А като гледам как охотно всички са готови или вече правят констелации, направо се ужасявам!Ае, наздравичката за Стуци!
(Лилиткееее, това го разбра, нали?!
)
А като гледам как охотно всички са готови или вече правят констелации, направо се ужасявам!
(Лилиткееее, това го разбра, нали?!
)
Не зная какво му става но е един такъв тъжен.Постоянно твърди,че му е тъжно и плаче от най-малкото
Като ми каже"мамо като те видя и става много тъжно"/и плаче/Направо не зная къде се намирам
В игрите му често присъства нещо умряло.Например играе си с една линейка и крещи"бързо,че детето е умряло"
Като си дойдох в къщи ме посрещна с това"колко страшно било когато баба му умряла
Да си призная само казах,че за това не се играе на такива игри,че не се убива нищо и никой и до там.Подцених май случая
Най-вероятно ще имаме среща с психолога! 

Извинявам се мнооого за което. 
, но и за миг не съм мислила да крия от Софи. Обасних и, че вече са звездички и я гледат от небето и така винаги ще бъдат с нас макар и да не можем вече да ги гушнем (Софи много обича да се гушка). Естествено на тази възраст на разбират 100 %, но поне знаят защо не виждат близките, защо не им се обаждат вече по телефона.

Препоръчани теми