126-Българки в САЩ

• 31 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Ванх, Пети, Бейби, благодарности   bouquet
аз изпуснах момента с горещата супа, явно Ноли ще хапва следващите 2 дни сутрин и вечер, но за другия път ще знам   bouquet

Честит Рожден Ден на Мимето   bouquet

Честит Рожден Ден и на Биз по Бг време   bouquet

# 211
Лени, млякото ще се "пресече" като я затоплиш.

Няма, ако е с варена застройка.  Peace Редовно замразявам супи, никога не ми се е пресичала при затопляне.

Миме, честит празник!   bouquet
Биз, честит рожден ден!  Hug   bouquet

Миз, искай си пропофол за упойка. Прегръдки и добри мисли.  Hug

# 212
Бис, честит рожден ден! Светли мисли и събития ти пожелавам Simple Smile

Мимето,, здрава и щастлива да си!

# 213
Честит рожден ден на двете ни рожденнички  Мимето и Биз!   bouquet Да са живи и здрави и много щастливи.   bouquet

Миз,   bouquet успех

# 214
Благодаря ви от сърце!   bouquet

BIZ ЧРД от мен да си здрава, щастлива и обичана! Hug

# 215
  • The QC to be!!!
ЧРД на рожденничките - Биз § Мимето  Wine Glass newsm59 nbirthday newsm67 Живи и здрави и много щастливи  Praynig

# 216
Биз, честит рожден ден! Здрава и щастлива!

# 217
Много благодаря на всички за поздравленията! Миме и на теб да ти се връща и да си доволна от живота!

# 218
Biz и от мен ЧРД! Успех във всичко!

# 219
Биз и Миме, Честит рожден ден, да сте живи и здрави и успех във всяко начинание  bouquet

# 220
И от мен най-сърдечни пожелания за щастие! Честити празници!  newsm67

# 221
  • usa
благодаря ви за положителните мисли, другарчета Hug! аз мисля да отложа процедурата за след нова година, та да дедикейтваме за целта средства в необлагаемата с данъци флексибъл спендинг акаунт. и без това ноември и декември са пълни със сума ти празници - рождени дни, тенксгивинги, коледи, нови години... не ща да си ги развалям с мисли за болници. ще и се наложи на гинеколожката ми да преживее два месеца с тежката мисъл, че моето израстъче може и да е злокачествено...

мимето, честита годишнина! вкусни почерпки си спретнала! още дълги години да ни ги предлагаш!

Biz, честит рожден ден, мила! с много обич и усмивки да те заобикалят твоите мъже! весел ден ти желая!

# 222
Честит рожден ден на Мимето и Биз с пожелания за още много весели празници изпълнни с радости и хубави емоции  newsm51 newsm59  Gift

# 223
  • Boston, MA
Biz, честит рожден ден, да си все такава слънчева!

Миме, на теб честита трийсетгодишнина! Хубавото сега почва.  Laughing

Пекарки-специалистки, като пише в българска рецепта един бакпулвер, колко бакпулвер ще да е това?  Grinning

# 224
Бубка, една супена лъжица.  Peace

Честито на Мимето и Биз!

Общи условия

Активация на акаунт