Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
goddess, за намирането лесно  Simple Smile Но трябва първо да си помисля той или Агента (или дали бих ползвала и двата, понеже Агентурата си ми е много на сърце)  newsm78
Аз явно пак съм си забравила очилата,като съм го търсела Laughing
Хвърли един линк,моля те Praynig
goddess, опарих се вече от лаковата тема, но парфюмите са доста по - скъпички за да купувам всяка седмица  Mr. Green Последният е Bvlgari II ооооот края на май, който даже ми беше подарък. Малко е по - сладък, затова сега се чудя на някой свежичък  Thinking
Ако харесваш мускус,този със сигурност ще ти допадне Wink ухае на чисто,с дебела мускусна основа,като наркотик ми действа Crazy,макар и по-принцип да харесвам някои доста убийствени аромати,но този е изключение Heart Eyes
Незнам за лаковата тема,ама май моята последна поръчка на парфюм е от преди два дни ooooh! чакам 5 броя вече и пак нямам насищане,но поне знам че два от тях със сигурност са силно желани от доста дълго време/има няма 5-6 месеца/ Wink
А бе вече си предупредена и съм по-спокойна Heart Eyes Mr. Green

# 496
Хвърлям тия набързо, ако се заровя може и още да излязат:

http://www.escentual.com/juliette-has-a-gun/ladyvengeance001/?so … 483916861f399b3e4

http://www.garden.co.uk/php/showProducts.php?plu=0610807

това пък е за патрончета, ама твърде нерентабилно: http://www.asos.com/Juliette-Has-A-Gun/Juliette-Has-A-Gun-Bullet … .aspx?iid=1147721

# 497
goddess, за намирането лесно  Simple Smile Но трябва първо да си помисля той или Агента (или дали бих ползвала и двата, понеже Агентурата си ми е много на сърце)  newsm78

Агента си го имала и носила,опитай нещо ново Wink...приличат си,но са в същото време и много различни. И аз не съм ги срещала по сайтовете.

# 498
Ауууу,цена нямаш,Ета Hug благодаря ти bouquet
Сега се сещам,че бях го мяркала в escentual.В asos не съм и поглеждала за парфюми,а този другия сефте го чувам Rolling Eyes
Остава да реша Лейди Венджънс ли да си купя или ботушки newsm78
Ама щом не съм почнала усилено да го издирвам,май не му е дошло времето Thinking иначе нямаше да чакам линкове Rolling Eyes
Имам поне 10 бройки за разкарване,да се поизчистя малко и тогава,ама никой не ми ги иска Rolling Eyes
Обаче сега ги запаметявам и трите линка Crazy

пп.Ах,тази парфюмна "вещица" Мимс Heart Eyes сигурно чете и ни се смее

# 499
Ако харесваш мускус,този със сигурност ще ти допадне Wink ухае на чисто,с дебела мускусна основа,като наркотик ми действа Crazy,макар и по-принцип да харесвам някои доста убийствени аромати,но този е изключение Heart Eyes

Установих, че харесвам мускус, цитруси, цветя и зеленко  Grinning Не питай как го разбрах Mr. Green

# 500

Установих, че харесвам мускус, цитруси, цветя и зеленко  Grinning Не питай как го разбрах Mr. Green
Есънс е цветя и мускус,няма зеленко и цитруси,много женствен за мен аромат Crazy
И аз така влязох тук в началото на годината да се ориентирам какво да си купя новичко и ей ме на сега,зарибена..........
Пробвай и Галиано ЕДТ-подчертавам ЕДТ,също и Клое ЕДТ,Инфюжън д'ирис на Прада-май това са по-лесно достъпните за които се сещам и ги има по магазините Peace

# 501
Поне ме приехте добре, защото много нахално нахлух  Whistling
Ако ми повярваш, че знам марките, но моделите (ако мога така да ги нареча) на повечето парфюми са ми напълно непознати...  Blush Blush
А Chloe и Galliano имат ли някакъв модел? В смисъл...... ох как да се изразявам сега  Laughing както примерно Versus на Versace, Versence на Versace и другите ги приемам като модели на марката Versace. Като за начинаещ толкова  Laughing

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 21:58 от iiv_05

# 502
  • София
John Galliano има 3 парфюма засега.
Ето ти и Chloe http://www.fragrantica.com/designers/Chloe.html
И въобще - разходи се в този сайт, ако искаш да се информираш за парфюми.

# 503
  • Варна
Ети, Силве, изобщо не ви се смее Мимс даже  Laughing, ама Лейдито наистина е завладяваща  Heart Eyes Просто не съм виновна аз, а тя.

Оказа се, както си знаех и сама от време оно, че за мен Шанелите са наистина трудни. Плебейски ще прозвуча сега, обаче са ми дърти, заради тази тяхна специфична шанелска база. Току-що метнах Коко в продавалници и подобни, след като го мъчих последните дни - не става, направо ме скапва като същинска старица. Единствено Коромандел ми остава любов, ама пък в него нищо шанелско не намирам, та сигурно затова. И Сенсуелния Алюр харесвам много, макар че подозирам, че в един момент и той ще ми се натрапи прекалено в личното пространство. Алюр е на път да изхвърчи и той безславно от гардероба ми, ама ще му дам още малко шанс. Щом обаче повече от 2 месеца го нося единствено като излизам по анцунг (каква гавра само  Mr. Green), значи май пътят му е предначертан.

# 504
Божее, Chloe колко много имат как да разбера кой имаше в предвид goddess? Предполагам този  newsm78 Колко е трудно...   Crossing Arms

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 22:41 от iiv_05

# 505
Алюр е на път да изхвърчи и той безславно от гардероба ми, ама ще му дам още малко шанс. Щом обаче повече от 2 месеца го нося единствено като излизам по анцунг (каква гавра само  Mr. Green), значи май пътят му е предначертан.

Алюр е един от ароматите, които не разбрах от началото до края. ЕДТ, ЕДП все едно.  Първо - свръхмощни китки. Ква ванилия, кви цитруси, при мен ги няма.  Второ - преди години имах Хот на Бенетон - червеното кранче на топлата вода. Първо него опознах и всъщност, той е двойник на Алюр. Няма значение кой е пръв, за мен Алюр е Хот едно към едно. Евтино студентско парфюмче, това асоциирам и не мога да се спра.
Виж Сеншуъл е друга работа. Страхотна класа. ЕДП съм пробвала само, отбелязвам си ЕДТ за тест.

От петък гордо си разнасям Уоманити. Права е Дилянка за хляба, има си аромат на топъл току що изваден от фурната. Парфюмът е едно авангардно гурме. Хайвери, смокини, хляб, канела, кокос, пай с маслено тесто. Мммм. Ама пък как успява да е секси с тази изобилна кулинария не знам. Има нещо, което го издърпва от готварската категория.

# 506
Зеленините го спасяват от гурме категорията. Установих го покрай един шал, който при всяко отваряне на гардероба ме удостоява със дълбок зелен полъх. Сякаш от дълбините на гора, рано сутрин... Heart Eyes

# 507
Мимси, а моят първи Шанел беше Коко ЕДП  Mr. Green Както се казва "от вратата за краката"  Laughing

# 508
Мимси, а моят първи Шанел беше Коко ЕДП  Mr. Green Както се казва "от вратата за краката"  Laughing

И моя. Вечната ми любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Преди години имахме и Коко Мадмоазел ЕДТ, но той беше на майка и даваше рядко да се пръкаме с него.

# 509
Шанел беше бранда, който най-трудно, но най-трайно харесах.
От пълно отричане до голямо обожаване.
Естествено не на всички парфюми, но поне на повечето. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт