Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 739
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря   bouquet. Трябва ми за подарък на жена, която харесва свежи аромати. Също така обмислям и да се обзаведа с някакъв такъв аромат, но тъй като ще е поръчка по интернет и ще е на сляпо предпочетох консултация с вас  Mr. Green

# 481
  • София
Цитат
Благодаря  . Трябва ми за подарък на жена, която харесва свежи аромати. Също така обмислям и да се обзаведа с някакъв такъв аромат, но тъй като ще е поръчка по интернет и ще е на сляпо предпочетох консултация с вас 
Щом харесва свежи аромати не ти преоръчвам Нина Ричи, нито Шанс  Mr. Green По-скоро от масовите Омния Кристалин, 212 на Каролина или НОА на Кашарел  Hug

# 482
The Baroness, казах, че търся свеж парфюм или мааалко по - тежък, но в никакъв случай сладък или тежък от там на татък ви оставих да ме съветвате  Mr. Green
Цитат
Омния Кристалин
За Булгари ли става дума?

# 483
НОА Peace за свежи аромати
в Директа е на добра цена в момента 100мл:
http://www.fragrancedirect.co.uk/cacharel/cacharel-noa-eau-de-to … 0ml/invt/0017248/

eta - Интересно съвпадение на децата  Hug

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 18:26 от Asinka

# 484
Ето и моите предложения:

Aqua di Gioia на Armani

Trussardi- Bianco

и

# 485
Много благодаря, че ми помагате  Hug
Чудно ми е защо за Chance има толкова противоречиви мнения?  newsm78

# 486
Хубав парфюм,който мирише на чисто е Purе на  Jil Sander.

# 487
Нито един от ароматите на Шанел не е за покупка на сляпо.
Добре е, като се казва "свеж", да се доуточни: сладникав, сапунен, зелен, цитрусов и т.н. Понякога е трудно да бъдем гадателки Peace

# 488
Добре е, като се казва "свеж", да се доуточни: сладникав, сапунен, зелен, цитрусов и т.н. Понякога е трудно да бъдем гадателки Peace

напълно подкрепям

а и е важна химията с кожата на "носителката"

с мен споделената от почти всички любов към elixir des merveilles не се получава....

# 489
напълно подкрепям
а и е важна химията с кожата на "носителката"
с мен споделената от почти всички любов към elixir des merveilles не се получава....
Аз също смятам така. По мои наблюдения Шанел е по-скоро нехаресван бранд. Особено не по форумите, а обикновените потребители по-често го избягват по една или друга причина.
Не харесвам Шанс достатъчно, но за подарък на човек, на когото не се познава вкуса в детайли е един от най-подходящите, от всичките аромати на бранда.

# 490
Moeто предложение за свеж и лесен за харесване парфюм е Белят чай на Булгари (Eau Parfumee au The Blanc by Bvlgari) Peace

Води се унисекс, ама аз трудно мога да си представя мъж да го носи.

Венуш, звучи ми доста налудничаво, ако е истина  Thinking Да махнеш флагманите от производство заради тия водици... Дано да не е верно!

Днес си направих експеримент. Получих Драконовата целувка от една парфюмна фея ( bouquet) и се оказа доста мой. Излизат едни мъхове и дървеса на моята "нова"  кожа, наред с една прекрасна роза... просто да пАлудееш  Crazy
Пръснах и мъж ми, за проба, понеже наистина на мен стоеше малко мъжки. Обаче нищо подобно! Наизскачаха едни ориенталски китки  Shocked Ама направо от километри му личи, че е с дамски парфюм. Няма да го дялкаме, очевидно. Ще му взема един Енкре, щом го искам с опушени дървесни аромати, няма се циганя  Laughing

Зарибена съм с Lady Vengeance  Rolling Eyes Мимси ми помага да наваксам, та Жулиетата определено е Must have! Ръкава ми мирише от вчера божествено...

Асинка, миналата година като чаках гледах на всяка дата кой е роден (куку!)  hahaha  Тогава ми направи впечатление  Grinning

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 20:52 от eta

# 491
Много ви благодаря, че ми обърнахте такова внимание  Hug  bouquet
Не съм толкова на Ти с парфюмите за да определя в подробности какъв свеж да е. Само да не е сладникав. Нямам голям опит с ароматите, но искам да се науча (ако мога така да се изразя)  Laughing. Единствено за зелен предполагам, че е нещо като Green Tea на Elizabeth Arden  Rolling Eyes

# 492

Зарибена съм с Lady Vengeance  Rolling Eyes Мимси ми помага да наваксам, та Жулиетата определено е Must have! Ръкава ми мирише от вчера божествено...

Eta,не си сама за горния,ама си оставих нещо за което да мечтая Wink
или се надявам да ми мине мерака Flutter
ако го издирите някъде по европейските сайтове,свирнете ми Crazy

iiv_05 ,от мен препоръка за Essence by Narciso Rodriguez или Essence Musk-разкошен чист,но не много бюджетен аромат,зависи колко парички ти се дават Wink

пп.То хубаво ще се научиш,ама ако знаеш колко е разоряващо веднага ще затвориш тази страница и нивгаш няма да припариш при нас Naughty Laughing

# 493
goddess, за намирането лесно  Simple Smile Но трябва първо да си помисля той или Агента (или дали бих ползвала и двата, понеже Агентурата си ми е много на сърце)  newsm78

# 494
goddess, опарих се вече от лаковата тема, но парфюмите са доста по - скъпички за да купувам всяка седмица  Mr. Green Последният е Bvlgari II ооооот края на май, който даже ми беше подарък. Малко е по - сладък, затова сега се чудя на някой свежичък  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт