Един триместър ми остана, за да стана януарска мама - 12 тема

• 25 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Снимките са 5-6 и са в албумчето ни в снимка.бг.  Wink
А пък аз много обичам следната салата с цвекло (в едно заведение я предлагат и там все от нея ям):
равни части настъргано цвекло, настъргано краве сирене и настъргана краставица.
Еми като разбъркам се получава страшна вкусотия и даже няма нужда от овкусяване...  Peace

# 631
Пате и аз благодаря за рецептата за салатката, че хемоглобина ми е 100, обаче мисля на своя глава да спра желязото  newsm78

за кръста аз освен, че чат пат слагам колан, съм си взела диск с йога за бременни, не че съм много постоянна де, но мисля че би трябвало да помага. Хем подготвя мускулите и тонуса за раждането, би трябвало да заздрави кръста.

Alluria аз преди около година сменях адресна регистрация, май ми трябваше акт за раждане, мъж ми също дойде, че на негово име е апартамента, но се оказа, че не е нужно. Абе бях учудена, че стана бързо и безболезнено.

# 632
Добър ден и от мен.

Честит имен ден на всички празнуващи. Със здраве да си носите името.         bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

Биричке, наистина си много красива булка, роклята е страхотна, а снимката със сока е просто уникална      Hug

Аз също съм с перфектни стойности на хемоглобина 127 и се радвам, че е така, защото червено цвекло е едно от нещата, които мразя и ми се повдига от тях (а се броят на пръсти, не съм капризна на храна принципно).

Аз си изпросих от една приятелка да ми върне старото еко палто-перелина, с което и бях услужила докато тя беше бременна, после дала на майка си и забрави да ми го върне      Whistling
Ама нямам намерение да си купувам ново палто само за един сезон и после да не мога да нося.    Crossing Arms

За отворените врати в Окръжна смятам да дойда, дано не се обърка нещо.

И аз качих една прясна снимка на корема от тази сутрин.

# 633
  • бургас
добро утро момичета честит празник на всички именници!

за сънищата- аз сънувам моето бебче от началото на бременността и всеки път се събуждам щастлива

за покупките-още нищо не съм купувала мисля да започна в началото на декември но вчера ходихме по магазините да си избирам и ето леглото http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=_common&p=clonephoto& … 0&height=auto
ето и количката а цвета мисля да взема сиво със зелено  http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=29

името вече окончателно решихме МАРТИН
болки в кръста нямах до вчера но доста се претоварих вкъщии сега всичко ме боли
 това е всичко от мен засега ЛЕК ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ

# 634
Здравейте на всички.
Честито на рожденичката на патерица и на именничките днес.
Хубави снимки на всички,разгледах ги специално да видя Биричка,която е страотна булка.
Бенджи, много ти е пораснало коремчето.
Тони, и аз имам такава идея-да ме снима една приятелка. и да не е професионално, поне ще мога да й се "фръцкам" пред обектива както си искам.
Фльор, синята грейка от къде си я взела и за колко пари? харесва ми.

Нощес сънувах лице на бебе,гледах някакви снимки, и установих че прилича на мен.оф, явно на сериозно съм взела въпроса на кого ще прилича бебчо щом вече сънувам това.

# 635
chopi и мен ме е обзела яко мисълта на кого ще прилича бебчето...четох с интерес какво бяхте изписали по темата...с първата си бременност бях чела, че мамите трябва да си представят и да си наричат хубави хора, черти от характер, които искат бебето им да притежава...да си го представят постоянно здраво, красиво, умно....и т.н.

# 636
Грозното Пате, аз тази вечер пробвах следния вариант на спане и като по чудо успях да спя. Иначе предните два дни всичко ме болеше. Лягаш на лявата или на дясната страна и зад теб си слагаш една възглавница. После се облягаш на нея. Така хем не си по гръб, хем не си настрани. Не знам колко е хубаво това лежане, ама поне тази вечер не ме болеше нищо и се събудих към сутринта. Иначе на всяка страна мога да издържа сигурно около 30 мин  най-много. Тази вечер си мисля да сложа и една по-малка възглавница под корема Simple Smile

# 637
Здравейте,честит имен ден на празнуващите-да Ви се носи името дълго!
Благодаря за топлото посрещане!
Аз ходих до технополис и видях каната за,която питах вече има и ел.кана брита,която е 2в1 хем пречиства и ако искаш после си вкл. копчето и я преварява -160лв.Аз още се чудя дали да си купя.
Вчера влязох в един детски магазин да разглеждам и като стана на въпрос за стерилизаторите, аз казах,че смятам да стерилизирам шишетата с разтвора на чико,а продавачката каза,че после шишетата миришели.Чува ли ли сте за това?
А на 28.10 аз смятам да ходя на лекцията в мол Варна от 10.00ч. newsm78

# 638
Пате,за кръста те разбирам напълно тъй като съм с дискова херния на 4 -5 прешлен. ConfusedПредната бременост времето за сън ми бе ад-най-изнервящия период.Сега реших,че няма да я бъде тая и още на пролет си взехме "хубав"матрак на Магнифлекс ...е верно 420лв струва,но не съжалявам за нито една стотинка.Дала съм в пъти повече за лекарства,мазила,масажи,процедури,инджекции,не искам даже да си спомням.Та инвестицията е голяма,но и отплатата също! Peace
Гледам за хемоглобина си говорим.Моя много странно съм го заковала от предния месец на 119,сега пак е толкова ThinkingТова ме радва и леко очудва,чак пък съвсем без изменение да е???Тайната продължава да си е същата-Всеки ден кисело мляко с овесени трици и овесени ядки,сезонни плодове,яйца,сирене,и малко месо(не съм му почитател)
Клеопатра.7 моята кошара и количка за каката са абсолютно същите,само марките са други Grinning

# 639
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!
Днес тука е доста вкиснато времето, та май цял ден ще сме вкъщи. Само ще мина през магазина да си купя канела, решила съм да си правя печени ябълки.  Crazy

Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet Да ви е живо и здраво името и само с хубаво да ви споменават!
И честита ви зима! (според народните поверия със Св. Димитър идва зимата, той язди бял кон и от бялата му наметка валят снежинки)
Ех, много харесвам името Димитър, ама пусто хич не харесвам галените му имена и отпадна от списъка.

Аз другата седмица трябва да си взема новата л.к. и се чудя как ще я карам цял месец като подам документите за шофьорската книжка Thinking ...... като се сетя миналата година един скапан Катаджия колко пъти ме спира като почна "акция светлина" Crazy ooooh!

Ами те нали ти дават бележка, че си си подала документите. Ще е доста нагло да се заяде, че не ти е сменена книжката.

на торн спринг има вода "бебе", и на хип, която обаче е необосновано скъпа, поне според мен.

Водата на торн кпринг не е подходяща за бебета, с твърде висока минерализация е, независимо, че на етикета пише, че е подходяща за кърмачета и деца. За бебета е подходяща вода с минерализация под 120 мисля.

=Michelle=, добре дошла! И стига си чела глупости, радвай си се на бременността!  Hug

Искричка, непременно ще пиша. Само дано съм пооздравяла до четвъртък.

Пате, снимките на Биричка са в албумчето ни за представяне.

Клеопатра, супер неща сте си избрали (аз съм пристрастна за количката  Crazy)! Името също е много хубаво!  Flutter

# 640
Здравейте мамчета
Цитат на: ViFresh в Понеделник, 25 Октомври 2010, 22:22
Аз другата седмица трябва да си взема новата л.к. и се чудя как ще я карам цял месец като подам документите за шофьорската книжка Thinking ...... като се сетя миналата година един скапан Катаджия колко пъти ме спира като почна "акция светлина" Crazy ooooh!
Няма какво да се заяждат катаджиите има гратисен период от 6 месеца за смяна на нови документи.
За адресната регистрация на мен ми искаха  акт за раждане и ме питаха дали апартамента е мой.Ако не е твой и си на квартира искат хазаина ти да е с теб.Абе всичко е за укриване на данъци.
Ох друго мислех да пиша ама пусти акъл за къде по напред Whistling

# 641
Здравейте момичета. И аз да се похваля-днес бях на лекър и всичко е наред.Бебчо е пораснал и вече е 1441г и си отговаря на седмиците.
Моля някой да ми обясни къде трябва да вляза и какво да търся за да видя снимките ви и да кача някои мои, тъй като аз съм малко смотана и нещо не ми се отдава сама да се справя.

# 642
Момичета, спешно питане:

Въведоха ли със закон в ДВ, че натрупаните отпуски от минали периоди трябва да се вземат до края на 2011г., иначе се губят??

Защото вчера звънях в нашето счетоводство и ТРЗ започна да ми обяснява, че решението май още не е обнародвано в ДВ, че мога да не излизам сега в отпуск и да си запазя отпуската след майчинството, за да получавам повече пари след първата година и т.н. и т.н., а трябва да решавам бързо, защото имам да взимам почти 30 дни отпуск и ако го пусна, излизам от началото ан ноември в почивка!  Laughing

Моля някой супер запознат да ми каже!  Praynig

# 643
  • Свиленград
Здравейте тумбачета, от известно време не съм влизала и вие сте изписали почти тема. Първо честито на именниците!
Второ Биричке сташно красива, лъчезарна и неутразима булка си, желая ви цалото щастие на света!
Аз от няколко дни сънувам само кошмари от ужасни по ужасни казах на майчето ми и тя ме посъветва да си сложа ножица под възглавницата, ми да ви кажа действа. Аз също имах страшни болки в кръста, но ми казаха да намаля солта, защото обичам соленкото и вече не ме боли, спя спокойно нощем и през деня си работя без проблем.
Добре дошли на новите мамчета!!!
Приятен и усмихнат ден!

# 644
  • София
Момичета, спешно питане:

Въведоха ли със закон в ДВ, че натрупаните отпуски от минали периоди трябва да се вземат до края на 2011г., иначе се губят??

Защото вчера звънях в нашето счетоводство и ТРЗ започна да ми обяснява, че решението май още не е обнародвано в ДВ, че мога да не излизам сега в отпуск и да си запазя отпуската след майчинството, за да получавам повече пари след първата година и т.н. и т.н., а трябва да решавам бързо, защото имам да взимам почти 30 дни отпуск и ако го пусна, излизам от началото ан ноември в почивка!  Laughing

Моля някой супер запознат да ми каже!  Praynig

аз мисля, че го приеха - в моята работа ни задължават да си чистим старите отпуски

Общи условия

Активация на акаунт