Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 806
  • 736
  •   2
Отговори
# 435
  • Варна
Честито, Денси. Дай боже всекиму такъв мъж или нека подобни мъже се множат поголовно Simple Smile

# 436
Денси, мисля, че половините се откриват в живота. Още много години любов и щастие ви пожелавам Heart Eyes  bouquet

# 437
Densi,още дълги,дълги години ви пожелавам блясък в очите и трепет в гърдите Hug
Разкажи моля те,повече за новия на КдГ Уондърууд Crazy че го мисля от няколко дни,седмица вече,че и 10 дни Rolling Eyes

Сънчо,трябваше днес да пристигне,но го няма/платен на 8.10/.Писах на продавача,защото не го е отметнал като изпратен.Притеснява ме,че има 44 звездички,ще почакам още 10дни и ще си пусна диспута,поне парите да ми върне,макар да препочитам парфюма Cry Cry Cry Cry Cry точно този ли  #2gunfire

Аз пък реших,че това е някаква си тяхна шега между Бижу и Карен де Wink

Не усетих роза. Този парфюм мирише на току-що отворена кутия бонбони пияни вишни в натурален шоколад. Ама толкова буквално, че се чудиш къде е кутията. Не е точно Нутела.

Аха,никаква роза само пияни вишни,които на първо подушване стряскат,ама после са толкова вкусни,а да не забравя Naughty Не шофирайте,когато сте напръскани с него,полицаите ще ви приберат,гаранция ви давам Joy

# 438
Карен, благодаря за ирисите! Hug Laughing

Не се стърпях и си подарих Sheer Stella 2008! Crazy Blush

# 439
Ей, Денсичка, браво на мъж ти! Все така да те обича!!!  Grinning   другото ти го пожелах в аванс

# 440
  • Козлодуй
Айде сега да разкажеш за нея бързичко Grinning

Денси,честита годишнина!  bouquet И честит ти А.С.,със здраве и кеф да си го пръскаш!

Силви,точно за това питах кога е поръчан,как изчисли,че трябва да е дошъл,щом нямаш уведомяване дали и кога е пратен Grinning Рано е,ще дойде Peace

# 441
Айде сега да разкажеш за нея бързичко Grinning
Ами тя поне не е без проба! Laughing Има рози, разбира се. Всички аромати на Stella McCartney имат роза в състава си. Началото започва с рози и розов пипер. После се появяват и някакви зелени треви, или билки, които се задържат известно време. И след тях идва един изкъпан в роса, хладен божур (той е разновидност на розата), от който обаче се получава чуден аромат на чистота и свежест. Мирисала съм след дъжд мокър разцъфнал божур. Наистина мирише така! Няма натрапчива миризма на роза или поне тя не е тежка маслена роза, а наистина създава усещане за хлад и ефирност. В аромата няма сладост или досаждаща ванилия, което е чудесно, защото тези аромати понякога ми лепнат като при реакция с потна кожа. Много траен и шлейфов аромат.
Поисках Chloe Love, но там има една мокрота, която ми напомня на мокър ориз. Иначе също миирише на чисто, но не свежо-чисто, а някак като в утро, след което следва горещ летен ден. А тук, при Sheer Stella, е хладното утро на пролетен ден. Аз не харесвам рози в парфюмите, защото са ми лепкави, мазни и тлъсти, като сварени розови цветчета в казан за розово масло. Даже имам чувството, че парфюмът е топъл, като гребната от казана отвара. Но това е съвсем различно нещо... Пробвах го миналата неделя по обяд и издържа до късно вечерта. Много ми хареса и му се двоумях, защото е 100 мл, но пък е чудесен. Цветът и видът на бутилката напълно отговарят на усещането, което носи парфюма.

# 442

Силви,точно за това питах кога е поръчан,как изчисли,че трябва да е дошъл,щом нямаш уведомяване дали и кога е пратен Grinning Рано е,ще дойде Peace
Ох,чул те господ Praynig Praynig
точно този не искам да загубя Confused
Имала съм какви ли не странни случки в ибеи Rolling Eyes
Още нямам отговор от продавача #Cussing out

# 443
Денси, честито и със здраве да го ползваш!  bouquet
Много са хубави тези изненади. Още много години да се обичате все така. Hug
Честит рожден ден и на Бижу, макар и на патерица! Желая ти много нови придобивки!  bouquet

Аз съм на вълна Коледа  Embarassed и в момента се чудя какво ново да тествам.
От поне седмица не съм се разхождала по парфюмериите ,та може и да съм пропуснала нещо.
Като добавим и това ,че нямам време да влизам и в темата, съвсем изостанах парфюмно.
Нещо ново и интересно да има на пазара? Laughing

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 08:35 от *Emia*

# 444
Момичета, помощ Simple Smile Тотално се загубих из аромати и не мога да реша кой парфюм искам Simple Smile Обичам Живанши Аngel eun Demon и мислих него да взема за зимата отново. НО, ми хареса един стар парфюм "Versace Crystal Noir", който обаче усещам доста често на различни жени и не ми допада идеята. Сега ми трябва лек парфюм за работа. Харесват ми сладникавите силни парфюми и май предпочитам комбинацията на божур и мускус. Някой да има идеи? (звуча объркано, но и така се чувствам относно парфюмите)

# 445
Момичета, помощ Simple Smile Тотално се загубих из аромати и не мога да реша кой парфюм искам Simple Smile Обичам Живанши Аngel eun Demon и мислих него да взема за зимата отново. НО, ми хареса един стар парфюм "Versace Crystal Noir", който обаче усещам доста често на различни жени и не ми допада идеята. Сега ми трябва лек парфюм за работа. Харесват ми сладникавите силни парфюми и май предпочитам комбинацията на божур и мускус. Някой да има идеи? (звуча объркано, но и така се чувствам относно парфюмите)
Пробвай Лола на Марк Джейкъбс-има сладост,но не е гурме,шлейф,безумно траен,божур,мускус и не дразни околните мисля,освен това всеки път когато го нося получавам комплименти,а аз го имах за не впечатляващ аромат.Има го по парфюмериите за тест/в Дъглас със сигурност/,а онлайн вече е на доста добра цена Wink
Ето този тук:http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Lola-6166.html

# 446
Добро утро!

ЧРД на Бижу! Да е жива и здрава!  bouquet
Чеситта годишнина на Денси! Hug Още много щастливи години заедно. newsm51

Изчетох ви с голямо удоволствие, порадвах се на емоциите ви от срещата.

Момичета, да питам и аз вас за съвет : тези така харесвани Перли на Лалик дали ще харесат според вас на млада дама, носеща Армани Мания, Долче и Габана The One и  Emporio Armani LEI? На роза ли миришат?

Баронеске, Перлите изобщо не са харесван парфюм. Алекса е писала най-точно, суха роза, прашно-пудрена с много пачули и нещо иглолистно, което докарва на камфор и евкалипт. Всъщност познавам само двама или трима души, които го харесват. Аз го обожавам, но ароматът определено иска тест преди покупка.
А младата дама според мен е абсурд да го хареса.

Новият аромат на ВУ по състав изглежда голяма скука. И какво значи carnal violette?

# 447
  • София
Умрела виолетка! Joy

# 448
По-скоро е виолетка, която ни подтиква към....палави неща.

1. relating to the physical and especially sexual appetites  Joy

# 449
  • Sofia
Чувствена виолетка .  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт