Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 75 979
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
ако е написано само на гръцки ще й е малко трудно Wink

# 76
На мен ми пратиха продукти от Италия и така разбрах за какво точно са Wink

# 77
пфуу какви са тези ограничения пак.... 2 пъти се записвах в темата и все ми трият мнението Close

както и да е, за да не е 'запис', ще поспамя малко, за да мога все да следя темата Wink

доволна съм от шампоана на Орзене за нормална коса и мога да кажа, че засега е най-хубавия, който съм ползвала.

# 78
Днес ми пристигнаха едни американски витамини, които ми бяха мн хвалени. Ще давам отзиви след 45 дена Simple Smile))).

# 79
Днес ми пристигнаха едни американски витамини, които ми бяха мн хвалени. Ще давам отзиви след 45 дена Simple Smile))).

Maxi Hair ли? ПИла съм ги. Какви резултати очакваш всъщност?

# 80
Tях, да.
Подхранване на косата.

# 81
  • в 1001-та нощ
и аз ги пия

но те ще действат само на новоизникващата коса Peace

# 82
От колко време ги пиеш?

# 83
http://www.coisasdediva.com.br/wp-content/uploads/2010/05/Gliss-Kur.jpg
Ето това съм ползвала аз Simple Smile За това говорех Simple Smile Не е олио , а самата тубичка е като горещите олиа на Ейвън.А съдържанието и ефекта  го писах по-горе.  Hug

и аз съм ползвала такава ампулка , но не съм доволна - мноо ми омазни и сплеска косата  Rolling Eyes

Всяка коса е различна . И различните продукти действат по раличен начин - следователно различен ефект. Simple Smile  Може би , моята е била по-суха , или твоята по-мазна.

# 84
Записвам се и аз да следя темата.Преди 4 месеца родих а преди един ме налегна косопад.Кьрмя детенцето и разбрах,че тривитаминола не мога да го използвам.А тези витамини maxi hair откьде се купуват?И дали мога да ги пия докато кьрмя.

# 85
Толкова много продукти има за суха коса, цели серии, марки като Елсев и Глис са само за суха коса. А за мазна нищо Sad

# 86
  • в 1001-та нощ

взех ги преди месеци - може би два, пих малко и спрях и сега отново от седмица - две - но по 1 на ден

рано е да има ефект, споредмен след  месеци - поне 2-3 - може да се очаква някакъв ефект, който ще е видим и след повече време

аз поне очаквам настоящата коса да изниква по-здрава, както и да се появят нови косъмчета

Записвам се и аз да следя темата.Преди 4 месеца родих а преди един ме налегна косопад.Кьрмя детенцето и разбрах,че тривитаминола не мога да го използвам.А тези витамини maxi hair откьде се купуват?И дали мога да ги пия докато кьрмя.

принципно витамин А не се препоръчва само в първия триместър на бременността – тогава има вероятност да доведе до малформаци на плода, но след това нуждите от него нарастват,особено с кърменето ….а не знам от къде идва слогана, че е много опасен по принцип

аз също родих преди 4 месеца и косопадът е направо ужасен, имам чувството, че ще ми остане 1/3коса Cry(((

в тези таблетки не виждам нищо опасно, но на опаковката се препоръчва консултиране с лекаря – предполагам на всички го пише
аз ги поръчах от тук => http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0

# 87
  • в 1001-та нощ
Толкова много продукти има за суха коса, цели серии, марки като Елсев и Глис са само за суха коса. А за мазна нищо Sad

ами при мазна коса следва да се лекува скалпа, не косъма, докато при сухата се "набляга" на косъма Wink))) защототой го отнася

в случаите на мазна коса трябва да се вземат предвид доста фактори - колко често се мие, с какво, какви продукти се ползват, в каква среда се "живее"...

в повечето случаи- "защото е мазна" се мие по-често и с по-агресивни продукти, което пресушава скалпа и за жлезите е знак, че трябва да произведат повече секрет, за да компенсират пресушаването и така се завърт един порчен кръг

също ползването на пяна и други стилизанти- улавя мръсотийките от въздуха и става по-бърз ефекта на наклепване "мръсна ми е косата"....прашната среда-помага....не са 1 и 2 нещата ...съответно и мерките трябва да се съобразят със ситуацията

на първо място- регулиране на омазняването от скалпа, успокояване и хидратиране на кожата и т.н.

# 88
Не съм съгласна, че няма серии за мазна коса. Напротив. Шкафът ми по едно време беше затрупан с какви ли не продукти. Просто по- скоро няма нищо ефикастно. Аз скоро ще си правя хормонални по този повод. Обаче генът май е основен и голям проблем при мен.

И аз не знам какво прави фризьорката с косата ми, но никога сама не мога да я направя така. Взех си и шампуу и балсам от нея, едиснтвената причина явно е пресата за коса. Tired Цял ден косата ми стои много жива, бляскава, подхранена, хидратирана, чудо бе, чу-до.

# 89
започвам почивка от тривитаминола   Peace

Общи условия

Активация на акаунт