Отговори
# 555
  • Русе
Клеми   Hug  - дано не се налага повече да попадате в такива ситуации  и наистина, супер тъпо държание от страна на г-жите.
Ама и при нас е така, особенно когато бяха сборни групи. Никой на никого непредаваше, какво се е случило сутринта с детето. Отивам единия път да го взема и той ми вика "мамо виж как си ударих главата" - питам г-жата какво се е случило, тя незнае ( защото и по думите на Йоан се е случило при другата г-жа да падне навън и да се удари на пясъчника, но тя така и не е предала на колежката си после  ooooh! ) Имам още такива ситуации, но добре е че не се е стигало до нещо по-сериозно, защото тогава наистина щях да  #2gunfire

# 556
Klemy, дано бързо й мине на Никол и не остане белег. Жива и здрава да е, но ако може по-малко тревоги да носи на мама, че ще й побелее косата!

еlеonоrа, стискам палци Евангелина да не се разболява.

# 557
  • София/Варна
КлемсHug. Дано има добри новини довечера  Praynig.
При лепене остават атрофични цикатрикси, хубаво е да се види с какво може да се заличи.

# 558
Клемиииии, добре че са открили пиенето и боята за коса:) Че тез днешните дами бързо могат да доведат до лудост и бели коси
Да се оправя Николчето бъзо и без белези, а ако ти се ходи да се саморазправяме в детската................викай ме, че и аз съм им набрала на наште госпожи.
Мойто Мите днес си разби устата......... пред мене........ та сега е с бая секси долна устна.......и както се подразбира спря храненето..............по случая майка му си сипа винце Wink

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 18:00 от lyllyta

# 559
Клемс, пиши как е Никол.
Ти как си?

Оу, Лилитке, не ми говори за разцепени устни. Пробита ли му е на Митака или само подута?

# 560
  • София
Сега се прибрах от командировка в Косово и Македония и набързо минавам, но ето, че пак сте спрели пиенето и е започнал екшъна!  Confused Hug Hug Hug

Не знам как да помогна, но се надявам скоро да пишете, че децата са преодолели всичко бързо и без белези!  Praynig

Тинки, коя е тая ДГ със смелите версии за удар от кола и т.н.?  Shocked Shocked  Shocked Shocked Ти не го ли гледаше заедно с други майки на по-различен принцип от стандартна ДГ?  Rolling Eyes

# 561
Клемс, пиши как е Никол.
Ти как си?

Оу, Лилитке, не ми говори за разцепени устни. Пробита ли му е на Митака или само подута?
Няма пробито, само подуто е, то и аз много не разбрах какво стана .......... ще оцелее......щом вече вилнее

# 562
  • В офиса

Тинки, коя е тая ДГ със смелите версии за удар от кола и т.н.?  Shocked Shocked  Shocked Shocked Ти не го ли гледаше заедно с други майки на по-различен принцип от стандартна ДГ?  Rolling Eyes

A, аз непрекъснато се убеждавам, че въображението на водолея няма граници. Когато не се притеснявам, че един ден ще се убие (че е такова диване), си мисля, че пък от него току виж станал някой известен писател  WinkИинтерпретацията си е от детето, не от градината.
Иначе градината е тази на Ноеми.
Вариантът, който ти помниш е страхотен, но не върви за активно работещи родители.

# 563
  • София
A, аз непрекъснато се убеждавам, че въображението на водолея няма граници. Когато не се притеснявам, че един ден ще се убие (че е такова диване), си мисля, че пък от него току виж станал някой известен писател  Wink

Laughing  Тъй, тъй! Достоен представител на зодията значи!

# 564

Вариантът, който ти помниш е страхотен, но не върви за активно работещи родители.
   Кой е той?Съществува ли изобщо?

# 565
  • В офиса
A, аз непрекъснато се убеждавам, че въображението на водолея няма граници. Когато не се притеснявам, че един ден ще се убие (че е такова диване), си мисля, че пък от него току виж станал някой известен писател  Wink

Laughing  Тъй, тъй! Достоен представител на зодията значи!

Нимче, честно да ти кажа, черти, които в мене си (пак достоен водолей Wink, съм оценявала като хм... чаровно-симпатични  Embarassed, сега изведнъж ги усещам в целия им негативен блясък  Sunglasses Така че със Симонка имаш късмет, може козирозите да са инати, но държат на думата си. Но пък с един водолей човек никога не скучае  Sunglasses

Селма, да има поне няколко работещи такива кооператива. Първият - този на емем - http://priateli.info/ който (поне до преди няколко месеца) събираше група деца на около 3 годинки, сега не знам как е. Ри-ри-ра: http://ri-ri-ra.blogspot.com/ , в който май основната група деца е малко по-малка, ок. 2-3 г. Имаше и още, но не помня.

# 566
  • Русе
Здравейте, мили момичета  Hug
Доста се колебаех дали да се включа, понеже отдавна не съм писала и чак ми е неудобно...
И за да не прозвучи лицемерно, направо ще си кажа болката. В сряда /17.11/ на мама й предстои сериозна сърдечна операция в "Св.Анна". Нуждая се от вашия съвет къде бих могла да отседна в близост. Ако някой от вас знае близък до болницата хотел на разумни цени, ще се радвам да ми съдейства. Може и на лични...
Иначе Деничка е добре, много е порастнала. Често, като ни срещнат хора, които не знаят на колко години е питат дали е на 5 или 6 - на мама голямото момиче! Аз тотално съм се зарила в работа. Дори на последната среща Весни ми каза, че изглеждам ужасно  Laughing Бях ужааааасно скапана Crazy
Благодаря ви момичета  Heart Eyes
Желая ви слънчев ден   bouquet

# 567
  • София
rali_m, успех ви желая!  Hug Зад Плиска има доста приемлив хотел, но резервирай от сега, защото през седмицата са доста заети: http://www.rotasar.com/

# 568
  • Русе
Ив  Hug
Ако се задържа повече, ще потърся начин да се видим, ако ти е възможно. Ще се радвам, ако имам възможност да се видя и с други от вас  Heart Eyes

# 569
  • София
Ив  Hug
Ако се задържа повече, ще потърся начин да се видим, ако ти е възможно. Ще се радвам, ако имам възможност да се видя и с други от вас  Heart Eyes

Щях и сама да го кажа, но за съжаление във вторник пристигат шефовете ми, ще пътуваме до Кърджали, а в четвъртък вероятно ще се наложи пак да пътувам до Македония...  Tired Пожелайте ми успех и издръжливост, а да ме видите може от събота натам...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт