Един триместър ми остана, за да стана януарска мама - 12 тема

• 25 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Lady Честит рожден ден, миличка!!! Жива, здрава, много щастлива и едно бързо лесно раждане и един здрав и сладък бебок на януари Hug  bouquet

момичета аз се записах  Wink така да се каже за срещичка в Сф.

# 556
Lady Guga честит рожден ден newsm51Да си жива и здрава,а януари месец сладко,здраво и пухкаво бебече Hug

# 557
BebEshOnDeL Точно Хиполенд няма,ама кажи какво горе долу те интересува и ще ти кажа дали има от къде да го видиш/купиш там
Ами нищо конкретно, просто трябва да се пошляя някъде, не ми се е случвало от...... както явор беше на 3 месеца  Crazy Но аз така или инъче ще съм сама и много багаж няма да мога да мъкна, за щастие Simple Smile))))

# 558
Ladi Guga   bouquet , много здраве, щастие, късмет и здраво и послушно бебе

# 559
Лейди Гуга,
Честит рожден ден!
Желая ти много щастие,радост,здраве и любов.

# 560
Здравейте мамчета,привет и от мен-едно варненско мамче Blush,което най-напосле реши да Ви пише
.Честито на рожденничката, да си вечно обичана и желана  bouquet
Аз може и да се повтарям с въпроса,който ще питам,но как смятате да претопляте водата за бебето?На предната лекция в мол Варна казаха,че кана Брита е най-добра.
А,може би трябваше да кажа нещо и за себе си-вече съм на 31г. ,чакам момченце,първо дете ми е и термина ми от 09.01 се измести на 29.12 Laughing
Чао за сега........

# 561
Момичета, как бяха юзера и паролата за албума ни? Да кача няколко НЕпрофесионални снимки от сватбата ни...  Blush

# 562
биричка ей сега пращам, че нямаме търпение за снимки  Wink

shikozna
Добре си дошла в редиците!!! А за какво имаш предвид да претопляш вода, за пиене на детето ли? Аз лично мисля да кърмя и да не давам вода. Принципно за Брит съм чувала добри неща, ама там не се претопля, а се пречиства.

# 563
Водата за бебето аз я преварявах в бързонагряваща кана. Но моето дете не пиеше вода до към седем месеца и то супер по малко. Кърмата задоволява нуждата от вода, защото нейния състав, особено първата фракция е голям процент вода Peace

# 564
Качих няколко снимки в албумчето.
Благодарности на Inka   bouquet

# 565
4естит празник Lady_Guga. пожелавам ти много здраве късмет и здраво и послу6но беб4е през януари.

# 566
Бира, голяма сладурана си , много хубава булка   bouquet И снимките са супер, особено тази с натуралния сок  Laughing

# 567
  • в Надежда-та
Lady_Guga мн здраве, щастие, бъди мн обичана и уважавана съпруга и майка  bouquet

# 568
Биричке много хубава булка си  Heart Eyes още веднъж Ви пожелавам много семейно щастие!!! А снимката със сока е направо трепач  Mr. Green

# 569
  • ул. "Мечтание"
Привет и от мен!

Бира, тенкс за кафенцето! Толкова съблазнително изглежда, че чак и на мен ми се допи!  Crazy

За цитросепта мисля, че няма по-специална доза за бременни. Peace

Лейди Гуга, честито ти помъдряване!  Hug Жива-здрава и през януари да се гушкате щастливо с бебчето!  bouquet

shikozna, добре дошла! Кана Брита е добър вариант за пречистване на водата от органични и неорганични замърсители и да чисти хлора и котления камък. Ние използвъме и съм супер доволна.  Peace

Биричке, ама си ни убавица!  Flutter Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт