Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
The Baronesss поред мен няма да и харесат.За мен е сухи рози ,малко ми прили4а на Кабаре на Грес(Гре newsm78).На мен ми харесва ,но за нея, след като ползва тези ,които изреди не съм сигурна

# 331
  • София
Аде, пък и вие, син, зелен - все тая.  Laughing Аз имам една чанта и тя е СИНЯ (тюркоаз), но колежката ми упорито твърди, че е зелена. Даже спрях едно момиче на улицата да я питаме и тя каза синьо-зелена, повече към синьо. Но не, чантата за нея си остана абсолютно зелена, което за мен е ок, но тя продължи опитите да ме убеди в същото.

моя колежка пък все казва на синьо-зеленото синьо  hahaha hahaha hahaha

# 332
  • София
Аде, пък и вие, син, зелен - все тая.  Laughing Аз имам една чанта и тя е СИНЯ (тюркоаз), но колежката ми упорито твърди, че е зелена. Даже спрях едно момиче на улицата да я питаме и тя каза синьо-зелена, повече към синьо. Но не, чантата за нея си остана абсолютно зелена, което за мен е ок, но тя продължи опитите да ме убеди в същото.

моя колежка пък все казва на синьо-зеленото синьо  hahaha hahaha hahaha

Joy и аз съм от тези дето не различават нюансите. За това като ми казаха зелено и аз търся зелено, а всички ми се струват сини.
Още веднъж благодаря!

# 333
Момичета, да питам и аз вас за съвет : тези така харесвани Перли на Лалик дали ще харесат според вас на млада дама, носеща Армани Мания, Долче и Габана The One и  Emporio Armani LEI? На роза ли миришат?
Според мен никак. За мен те миришат на камфор и са неприятни. Без проба на кожа не бих ги препоръчала на никого.

# 334
  • Belgium
Има си нюанси, които са синьо зелени, обаче тоя Cool Water, за който говорех си е синьо отвсъякъде  Grinning

Това ако някой ми каже, че е зелено, ще припадна  hahaha И е най-новото на Давидов.

# 335
  • София
Момичета, дали има български сигурен сайт, от който мога да поръчам Perles De Lalique?

# 336
  • Бургас
 Grinning Перлите ги пръсках един път в офиса, от пробичка Heart Eyes, колегите ме умоляваха да не си ги купувам. LaughingНе съм, не ми понесоха и на мен. Rolling Eyes

# 337
  • Варна
Днес ми пристигна http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Patou/Patou-For-Ever-4388.html.
Много интересен аромат. Леко абсурден според мен. Едновременно свеж, но и дълбоко-гушлив.
Усещам една резлива нотка в него, която е сякаш идея ретро, но без да дразни.  Амбрата и ванилията в базата му придават дълбочина. Не знам защо е отнесен към шиприте  newsm78
Определено много интересен аромат, мисля, че през лятото ще бъде перфектен.

# 338
Това е най-новият зелен Давидов, но той е мъжки! newsm78
http://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/Adventure-Eau-Fraiche-7728.html

# 339
Аз се съмнявам в "най-новия", някоя продавачка може и да е метнала момичето.

# 340
Ами, метнала. Толкова и знаят някои. Щом в БЗ понякога гледат като изтървани, и ние ги "светваме" за нещо ново, какво остава за някоя дама в кварталната парфюмерийка.

# 341
  • Belgium
Като стана дума за нови аромати, някой знае ли кога ще дойде Naughty Alice на баба Виви по нашите ширини за тест?  Laughing

# 342
  • София
Доста хора на това в ляво биха казали "зелен"  Peace
А и наистина за продавачката може би е бил "най-новия" от тези в наличност, което не значи от 2010  Mr. Green

# 343
Момичета, дали има български сигурен сайт, от който мога да поръчам Perles De Lalique?

Бих ти препоръчала един, за който съм сигурна, че няма проблеми, но видях, че в момента го нямат. Но имат опция да им оставиш заявка и като го получат се обаждат. Даже тогава правят допълнителна отстъпка.  Grinning

# 344
  • Belgium
Е да, но това от дясно е мъжки парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт