Съпруги,чиито мъже пътуват 20

• 42 747
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро мацки!Jomista , morenitta,добре дошли HugПУХИ,добре дошъл на мъжлето ти Simple SmileТук такава мъгла-нищо не се вижда ShockedДопивам си кафето и ще я мятам LaughingЛек ден на всички Hug

# 661
Добро утро!
  kaffeetrmker_2
Делти, Hugтвоите терлички са по-шик,пък и ги раздаваш с финес.Но де не стоят момичетата боси,че навън засдудява,затова реших да ги обуя. Confused
Времето е много мрачно,но аз ви пожелавам спорен ден и светлина в душите. newsm10

# 662
Добър да е денят ви, момичета, и по-полека днес-петък е все пак, предверие на почивката. Не знам по морето как е времето, мъгла казвате, но тук е първа пролет- 16 градуса в момента:-)

# 663
Не мога да ви пасна на темпото Simple Smile Малкия ми мъж не ме оставя да припаря до компютъра и единствения ми шанс е от време на време да се включвам, когато съм на работа (дано да няма колеги тук Blush)
Satriani, колко време ще си самичка?
Лято, 3 месеца, евентуално с удължване за още 3. Притеснявам се, защото вчера към 15 ч за последно се чухме, когато кацна в Калиари и оттогава никакъв знак newsm78
_KIARA_, благодаря! Снощи съм пропуснала яките наздравици, затова сега ще се компенсирам. Май е време за лека плодова закуска!

Приятен и ползотворен ден на всички!

# 664
Привет момичета!
Добре дошли на новите и завърналите се Hug!
Сатриани, не се тревожи, ще се обади при първа възможност.
Моренита, къде са тези 16 градуса? Искам и аз  Crossing Arms!

# 665
  • Варна
Здравейте момичета и добре дошли на новите Hug Satriani не се притеснявай ще се обади и аз така бях 2-3 дни нямах връзка .
Моренита от кои град си ..аз вече паля каминката вкъщи  Crazy

# 666
  • Varna
Ай, стига бе, толкова ли ви е студено тука във Варна Shocked
А, аз си мислех, че съм зиморничева newsm78

# 667
Делти, май се поразглезихме с топло време и сега ни се вижда голям студ Wink. То, времето си е направо екстра за декември.
Мамите на по-малки дечица, написахте ли вече писмата до дядо Коледа?

# 668
Привет,
А, в София е 18 градуса  Wink и е супер за разходки Peace

# 669
В Пазарджик е 21 градуса и сме по блузки, но скоро и тук ще дойде студа, уви. Аз съм страшно зиморничава и ,когато стане студено, изпадам в летаргия-като мечките спя зимен сън, а мозъкът ми започва да функционира едва напролет-през март, като се разтопи снега:-)

# 670
Да уточня за протокола- живея в Пазарджик, работя в Пловдив

# 671
Да уточня за протокола- живея в Пазарджик, работя в Пловдив
Да, и на двете места е доста топличко Peace

# 672
  • Varna
А тука при нас една мъглааа, обаче от нея косите ми стават още по хубави и къдрави. А лицетоооо, лицетооо става напраУ, порцелан newsm03 И не е студенУУУУ Grinning

Абе, Марийчето ми се губи нещо напоследък, а аз вече взех да се притеснявам за тази веселушка newsm78
Някой знае ли нещо за нея? Писала ли е, че ще отцъства? Да не би аз да съм изтървала пост където е писала за това newsm78

ХаДи наздравИ, за отскок и блясък във очите Wink

# 673
Много ясно, че ще се губи...нали си получи подаръка /след 11 месеца чакане/ Heart Eyes

# 674
  • Варна
Мразя мъглата Crossing Armsот нея косата ми бухва и стара ужасна , а иначе си имам естествени спиралки  Laughing  наздраве  Simple Smile ама 11 мес. са си страшно много ще се губи не ами...... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт