Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 159
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
4-5 седмици

# 451
а.l.e.n.a , а откъде си ги купуваш тези витамини maxi hair? Поръчваш ли си ги? Доста сложно ми изглежда, дали някой би се навил да си направим групова поръчка и да си поделим разходите по доставката??? Simple Smile

# 452
Няма нищо сложно. Има си отделна тема за АйХерб. Поръчката е фасулска.

# 453
шушул4е,а би ли дала линк към темата или кажи как то4но се казва 4е немога да я намеря

# 454
момичета ще ви питам един въпрос ВРЪЩА ЛИ СЕ ЧЕРВЕНИЯТ ЦВЯТ НА КОСИТЕ НА МОДА ? напоследък попадам на много червенокоси та се запитах дали наистина се враще порових в нета и намерих доста звезди  черенокоси от скоро   Rolling Eyes кажете мнението по въпроса моля ви

# 455
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538075.0 темата за айхърб.  доставят до БГ, доставката е 4$, става с дебитнс карта, трябва да е под 1.3 кг, и идва в пощата директно не се плаща мито или ДДС. има кодчета за 5$ намаление на първа поръчка.

Мария-Магдалена тенденциите за този сезон по принцип са за златно русо. Кои звезди са станало скоро червенокоси (освен едната родна фолк изпълнителка)?

# 456
  • в 1001-та нощ
наистина не е сложно, освен може би за хора с проблеми с английския и липса на опит с онлайн пазаруване  Peace

# 457
момичета ще ви питам един въпрос ВРЪЩА ЛИ СЕ ЧЕРВЕНИЯТ ЦВЯТ НА КОСИТЕ НА МОДА ? напоследък попадам на много червенокоси та се запитах дали наистина се враще порових в нета и намерих доста звезди  черенокоси от скоро   Rolling Eyes кажете мнението по въпроса моля ви

Аз четах скоро в списание, че този сезон се връщат медните и червени цветове. Разбира се не претендирам, че е вярно!  Peace

# 458
  • София

allexa27 - ако имаш предвид плътност на косъма - са протеиновите реконструктори и протеиновите терапии

Има ли подобен продукт в родните магазини.....Simple Smile И как се наричат точно? Като стилизант без отмиване или....? Как да го търся?....

И....... благодаря за полезната информация, която споделяш с всички нас.... Hug

# 459
  • в 1001-та нощ
ами в магазините  newsm78 не знам
аз се ориентирам към професионални продукти

има едно хубаво разяснение по темата от МисНели - ще дам линк, аз лично го четох много пъти преди да започна и ми беше много сложно и объркано - зашото тъкмо прохождах .... много продкти и процедури

много е важно да се направи дълбока хидратация/подхранване - преди да започнете и накрая също и да продължавате - за да не се получи протеиновия ефект на сухота

ето линка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512506.msg15799744#msg15799744

подготвяте посата д ае добре хидратирана, започвате с масла преди шампоана (не тривитаминоловата маска с мляко, ракия и т.н., а масла), след това измиване с шампоан, тук ползвате реконструктора - протеинвия продукт с отмиване, после маската и продукт без отмиване

повече инфо има в линка, при въпроси - питайте - и МисНели се включва, като има време  Peace

ако търсите реконструктори - трябва да пише, че е протеинов реконструктор - с отмиване, защото има и такива без отмиване и най-добре да е професионален, не знам дали има масови, ако не е от сайт - може би от салон  Peace

# 460
  За цвета и аз си мисля, че червените или по- скоро медни отенъци ще навлязат убедително. Дори аз, която никога не съм го харесвала за млади момичета се замислям следващия път като се къносам ( с къна, амла и индиго за тъмно кестеняв- черен цвят) да не слагам амла, която убива червеникавия отенък и по- малко индиго, за да получа някакъв тъмен цвят с червеникав отенък. И не говоря за този отенък, които се получава, след като започне да ти пада черната или кафява боя, а много по- естествен и красив меден отблясък.
  Относно къната, която ползвах преди 3 седмици искам да споделя, че съм изключително доволна. Косата ми е с блясък, обем и някак си по- плътна. Къната е билка която казват, че се не се отмива, защото се запечатва в косъма, но явно става въпрос за тази масовата в пакетчетата за по 2-3лв. с добавени химични оцветители. На мен с този метод на къносване цвета ми изсветлява, но не става блед. Пак си е като туко що боядиса, но някак си вече не толкова наситен цвят, а косъма не се е променил, няма сухота и чупливост, като след боя ( винаги съм ползвала професионални бои, моята коса масови не познава  Simple Smile )
  Индийските продукти като амла, която е естествен балсам ( аз вече я тествах и гласувам с две ръце за нея) и касията- безцветна къна, която придава златисти отенъци на руси коси и никакъв цвят на тъмнокоските, са страхотни продукти за плътност, блясък и заздравяване  Peace

# 461
Въпросче.. нужно ли е в маската с тривитаминола да се слага алкохол? Защото краищата ми са сухи, а в маската не слагам друго изсушаващо освен алкохола и в крайна сметка пак са ми хвърчащи и леко наелектризирани сякаш.. Sad

# 462
Колкото и модно да е 4ервеното мога само да ме4тая за него с моята боядисвана коса в 4ерно от 14 години.Няма мърдане  #2gunfire

# 463
  • в 1001-та нощ
Въпросче.. нужно ли е в маската с тривитаминола да се слага алкохол? Защото краищата ми са сухи, а в маската не слагам друго изсушаващо освен алкохола и в крайна сметка пак са ми хвърчащи и леко наелектризирани сякаш.. Sad

не

# 464
  • В полите на Пирин планина
Tonichka аз също съм голям почитател на изброените от теб продукти. Чудесно се отразяват и на моята коса. Аз индиго не ползвам, защото естествената ми коса е доста светло кестенява и не искам да я потъмнявам. Дори напротив с касия и маски с мед я поизсветлих леко. Сега съм решила да добавя и малко къна за по-меден отенък  Grinning Имай предвид, че ако изключиш алмата при апликациите на къна+индиго е възможно да се появи ефект на изправяне на косата / мисля, че ти си с къдрава коса/, а алмата неутрализира изглаждащото действие на касията и къната. Освен това промяната в цвета на косата след къносване се дължи на окисляването на къната, т.е. тя реагира на кислорода и първоначалните по-ярки отенъци се омекотяват. За меден отенък намали количеството на индигото и увеличи къната / мое мнение /.

Общи условия

Активация на акаунт