта ме хвана лудото и реших да я направя. Отдаван не бях правила по-мързеливо и вкусно нещо. Да си призная накрая ни досрамя и оставихме две парчета за другия ден. А, малкия изяде две за отрицателно време.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 62
Винце благодаря за вкусната рецепта  Hug .
В събота вечерта ме хвана лудото и реших да я направя. Отдаван не бях правила по-мързеливо и вкусно нещо. Да си призная накрая ни досрамя и оставихме две парчета за другия ден. А, малкия изяде две за отрицателно време.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аааа, супер!  Hug  При нас срам не срам,  няма шанс да остане за другия ден.... Laughing  Това едно от нещата, което свършва за отрицателно време... hahaha Правя я сутрин примерно..и  до обяд вече  я няма.  Някой път това ни е вечерята...с айрянче...мммм, любимо ни е Heart Eyes

Браво на малкия... Grinning Hug

# 63
Благодаря на Винце за прекрасната рецепта, в неделя я направих и обра точките. Най-много се хареса тази с кашкавал и риган. Бързо и вкусно!

# 64
Благодаря на Винце за прекрасната рецепта, в неделя я направих и обра точките. Най-много се хареса тази с кашкавал и риган. Бързо и вкусно!

Hug

Аз с кашкавала не съм я пробвала още , но ще...  Peace

# 65
правих,ядохме и се кефихме,аз най-много,защото е бързо,лесно и икономично  bouquet

# 66
  • Бургас
Това определено ще се опита съвсем скоро! Браво за хубавата рецепта!

# 67
И аз я направих. Стана вкусна. Но една шупла май е мъничко за нашето семейство, мисля вече да правя по две в двете черни тави. Времето, за което се опече, обаче беше повече от 30 минути.

# 68
Правя я за втори път вече, става превъзходна! Слагам накрая и малко кашкавал, както е направила Петя, а другия път мисля да пробвам какво ще стане с царевично брашно.
Благодаря за чудесната рецепта!

# 69
Благодаря ви, че споделяте мненията си! Радвам се, че шуплата се харесва  Hug

Ще ми е интересно какво ще се получи с царевично брашно...AsyaKaraivanova , да споедлиш! Hug

# 70
Винце, направих я с царевичен грис поради липсата на царевично брашно, като добавих и малко пшенично брашно. Консистенцията става по-рядка, защото грисът се надува чак във фурната. Поръсих с ленено семе и сусам, стана много добра на вкус, особено за онези, които обичат качамак. Извинявам се за лошото качество на снимката Sad С помощта на тази лъжица я намазах с масълце.

# 71
AsyaKaraivanova...ами не знам как ще е на вкус с царевичен грис... newsm78 Но щом така си решила и ти  е харесало... Hug

# 72
Леле ВИНЦЕеееее Господ да те поживи!!!!! хахахаха хем шуплата намерих хем и теб! (ако може сега и печалба от тотото днес денят ще е пьлноценен)

Ще гледам в неделя да я направя за закуска... един вид да седна пак на майчина трапеза....

МЕГИ аз сьм от Белица, като баба ти  Laughing

# 73
Леле ВИНЦЕеееее Господ да те поживи!!!!! хахахаха хем шуплата намерих хем и теб! (ако може сега и печалба от тотото днес денят ще е пьлноценен)

Ще гледам в неделя да я направя за закуска... един вид да седна пак на майчина трапеза....

МЕГИ аз сьм от Белица, като баба ти  Laughing

Ееххее, кой е тука!  Hug  Радвам се  да те видя тук из между шуплите  Laughing  Иначе баба ми е от Разлог...ама то Белица и Разлог, не са май много далече един от друг... Laughing  Представяш ли си нашите баби да са се познавали  Joy  Hug

# 74
.......................
.........
  Иначе баба ми е от Разлог...ама то Белица и Разлог, не са май много далече един от друг... Laughing  Представяш ли си нашите баби да са се познавали  Joy  Hug

За теб знам Винце, имах предвид *МЕГИ* дето е писала в началото на темата.

Общи условия

Активация на акаунт