126-Българки в САЩ

• 31 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • USA
Лени, на местата, където съм работила този вид събиране на средства за благотворителност се счита за много нормален. Може да сложиш куукитата в общата стая с един буркан за донейшънс и обяснение за какво иде реч + емайл. Така поне няма да трябва да се натрапваш и да се чувстваш, че "продаваш".

Миме, и аз Експидиа ползвам за организиране на почивки.

Браво на ЕйДж. И при Кристиан стана естествено като беше готов. За 1-2 седмици махна всички памперси и от тогава сме нямали проблем.

# 106
Браво на Ейдж. При нас поти-трейнингът хич не върви. Много си харесва гърнето, по хиляда пъти на ден сяда и повтаря пиш-пиш, но абсурд да се задържи повече от пет секунди там. Нищо досега не е свършила в него. Чудя се книги ли да чета или да оставя нещата на самотек (образно казано).

Аталанта, Мони ще си го поделим с Бейби. Мъжът ми мре за син, имаме пиано и глухи съседи. Какво повече му трябва на човек...  Mr. Green

# 107
Мъжът ми мре за син, имаме пиано и глухи съседи. Какво повече му трябва на човек...  Mr. Green

Цонето да се мести до вас  Mr. Green

# 108
Яна и при нас е на приливи и отливи, този тренинг Wink само че нашата Хубавица не иска на гърнето да сяда, на на тоалетната чиния и то когато тя си поиска прави пиш а за ак*то изобщо не казва когато го е направила почва да се овърта около мен за да я надуша Joy
Браво на ЕйДжей Peace

# 109
Браво на ЕйДжей.

Ново 20, сега пък Грако имат рикол : http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml11/11015.html

# 110
Ванх, нашият съсед го хванаха  в опашатите му лъжи-докато е на работа се оплаквал, че сме му пречили с нашето свирене, а него всъщност го е нямало вкъщи. Болен мозък, какво да ви кажа. После им се беше оплаквал, че съм говорила с него да му обяснявам как дъщеря ми щяла да свири. А аз дори не го поздравявам вече. Абсолютен фантазьор. В крайна сметка сега свирим без да се притесняваме.

Иначе Кълъмбъс, Охайо не ми звучи зле за живеене. Laughing Може би някой ден... Laughing

# 111
Ванх, нашият съсед го хванаха  в опашатите му лъжи-докато е на работа се оплаквал, че сме му пречили с нашето свирене, а него всъщност го е нямало вкъщи. Болен мозък, какво да ви кажа. После им се беше оплаквал, че съм говорила с него да му обяснявам как дъщеря ми щяла да свири. А аз дори не го поздравявам вече. Абсолютен фантазьор. В крайна сметка сега свирим без да се притесняваме.

Много се радвам!

По моя казус - ще подавам писмена жалба при застрахователите. Дано му създадат малко проблеми на този.

# 112
Лени, пропуснала съм какво точно си споделила, но стиснати палци и прегръдки от мен  Hug !!! Аз още миналата седмица си изчистих кутията, ако още ти е актуално питането-пращай  Wink .

Мики, бях жестоко схваната наскоро, масажи с Рескю ремеди ме оправиха http://www.herbalremedies.com/resremcream3.html

# 113
Мерси, година изискваше да знаете Laughing

Титина пуснала рикола, за който влязох да кажа.

Цоне, браво, айде на воля да свири детето сега, да се стягаме ли за концерт Wink

Хиър, успех!

Днес е Spirit Day -Wear Purple to Raise Awareness of Anti-Gay Bullying.
Peace

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 19:51 от benson10

# 114
  • The QC to be!!!
По моя казус - ще подавам писмена жалба при застрахователите. Дано му създадат малко проблеми на този.
Oпределено поне ще го стреснат, а може и да повечко ако съответната застрахователна компания се заеме сериозно с ?са.

# 115
Oпределено поне ще го стреснат, а може и да повечко ако съответната застрахователна компания се заеме сериозно с ?са.

Peace

Искам да си похваля офиса на гинеколожката. Ходя веднъж годишно на профилкатика, но въпреки това винаги знаят коя съм. Днес влизам и ме почнаха от вратата сестрите - О, Яна, здравей, подстригала си се, как е мъжът ти? Освен това не знам дали лекарката ми преглежда файла преди да ме види, но винаги помни какви хронични заболявания имам. Такива неща правят много добро впечатление.

Пропуснах да сложа лилаво днес, жалко.

# 116
  • Чикаго / София
Лени и от мен едни  fingerscrossed

Протекторите на леглата са от Икеа. Тези които Солей е показала. Прани са и са сушени в сушилнята многократно, но за сега проблеми нямат, все още държат.

Малката Агентка е видимо щастлива от местоположението си в момента! Все такава усмихната и щастлива да е!

Бенс, браво на Ей Джей!

Цоне, браво и на вас, че сте се преборили със съседа. Чакаме на клипче първите постижения на малката.

Аталанта моите деца ходят на Бг училище в Джон Атанасов, ама на вас май ви е далечко - в Дес Плейнс е. Иначе аз специално съм доволна за сега. Дени вече знае кои са гласните букви на Бг, свършиха с ченгелите и вече почват да пишат букви и за моя изненада до сега ръкописните букви лесно й се получават. Чете двусрични думи на Бг.  Тя от тази учебна година започна 1ви клас там. Една от причините да ги запиша в Бг училище е точно тази - не се знае кога и как ще се развият нещата и ако решим да се върнем  Бг, искам децата поне да могат да четат и пишат български. Да не са прекалено назад от връстниците си. Тук може и да има ЕСЛ програми и да се помага на децата които не знаят английски да наваксат, но там няма, или поне не съм чувала за такива програми.

Хиър, браво на теб, само така.

# 117
Цоне, браво, айде на воля да свири детето сега, да се стягаме ли за концерт Wink

Бенс, стягайте се. Joy Свириме с един пръст Туинкъл, Туинкъл с подсказване кога да си премести пръстите от един клавиш на другия. За сметка на това можем да се покланяме професионално. Това ни беше първият урок в училището. Голяма важност му се отдаде. Mr. Green

Още няколко урока и ще свирим като Мони. Laughing Клипче ще видим ли скоро с изпълнение на таланта? Laughing

Браво, Хиър. И за гинеколога браво.

Агент, давай още снимки да попием от вашето лежерно ежедневие. Laughing Пу-пу за детето.

Клер, какво стана с онова нещо? Оправи ли го?

# 118
Лени, успех и от мене! 

Цонна, нарочно ли само с едно пръстче?  При нас почнаха от първия урок с позицията на пръстите и упражнения "Уигъл номер този и номер този."  Нищо не разбирам от пиано. Ще трябва да обменим опит... Коя книга/система ползвате? Засега сме с "книгата на Алфред".     Ние скоро няма да сме готови с клиповете Simple Smile   

# 119
Пикси, по Сузуки сме ние. Свирим засега само със средния пръст. На 4 годиники е детето. Почнахме септември и имаме променлив успех.Един ден свири добре и с желание, друг ден не желае да свири.

Общи условия

Активация на акаунт