Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 298
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Моми4ета вижте какво пише в един сайт за коса:

Как да съживите косата си

***** 1
Смесете 2- 3 супени лъжици тривитаминол, 2 супени лъжици хининова вода и 2 супени лъжици водка. Намажете корените си и оставете да попие за едно денонощие. На сутринта измийте без шампоан, или балсам. Тривитаминолът е изключително богат на витамини, а въздействието на маската е толкова силно, че трябва да повторите упражнението чак след 3 месеца.

Според мен не е вярно и не трябва да се спи цяла нощ с тривитаминола???Или пък греша???Хининовата вода може ли да се смесва с Тривитаминола???

# 271
Пак съм аз с моите въпроси  Embarassed Значи преди време когато не бях много запозната с тривитаминола си бях взела едно шишенце ине го смесвах с нищо и така докато свърши и не съм видяла нито отрицателен нито положителен ефект.И преди 3 4 дена споменах ,че си направих тази смеска:2 с.л. тривитаминол,2с.л. мед,един аспирин,1с.л. оцет,1с.л. ракия,едно яйце.И от тогава насам страшен косопад.Никога преди не ми е падала така косата.Та се чудя нещо неправилно ли съм сложила?Бях попитала дали тази комбинация е подходяща за тънка и цъфтяща коса,но никoй не ми отговори.Та сега пак да попитам,че ме хвана паниката  Cry

# 272
  • В къЩи.
И аз имам едно запитване. Днес си взех шампоан Фитовал (за косопад) и искам да попитам дали мога да го ползвам всеки ден или да си взема и друг и да ги редувам?

# 273
И аз имам едно запитване. Днес си взех шампоан Фитовал (за косопад) и искам да попитам дали мога да го ползвам всеки ден или да си взема и друг и да ги редувам?

Всеки ден ли е нужно да си миеш косата? Мойта през ден се омазнява и няма как да не я мия и съм го ползвала през ден шампоана и ми действаше доста добре и косопада ми спря... Wink

# 274
Сигурно  Л-и-я е имала в предвид дали само него да ползва всеки път или да го реува с някой друг.Което и мен ме интересува по междудруогото  Wink

Xrisenceto аз съм нова  и немога да отговоря,дано някой друг те посъветва нещо.Мен пък адски ми с еизсуши косата от маската с тривитаминола,а хем слагам бадемово олио по дължините Thinking ThinkingХа сега де.Абе важното е да расте,пък ще я омекотявам с нещо,айде! Joy

# 275
  • В къЩи.
Мия косата си всеки ден.  Точно за това питам дали е удачно да го ползвам ежедневно? newsm78

# 276
tornado_katrin и аз мислих да по4на Биотин,но се притеснявам да го взимам без лекарско предписание newsm78.

И мултивитамини ли вземаш само по лекарско предписание? Grinning Биотина е вид витамин.

# 277
  • в 1001-та нощ
Алена, извинявай че се намесвам, искам да ти препоръчам нещо,което аз ползвам и съм адски доволна! Косата ми е изтощена от изрусяване и имам кофти крайчета, а този серум след миене ми действа много омекотяващо, с блясък и косата е много жизнена, лесно се реши и оформя, а и предпазва от сешоара и пресата! Заслужава си!

http://bg.strawberrynet.com/haircare/biosilk/silk-therapy/91259/#DETAIL

аааааа намесвай се- това е идеята   bouquet - обичам "да ми се месят"по такъв начин

абе аз и в друга тема тепитах - как е като консистенция, как г нанасяш, какъв ефект усещаш?
аз полззвам silk infusion на CHI от Infra серията

Алена и Торнадото Катрин, вижте тук, мисля че е това което търсите:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&id=106& … Midollo_di_Bamboo

благодаря много за линка и на двете  Peace звучи мнго добре като представяне - хем протеин, хем масла и олиго-минерали - ще ги разуча  Peace

Това е серията.А това,което сложих на моята коса е жълтата течност в ампулата.Като се нанесе,се затопля със сешоар или преса и след това се измива.Фризито дори ми каза,че го ползвала и вместо кристали,без да го отмива.Но за моята тъ нка коса не става така.Ще ми омазни веднага.
винаги ли ти е била тънка косата или с времето ...третиране?

allexa27 - за биотина МисНели вече ти е отговорила  Peace - виж какво пише в упътването и действай

за
Моми4ета вижте какво пише в един сайт за коса:
...

пълни глупости естествено ... дори си мисля, че с предупреждението се опитват да подсилят ефекта - да си мислиш, че правиш нещо супер ефикасно и се действа и със самовнушение .... ooooh!

хрисенцето –за косопада -аз също получих - от както правя маската и маслата, но го отдавам на сезона и раждането...след раждане - нали се явява

реве ми се - почти съм без коса вече, но майките , които са няколко месеца напред - казват, че при тях е същото

и други са се оплаквали от косопад;
има и нещо друго – от момента, в който косъмът е жив – до отделянето му от скалпа минават около 2 до 4 месеца, затова не мисля, че при едно слагане ан маска и това ще стане моментално, може би тя действа скалпа да изхвърли вече умрелите косми, които е предстояло да паднат …кожата се хидратира и набъбва …

не знам и аз какво да си мисля ….

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:43 от a.l.e.n.a

# 278
Алена, извинявай че се намесвам, искам да ти препоръчам нещо,което аз ползвам и съм адски доволна! Косата ми е изтощена от изрусяване и имам кофти крайчета, а този серум след миене ми действа много омекотяващо, с блясък и косата е много жизнена, лесно се реши и оформя, а и предпазва от сешоара и пресата! Заслужава си!

http://bg.strawberrynet.com/haircare/biosilk/silk-therapy/91259/#DETAIL

аааааа намесвай се- това е идеята   bouquet - обичам "да ми се месят"по такъв начин

абе аз и в друга тема тепитах - как е като консистенция, как г нанасяш, какъв ефект усещаш?
аз полззвам silk infusion на CHI от Infra серията

Алена и Торнадото Катрин, вижте тук, мисля че е това което търсите:

http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&id=106& … Midollo_di_Bamboo

благодаря много за линка и на двете  Peace звучи мнго добре като представяне - хем протеин, хем масла и олиго-минерали - ще ги разуча  Peace

Това е серията.А това,което сложих на моята коса е жълтата течност в ампулата.Като се нанесе,се затопля със сешоар или преса и след това се измива.Фризито дори ми каза,че го ползвала и вместо кристали,без да го отмива.Но за моята тъ нка коса не става така.Ще ми омазни веднага.
винаги ли ти е била тънка косата или с времето ...третиране?

Като консистенция е подобно на силикона,но не е толкова гъсто. Нанасям го след измиване,слагам колкото маслина количество на ръката си, после го разтривам върху крайщата и малко по-нагоре към корена. След това  се сресвам и оставям косата леко влажна за 5 минути. След   това се суша със сешоар. После преса. Кефи ме че предпазва косата, става много мека, много лъскава и с блясък а в същото време не я омазнява.

# 279
  • в 1001-та нощ
хм, все едно слушам за silk infusion  Peace

ще се опитам да видя разликите  Peace

# 280
моми4ета благодаря Grinning Hug

# 281
  • София
За падането на косата - миналата година когато посетих дерматолог ми каза, че и да я държа с ръце, това, което е повредено ще падне. Каза ми го по повод въпроса ми да се реша ли по-малко......че при всяко ресане пада..... Embarassed

Затова си мисля, че от мазане на маски не може да пада повече, освен след доста време, ако се е получило пренасищане и хипервитаминоза. Но го мисля по пътя на логиката...не съм никакъв експерт.

# 282
Благодаря ви   bouquet
А да попитам къде си държите купените маски.Аз си мисля,че при стайна температура е добре,но понеже имам няколко по-големи маски които ще ползвам около година по мои изчисления се чудя дали няма да им стане нещо  Confused

# 283
Благодаря ви   bouquet
А да попитам къде си държите купените маски.Аз си мисля,че при стайна температура е добре,но понеже имам няколко по-големи маски които ще ползвам около година по мои изчисления се чудя дали няма да им стане нещо  Confused
И още един въпрос  Embarassed
Маската с тривитаминол е важно да е в корените нали?Защото днес си я направих но ми стигна само до средата на косата,на останалото сложих купена маска.Та да питам вярно ли си мисля или ще трябва да слагам по повечко,за да стигне за цялата коса?Благодаря предварително  Heart Eyes

# 284
И на мен по4на доста коса да ми пада от тривитаминолната маска newsm78Странно??Да не съм полу4ила някоя  хипервитаминоза,?Страх ме  е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт