Коледният детски календар

• 49 482
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Много готини идеи Hug По-сложно е със задачките за дете под 2г., но все ще измисля забавления разни.
Не е задължително да има задачки, може през нощта джуджетата да оставят дребно лакомство или играчка.
А мисля да наблегна на нещата "направи си сам", напр. картинка за оцветяване, материали от картон за сглобяване на фигура, или пластелин с рисунка с модел, разни такива дреболийки. Ще планирам нещата ден за ден.
Иначе календарът е почти готов, остава само да го изрежа и да измисля с какво да напиша цифрите, че трябва да са върху гланцово блокче, а так фулмастрите се пързалят и стават на точици?  newsm78
Планирам календарът да пристигне по пощата, заедно с отговора на писмото ни до Дядо Коледа.  Wink

# 151
...
Планирам календарът да пристигне по пощата, заедно с отговора на писмото ни до Дядо Коледа.  Wink
Това е страхотна идея! Благодаря  Hug

# 152
  • София
Иначе календарът е почти готов, остава само да го изрежа и да измисля с какво да напиша цифрите, че трябва да са върху гланцово блокче, а так фулмастрите се пързалят и стават на точици?  newsm78
Вземи от химикалките за надписване на дискове CD/DVD - Liner има ги в повечето книжарници и вършат чудна работа за подобни гладки повърхности  Peace

Аз в крайна сметка реших да направя два еднакви календара, защото дребното нали все гледа от батко си и ще иска да взима от неговия, ако са им различни. Ще трябва само да купя още един малък дядо Коледа за другия кош.

# 153
Иначе календарът е почти готов, остава само да го изрежа и да измисля с какво да напиша цифрите, че трябва да са върху гланцово блокче, а так фулмастрите се пързалят и стават на точици?  newsm78
Вземи от химикалките за надписване на дискове CD/DVD - Liner има ги в повечето книжарници и вършат чудна работа за подобни гладки повърхности  Peace

Благодаря, имам такива в бюрото.  Grinning

Почти довърших календара, ето го:

Свърши ми жълтото гланцово блокче, та звездата на върха остава така за сега. Трябва и торбичка да аправя, но това е дреболийка.  Grinning

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 15:22 от Ена

# 154
  • под кривата круша
Ена, много весела елха Grinning  Поизмислих разни забавни занимания уж.
Да ви питам, понеже смятам да го направя от филц, кое е по-добър вариант, да се лепи или да се шие в/у него? Дебелината е да кажем 3мм. Или 5, но там ще се пробива още по-трудно. И ако се лепи, с какво? Силикона много мирише, не знам дали е ок Thinking
Всъщност, за какво ми е филц като мога да го направя от велур в/у картон Thinking
Иначе снощи гледах готов, на Galleria, обаче не ми хареса и беше 60лв.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 16:12 от Есме В.

# 155
Ето го нашият календар
Мисля да го украсим още с някоя панделка, но Алекс беше много нетърпелив да го направим и нямах време да набавя всичко необходимо.  Grinning

# 156
  • Бургас
Много е хубав.Какво лепило ползвахте?У дома имаме само сухо и едно универсално,но то много мирише и не ми се ще да го ползвам.

# 157
Страхотен е станал!  bouquet И ние него ще майсторим утре, памукът предполагам е лепен с Ц 200.  Thinking

# 158
Не, не е Ц200. Обикновено, в зелена тубичка(от старите).Бяло е на цвят.Пише Декстрин на него.

# 159
Мерси. Simple Smile

# 160
  • под кривата круша
Попаднах на това:http://www.teteamodeler.com/dossier/noel/calendrier.asp. Има интересни неща за малки сръчковци.

# 161
Есме, какъв е този филц, какъв календар ще правиш?

Ние още не сме започнали календара, но вчера направихме картичка-писмо до Дядо Коледа. Като кача снимките, ще покажа Simple Smile

# 162
  • под кривата круша
Филцът е това, от което се правят коледните шапки дето ги продават напоследък; едновремешните Снежанки и дядо Мразовци също бяха такива. Има го с различна дебелина. Харесах това: http://img.auctiva.com/imgdata/2/8/1/3/1/9/webimg/417707488_o.jpg, но от плат или картон. Това, като гледам, е дърво, рязано на фреза-много хора трябва да занимавам, всъщност друг ще го направи.

# 163
Ето как направихме нашият календар  Nature Snowman. Днес само ще довършим капачетата за прозорчетата, защото търпението на детето се поизчерпа вчера.

# 164
Ето как направихме нашият календар  Nature Snowman. Днес само ще довършим капачетата за прозорчетата, защото търпението на детето се поизчерпа вчера.
Баткото е много старателен, браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт