Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 316
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Ами основното което е това е мед и лимон (маската за блясък, от която съм доволна) и просто имах малко бадемово масло останало в едно шишенце та и него добавих към меда и лимона  Peace

# 256
  • в 1001-та нощ
ами ето - казвам ти - медът действа изсушаващо, с лимона също е добре да внимаваш - едно е да подейства за кратко при изплакване за блясък, друго е да ти кисне дълго на скалпа и косъма  Peace

# 257
Аз винаги съм казвала и смятам че прекаленото клепане с много продукти наведнъж не помага, даже напротив. В твоя случай или си прави само мед с лимон щом ти е ок, или ги редувай като на другото миене си правиш маска примерно с бадемово масло и пшеничено ( мисля че това беше споменала, ако не извинявам се ). Аз лично споделих, слагам само стимуланта на Икаров и бадемово по крайщата. Спя с тази маска, дори в момента съм още с нея защото не съм се изкъпала Simple Smile Така че по-добре по-малко продукти за да има наистина ефект. На мен ми се изсушава от меда, от лимона, от яйцето дори. Важното е всеки да намери баланса за косата си, разбира се, при всички е различно - сухи коси, мазни коси, тънки коси, дебели коси, къдрави, прави...

# 258
MeRiTo` , все пак лосиончето е за скалпа - не очаквай някакво моментално чудо - по добре го втривай на концентрат в скалпа, не го хаби в маски за цялата коса, за да действа за където е предназначено  Peace

от къде го купи? как се казва? кой е производителят?

за честотата на маските - аз ги правя както се усещам - в началото на всяко миене прз 3-4 дни, после поразредих - през 1-2 миения, но - както се усещам, като нужда и според времето, което имам  Peace

не мисля, че вредят, ако не се прекалява, но за млякото съм резервирана, какво ще правят млечно-киселите бактерии на главата ми, като са за стомаха, ако изобщо ги има, а ако ги няма на главата идва сухо мляко с нишесте? това пък за какво ми е

само ако действително има лека киселинност е хубаво за затваряне на косъма, но има ли няма ли ...е друг въпрос

Аз лосиона само в корените си го намазах, а отделно по дължината си сложих от бадемовото масло и това беше Simple Smile
В момента нямам възможност да го снимам с фотоапарат, затова с телефона - http://dc243.4shared.com/img/-iMs0AiN/s7/0.3505470971598903/Picture102.jpg - отгоре с по-мънички букви пише Билково прополисов/ (с големите букви) лосион за коса/ (и под него) против пърхот и косопад. А най-отдолу в зеленото - ХИГИТЕСТ. Аз съм в Търново и си го взех от билков магазин до 5-ти корпус. А отзад на шишенцето пише какво съдържа и как се използва, което вече го описах в предния си пост Simple Smile
А млякото си го сложих заради косопада, до сега само два пъти съм си слагала, по-скоро мисля да продължа с яйцето, отколкото с млякото Simple Smile

# 259
  • в 1001-та нощ
ами млякото какво оношение има към косопада?
и яйцето към какво?

ако е само желтък - това е мазнина - ОК за скалпа, обаче белтъка? newsm78 #Crazy

# 260
и яйцето към какво?

ако е само желтък - това е мазнина - ОК за скалпа, обаче белтъка? newsm78 #Crazy

Белтъка изсушава косата, правилно си отбелязала Simple Smile Както и меда и лимона за които сте писали по-горе. Лимона много изсушава, аз дори бих казала че е противопоказно да се слага на косата. По-скоро за изсветляване на кожата или нещо като пилинг за лице или тяло,но за коса..мисля че е много силно киселинен и лесно би раздразнил кожата на главата...

# 261

ами ето - казвам ти - медът действа изсушаващо, с лимона също е добре да внимаваш - едно е да подейства за кратко при изплакване за блясък, друго е да ти кисне дълго на скалпа и косъма  Peace

Да мерси за това че разсъждавахте върху моя проблем и наистина явно съм попрекалила с кисненето  Laughing

# 262
и яйцето към какво?

Само жълтъка слагам:)

# 263
  • в.преслав
Аз днеска си забърках тривитаминол,кокосово масло,стимуланта,жълтък и мъничко алкохол.Стоях 2 часа и измих с шампоана и маската на Орзен за боядисана коса.След това си сложих от затоплящият серум от бамбуковата серия на Алфапарф.От него косата ми става доста обемна и хубава.А и тази серия много ми харесва как мирише. Grinning
  Та това направих днеска за моята косица де.Дано е доволна от вниманието,което и отделих.Пия  Биотин и Геритамин нео от десетина дена.

# 264
  • в 1001-та нощ
моля те за линк към серума  Hug

# 265
Алена, извинявай че се намесвам, искам да ти препоръчам нещо,което аз ползвам и съм адски доволна! Косата ми е изтощена от изрусяване и имам кофти крайчета, а този серум след миене ми действа много омекотяващо, с блясък и косата е много жизнена, лесно се реши и оформя, а и предпазва от сешоара и пресата! Заслужава си!

http://bg.strawberrynet.com/haircare/biosilk/silk-therapy/91259/#DETAIL

# 266
  • в.преслав
a.l.e.n.a ,сега вече много ме затрудни.Незнам как да ти дам линк.Аз го имам каталога в компютъра си.Съжалявам...... Embarassed

# 267
Алена и Торнадото Катрин, вижте тук, мисля че е това което търсите:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&id=106& … Midollo_di_Bamboo

# 268
  • в.преслав
Това е серията.А това,което сложих на моята коса е жълтата течност в ампулата.Като се нанесе,се затопля със сешоар или преса и след това се измива.Фризито дори ми каза,че го ползвала и вместо кристали,без да го отмива.Но за моята тъ нка коса не става така.Ще ми омазни веднага.

# 269
Аз днеска си забърках тривитаминол,кокосово масло,стимуланта,жълтък и мъничко алкохол.Стоях 2 часа и измих с шампоана и маската на Орзен за боядисана коса.След това си сложих от затоплящият серум от бамбуковата серия на Алфапарф.От него косата ми става доста обемна и хубава.А и тази серия много ми харесва как мирише. Grinning
  Та това направих днеска за моята косица де.Дано е доволна от вниманието,което и отделих.Пия  Биотин и Геритамин нео от десетина дена.

tornado_katrin и аз мислих да по4на Биотин,но се притеснявам да го взимам без лекарско предписание newsm78.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 21:18 от allexa27

Общи условия

Активация на акаунт