Съпруги,чиито мъже пътуват 20

• 43 348
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Илиева, стискам палци много силно!
Пиши като имаш яснота Praynig

# 91
ИЛИЕВА  Hug споко мила наистина може да е само слух ,всичко ще е ок стават аварий може да е нещо дребно ,като се чуете и щте ти олекне ,горе главата без черни мисли момчетата са добре   bouquet ПУХИ  Hug и аз ще пийна кафенце тенкс МИМЕ виж на първа страница/уж не е само за бмф,но преобладава / СЛЪНЧЕВ ДЕН на всички  Hug

# 92
Добро утро и от мен! Hug
Пуфи,мерси за кафенцето.Изглежда страхотно.
Илиевче,те нали са в Китай сега ,но дано се обади да се успокоиш.Мисля,че ако беше нещо по-сериозно,щеше да се разчуе.И аз от морския форум прочетох,но не можах да науча нищо.Нали знаеш в БМФ какъв страх гони хората и не смеят нища да кажат.
А за червения хайвер снощи забравих да пиша,че и аз като вас не го харесвам и се чудя как примират някои за него,а и е толкова скъп.Чипс също не обичам,но дай ми хубави риби.
Хубав и слънчев ден на всички!  Nature Sun With Face

# 93
Здравейте момичете HugПУХИ,благодаря за кафето!Илиева,дано всичко се окаже слух,но аз все пак стискам палци,мила PraynigНа всички много Hug и ден,изпълнен с много положителни емоции!

# 94
Не е слух,вярно е,но момчетата са живи и здрави.Само това успях да науча.Даво се обадят,че да ни е по-спокойно.

# 95
Илиева Hug,спокойно...виж mamaR какви добри новини ни каза:

Не е слух,вярно е,но момчетата са живи и здрави

# 96
Илиева, дишай!
Много се радвам, че новините са приятни!

# 97
ИЛИЕВЧЕ  Hug отдъхна ли си ,чухте ли се ?Много се радвам се ,че момчетата са ок .МАМЕ ,а за починалия моторист разбра ли се нещо  newsm78 аз нищо не открих/виж това вече е кофти новина,ако се потвърди/

# 98
  • Varna
МАМЕ Hug
Благодарско  bouquet Брат ми е там, заТва казах, че имЪм рУднина. И аз бая бях изстръпнала, ама сЪ дЪржа уж.......

АдИ по Ино УбавУ каЙве за УбавЪта новина

# 99
Жени, споко бе, наш'те мъже са яки и издържливи, най-силните!Като гледам к'ви путьовци се въдят напоследък, чак си викам: "Пу-пу, да не муй уроки"

Стискам палци, всичко да е на 6 Simple Smile

И ви изпращам по една цИлУвкЪ на всичкитееееее  Hug Hug Hug

# 100
Радвам се за хубавата новина PraynigМАМЕ!ДЕЛТИ,вземам си и от кафето и от баклавичката HugИлиева  HugЕее,vagabond,страшна целувка Simple Smile

# 101
  • Варна
Момичета, много ви благодаря за подкрепата!   bouquet Страшна дружина сте!  Hug
Мъжът ми така и не го чух, но се свързах с 2 съпруги от екипажа. Всички са живи и здрави!
Надявам се всичко да е наред докато се върнат!
По успокоих се вече, но ми трябваше да глътна нещо за целта.
Лека и спокойна вечер на всички и много много  Hug за вас!

# 102
Ех,такъв хубав повод-всички на България са добре,а няма кой да почерпи  Naughty

Ежко,къде се изгуби?Да ти се похваля,че днес съобщих на милото,че вече не пуша и той ми заяви,че и той ще ги спре  newsm44 То от теб започна,така че ще имам мнооого да те черпя  Hug
Приятна вечер русалки   bouquet

# 103
Наминавам набързичко да кажа - здравейте, привет и добър вечер на всички   bouquet
Липсвахте ми  Blush
Моят мъж все още е тук, а беше дал готовност началото на месеца... засега сме в чакане и надежди това да стане по-бързо, че...
Бебчо утре става на 5 месеца, много послушно, активно и забавно детенце ми е той, на мама красавеца  Heart Eyes
Целувки на всички ви  Hug
докато бебчо се забавлява в шезлонга, аз отивам да играя с мъжа в мрежа на колички  Laughing

# 104
Много се радвам,че духовете се поуспокоиха.И аз си отдъхнах.Дано чуваме само хубави новини. Praynig
Ние днес си чухме момчето,на Босфора са и утре,най-късно в неделя си го чакаме.Аз като примерна мама днес му закарах колата да подновя каското и гражданската отговорност,че изтичаха,преди това и на преглед я закарах.Сега да си идва,да я ахва,че белким и някоя мома качи Joy
Цветенце,каква приятна изненада,чакаме да ни покажеш колко е порастнал юнака. newsm07
С удоволствие ще си пийна от винцето на Мария п и поздравления,че удържа фронта и не  smile3546
Приятна вечер и още по-приятни почивни дни. newsm68 newsm44 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт