Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 065
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
моята е тънка ...и фризьорката минава всеки кичур на 200 градуса поне 3 пъти ...

Shocked

И градусите и трите пъти са прекалено много за една коса с тънък косъм.
Аз моята я изправям с едно минаване на 180 градуса, а косъмът ми е дебел и твърд

само, че косата ти е правя

при мен - виждам какъв е ефектът - ако се мине веднъж на малко градуси и повече пъти на повече градуси - при втория вариант държи с дни и няма нужда всеки ден пак да се прави; а и косата ми е чуплива...

# 526
моята коса не е права  Simple Smile

# 527
Освен с пяна, незнам с какво друго мога да си намачкам косата, за да се начупи естествено, преди сешоара. Та затова написах пяна... Laughing Явно има още много да уча. Та какъв продукт е подходящ за намачкване на косата, с цел стилизиране?

# 528
Освен с пяна, незнам с какво друго мога да си намачкам косата, за да се начупи естествено, преди сешоара. Та затова написах пяна... Laughing Явно има още много да уча. Та какъв продукт е подходящ за намачкване на косата, с цел стилизиране?
Трябват ти по-силно фиксиращи продукти, защото косата ти наистина е с много дебел косъм и дори и да спреш да я изправяш и да започнеш да ползваш дифузер, то и с него резултатът няма да е много траен.
Поне така си мисля аз.
Като отидеш на фризьор погледни фризьорката какви продукти използва и какво точно ти прави.

# 529
  • в 1001-та нощ

ами пробвай с пяна, пените са с различна степен на фиксация - обърни внимание като избираш

# 530
Както и преди съм писала - живея в малък град с един-единствен фризьорски салон.  Laughing Тук не работят с професионални продукти за коса. Ползват масовите продукти - шампоани, балсами, лакове.... Когато отида за сешоар примерно, след измиването на косата, освен обикновен балсам или маска, друго не ми слагат на косата. Направо се започва сушенето с кръгла четка, след което довършва с пресата, за да стане перфектно гладка. Накрая ми пръскат някакъв продукт за блясък на косата (мисля че само той им е професионален) и за финиш - лак за коса. Затова и цените тук са три пъти по-ниски от тези в София.

ами пробвай с пяна, пените са с различна степен на фиксация - обърни внимание като избираш

Явно трябва да взема с най-висота степен на фиксация, но за каква коса да взема - за обем ли, за какво?  newsm78 Или на място да видя с какво разполагат и да преценя...

# 531
Здравейте!Някои др освен a.l.e.n.a.ползвал ли е тези вит за растеж на косата?ако има такива моля да изразят мнение за тях...те не са ли на принципа на нашите вит които има тук на пазара...ревалид, пантогар, ....защото аз съм ползвала тях и нямаше резултат..

# 532
Здравейте, момичета!Извинете, че така нахлувам в темата, но искам вашето компетентно мнение. В момента ме е обзела акция -"спри косопада" Grinning, поизчетох някой неща и видях, че има много доволни от Себорал форте. Снощи за първи път се намазах, но толкова много ми щипеше на скалпа, че се уплаших ooooh! Случвало ли се е на някоя от вас такова нещо и въобще нормална реакция ли е това или по-добре да не го ползвам повече. Предварително благодаря за съветите  bouquet

# 533
  • в 1001-та нощ

беше го споменала, като говорехме за дифузери - че не ги харесваш и от тях косата ти става на клечки и не се начупва добре - защото е права, но може аз да бъркам нещо

но няма значение

аз ползвам дифузера без пяна, само някаква хидратираща емулсия и коприна - тя има термозащита и ефектът държи няколко дни; без лак, пяна  и т.н.

# 534
  • в 1001-та нощ
Здравейте!Някои др освен a.l.e.n.a.ползвал ли е тези вит за растеж на косата?ако има такива моля да изразят мнение за тях...те не са ли на принципа на нашите вит които има тук на пазара...ревалид, пантогар, ....защото аз съм ползвала тях и нямаше резултат..

имат доста повече неща от нашите ревалид и пантогар, а нагоре сме коментирали, МисНели ги ползва от много време - тя е писала; и Шушулче ги ползва, но не е давала отзиви - все още

за други не знам

# 535
Здравейте, момичета!Извинете, че така нахлувам в темата, но искам вашето компетентно мнение. В момента ме е обзела акция -"спри косопада" Grinning, поизчетох някой неща и видях, че има много доволни от Себорал форте. Снощи за първи път се намазах, но толкова много ми щипеше на скалпа, че се уплаших ooooh! Случвало ли се е на някоя от вас такова нещо и въобще нормална реакция ли е това или по-добре да не го ползвам повече. Предварително благодаря за съветите  bouquet

Моя приятелка също със силен косопад, го ползва в момента и е много доволна. Според нея косопада значително е намалял с него. Но при друга моя позната имаше този ефект като при теб. Явно става въпрос за чувствителност към препарата. Миналата година си купих Стимуланта за коса на Икаров, след изчетени страхотни отзиви за него и веднага след като се намазах с него, скалпа ми направо пламна - щипеше, сърбеше... и веднага влязох в банята да го отмия. Затова си вадя извода, че става въпрос за непоносимост към даден продукт.

# 536

беше го споменала, като говорехме за дифузери - че не ги харесваш и от тях косата ти става на клечки и не се начупва добре - защото е права, но може аз да бъркам нещо

но няма значение

аз ползвам дифузера без пяна, само някаква хидратираща емулсия и коприна - тя има термозащита и ефектът държи няколко дни; без лак, пяна  и т.н.
здр аз съм ползвала себорала и нямаше никакъв резултат...нито за косопад нито за растеж  

# 537
  • в 1001-та нощ
пише, че е воден извлек ... от какво да щипе?

# 538
Момичета, ще махна снимките от предната страница, предполагам че вече сте ги видяли.   Simple Smile Сори за спама!

# 539
  • в 1001-та нощ

но няма значение

здр аз съм ползвала себорала и нямаше никакъв резултат...нито за косопад нито за растеж  

какво друго си ползвала?
какъв е косопадът?

Общи условия

Активация на акаунт