Отговори
# 180
  • София
"Родителство на втора скорост"
http://networkedblogs.com/9APEp
Заслужава си, прочетете го.  Wink

# 181
  • София
...
Иначе Габи преди малко направи първите си крачки сам Mr. Green

Честито!  Hug Всичките му стъпки да са уверени занапред (пряко и преносно), а посоката - напред и нагоре!

# 182
  • София
"Родителство на втора скорост"
http://networkedblogs.com/9APEp
Заслужава си, прочетете го.  Wink

Това е страхотно, но не много общовалидно...  Wink

# 183
Ивонска  Hug  Hug  Hug
Дано и при теб нещата разминат по-бързо!!!
ДаВинчи - да, зад гърба ми е, но ми побеля косата - буквално ...
Цвета - ако и е възпалено гърлото или има хрипове надолу - прави изварен комрес - купуваш или правиш извара и на тензухена пелена разстилаш пласт 1 см, прегъваш тензуха така, че да не тече изварата и слагаш отгоре найлон - да не се изстудява. Така оправих адски чевеното гъло на дребния и преборих хриповете му. Комреса се държи 8 часа или най-малко 4 - минимум. Адски е ефикасен. ЗА кашлицата много помага и един чай от орехи - ако искаш пиши на лични да ти го кажа точно!
Честити ти първи стъпки на Габи!!!! Да е здрав и устремен в правилната посока!!!!!  Hug

# 184
С 2 ръце подкрепям бабините лекове.  Peace На нас много ни помогат, доволна съм, защото от 2 год. не сме пили АБ. Чая от орехи е много ефикасен, за изварата само съм чувала, но не съм слагала. Но пък загряващи масажи правя всеки ден + накисване на краката в топла вода и морска сол/когато се налага/.

# 185
  • София, Лагера
Ха добрутро!
Аз нещо не мога да спя - дали е от бременността, или от ЕГНто?  Crazy

Честит имен ден на всички Димитровци!     bouquet

Барби, чудесно си направила! Аз също така се разтоварвам, много! Преди време направих същото - Банско, Добринище, Безбог - само с малкото. Безценни мигове! Снощи ме пита пак кога ще ходим на лифт  Laughing

Ман, според мен просто иди на доктор при ДжиПито си. Той ще те насочи към какъв специалист да се обърнеш. Аз преди 10ина години имах супер силен задух (водещ до припадъци), търсиха какво ли не, накрая се оказа реакция на организма в следствие на един аборт, който направих в късна седмица - пост травматичен стрес. Rolling Eyes С други думи - може на едно да мяза, ама да не е. Успех!  Hug

Аз от вчера съм на работа. Много особено усещане, чак приятно  Mr. Green Не очаквах! Ай, аз отивам на работа.
Желая на всички ви весел празник!!!  Heart Eyes Нимско, Нимско  newsm18 newsm18  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 08:20 от Ноеми

# 186
  • София
Честит празник на всички Димитровци Hug
Ноемка безсънието е от бременността да знаеш Wink

Барби, чудесно си направила! Аз също така се разтоварвам, много! Преди време направих същото - Банско, Добринище, Безбог - само с малкото. Безценни мигове! Снощи ме пита пак кога ще ходим на лифт  Laughing

Точно това ни беше дестинацията и на нас,страхотно беше Peace
Клеми прочетох го страхотно е и много вярно за съжаление:peace:
Ив вярвам, че всичко ще е наред при теб Hug
Цвета, честито на Габчо Hug Тъкмо щях да те питам дали си доволна от Цитросепта Thinking какво и е на Мишата?

# 187
Цветке честити първи крачки на Габи. Нека стъпва уверен по пътеката на живота и да го водят краката( а и главата) в правилната посока   bouquet Сега направо имен ден и прощъпулник накуп  Wink
Според докторката с белите ми дробове всичко е наред и най-вероятно е резултат от стрес. Като се замисля съм си перманентно стресирана от доста време та е възможно. Препоръката и беше добро наспиване и хапче "майната му" три пъти на ден  Mr. Green Само дето не виждам кога ще се получи. Сигурно като стигна до "четвърти километър"  Crazy За всеки случай ме изпрати и на пулмолог за замерване на дишането, обаче познайте с мойто работно време дали успях да стигна за часа си в 6,30  Confused Сега го преместих за петък.
Ив надявам се, че там където нетрадиционната медицина не успя ще помогне традиционната ще успее  Hug
Относно възпалените сливици аз правя компрес от препечен кромид лук. Веско обикновено идва и сам започва да се моли, когато положението е много трагично вече. Много бързо действа и не е толкова непиятен на гърлото. Вярно, че малко повече милише, но ... Mr. Green Обаче въпросът с чайовете е трагичен. Не иска какъвто и да било чай да пие и това си е. Пие и яде само определени храни и като каже не, може и цял ден гладен да стои  ooooh!
Честит имен ден на Димитровците.
Специално на Мите на Лилита и Митьо на Стиляна  Mr. Green Да веселят семействата си, Лилита все така да има ищях за пиене, подклаждан от Митето, пък Митьо да сътвори едно мъжко на Стуци  Heart Eyes

# 188
  • Варна
Лилита, Стилияна , да са ви живи и здрави именниците!   bouquet
Цвета, честити първи стъпки на Габи!
Манана, а вода пиеш ли достатъчно? На мен често ми става така, като се пообезводня.

# 189
  • София
Честит празник на всички, в чиито домове (и сърца  Heart Eyes ) днес има празнуващи!   bouquet

Цвета, честити ходещи крачета на Габи!  Hug Да го водят винаги в правилната посока!

На всички болнички желая гуш и бързо оправяне.

# 190
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!!!
Русенки, и тук да напиша... среща в четвъртък 18:30 в Пристан!!!

Цвете, честито ти проходило детенце!!!   bouquet

# 191
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Весел празник и Наздраве  Wine Glass

Цвет,
честито проходило Габче! Все напред да е устремен  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 192
  • София
Честит празник на всички малки и големи именници!   bouquet
Цвета честити първи стъпки на Габчу.  Hug   : Heart Eyes
Болничките да оздравяват  Hug  Praynig
Малко телеграфно, но крада минутки от работа  Tired. Срещата се отлага - дали правлилно разбрах Thinking

# 193
  • София
И като още един ракурс към статията на Бу от вчера, за тези които са я прочели:
http://www.pozitivnoto.info/2008/08/mechtata-na-moqt-sin.html
 Wink

# 194
Честит имен ден на всички малки и големи Димитровци, Димитринки и т.н. Бъдете живи и здрави!

manana, дано всичко да отмине! Може ли хапчето "майната му" да се взима по-често от 3 пъти на ден?

ivonska, да докладваш днес как е минало!

tsveta, честито на Габи! Все в правилната посока да го водят крачетата!

Klemy, благодаря за линковете!

Общи условия

Активация на акаунт