Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Ако направят парфюм, който ухае на Нутела, пишете ме фен до гроб Laughing
В Уоманизатора и аз усещам много съставки, определено ми харесва.

# 421
  • Бургас
Честит рожден ден Чаровнице Hug Пожелавам ти твоите мъже винаги да гледат на теб като Бижу

Карен, добре, че творих в отделен браузър картинката под пожеланието ти `щот иначе направо ме сащиса какви намеци правиш на Бижу  Crazy и понеже ти я виждаш по друг начин, виж как я виждаме ние http://prikachi.com/images/179/2601179Z.jpg

# 422
  • София
Ако направят парфюм, който ухае на Нутела, пишете ме фен до гроб Laughing

Маринска не те ли е зарибила още с Дарк Екстази на Ла Перла? Simple Smile

# 423
Карен, добре, че творих в отделен браузър картинката под пожеланието ти `щот иначе направо ме сащиса какви намеци правиш на Бижу  Crazy и понеже ти я виждаш по друг начин, виж как я виждаме ние http://prikachi.com/images/179/2601179Z.jpg
hahaha hahaha hahaha Ми то и аз така я виждам... #Silly доста се почудих, ама надписа е красноречив, та реших, че Карен това ми пожелава. Joy Joy Joy

Благодаря, Красавице! Hug

Сънчо, Hug

Чудя се дали да не си подаря една Sheer Stella 2008? Thinking Crazy

# 424
  • София
Цитат
Цитат на: Smartie в Петък, 22 Октомври 2010, 18:56
Ако направят парфюм, който ухае на Нутела, пишете ме фен до гроб

Маринска не те ли е зарибила още с Дарк Екстази на Ла Перла?
Аууу: наострям уши  Heart Eyes   В това Екстази обаче има роза  Sick Не си я представям до любимата Нутела  Thinking

# 425
  • София
Не усетих роза. Този парфюм мирише на току-що отворена кутия бонбони пияни вишни в натурален шоколад. Ама толкова буквално, че се чудиш къде е кутията. Не е точно Нутела.

# 426
  • София
 eat Благодаря Kissing Heart Вече го искам  ooooh!

# 427
# 428
Не е Нутела, определено. Има мнооого алкохол в него. Ползвам го за опиянение преди сън Blush

# 429
  • София
 Praynig  Praynig Може ли 1 памуче да получа  Embarassed ? Атти, мерси за линка   bouquet

# 430
  • София
Нямам го вече, размених го, иначе бих с удоволствие  Hug

# 431
Praynig  Praynig Може ли 1 памуче да получа  Embarassed ? Атти, мерси за линка   bouquet

Дай адрес на лични, и ще ти пратя проба Hug

# 432
  • Варна
Честит рожден ден, Бижу! Само хубави аромати да има на нощното ти шкафче. Само хубави неща да правят мъжете около теб.  bouquet  bouquet  bouquet

Много съм ядосана на парфюм.бг Объркаха ми Ескадата и сега още близо седмица ще се забави моята поръчка.
Много странна практика имат - искат да си получат сгрешения продукт и едва тогава да ми изпратят първоначално заявеното. В крайна сметка вината е тяхна, а аз губя във време/дни.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 21:49 от Приятно ми е - Богиня!

# 433
Момичета, не мога да не ви се похваля днес празнувам годишнина от сватбата си и моята любов ми подари сега Алюр Сеншуъл ЕДП без дори да съм го искала. Обичам този мъж, защото той ме прави най-щастливата жена на света! Heart Eyes Подарихме си взаимно за да ползваме и двамата и новия парфюм на Comme des Garcons и това сега ми дойде тотална изненада. Two Hearts

# 434
  • Sofia
hahaha hahaha hahaha Ми то и аз така я виждам... #Silly доста се почудих, ама надписа е красноречив, та реших, че Карен това ми пожелава. Joy Joy Joy

Нямам представа как букетът  с ириси се превърна в този надпис!  Shocked 
Подмених го с други ириси!   Joy

Общи условия

Активация на акаунт