Разкажете за преживяното

• 10 717
  • 128
  •   1
Отговори
# 45
Трябва да се мисли и за това, че такъв баща оврежда и психиката и  на детето и на майката .
Ама като заспивахте преди прегърнати,май нямахте проблеми с психиката

# 46
Сънмен, престани!!!Никой от тук-присъстващите не е виновен, че в твоя живот са се стекли така обстоятелствата. И майка си ли мразиш толкова, колкото омраза и гняв изливаш тука?!

# 47
Пиша като дете израсло в среда на побоища и непрекъснат алкохолизъм. Жени спасявайте и себе си и детето си. Милион пъти съм желала да нямам баща, вместо това да стоя всяка вечер до 3-4 през нощта, да слушам пиянските приказки, от гнусни по-гнусни и да гледам как се раздават шамари, ритници и тн, а само след два три часа трябваше да ходя на училище. Е да мен не ме е бил физически, защото ревях и го молех да спре. Последиците за мен са, че сега съм доста нервен човек, не съм търпелива. С майка ми и брат ми не можахме да изградим никаква привързаност, въобще не се разбираме и никога не сме били семейство. Детството ми беше един кошмар без край, страхувах се да се прибера и така завиждах на другите деца.
Моят съвет е колкото по-рано се отървете толкова по-добре, преди детето да започне да ги разбира тия неща. Успех и сила на всички, които все още нямат смелостта.

# 48
Сънмен, престани!!!Никой от тук-присъстващите не е виновен, че в твоя живот са се стекли така обстоятелствата. И майка си ли мразиш толкова, колкото омраза и гняв изливаш тука?!
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 49
sunman  каква е твоята история?

# 50
marry не усетили, той е жертва на такъв тип семейни отношения между родителите си. Това е агресията и озлоблението за резултат от всички тези истории разделяне, събиране, обединение между тях, после не харесват съпругата ми и така на татък. Но ако майка му е решила да преусмисли живота си преди да се изнерви и да пострада и той психически мисля, че нямаше да се стигне до тук.  Съжалявам много.

# 51
Да наистина , като си жертва на подобни истории... май това се получава. Моя човек,по същия начин.Майка му докато е била в 9 месец си е заминала още, аама са съжаление се е натъкнала на  друг идиот втория път. Тоя не я тормози, той просто не и дава думата и  свободата да дища...то нормално  като  гледащ  това отнощение и ти после да си лайно..

# 52
happy mama,защо той се е изнесъл,то май това е по трудно да го изгонищ, да си тръгнещ е по лесно...така казват де...аз накли още не съм заминала...
Комплесите са стращно нещо..е гледам го тази сутрин на интервю за работа отива...толкова го е страх милия,защото е некадърник и нищо не умее, че  нямам думи...дори и да го вземат , той се плащи от тази истина, че ще с епровали, защото не е отговорен за нищо.
Съответно го изпратих със скандал...и многократно повторение , ако още веднъж ми посегне , че заминавам, а той ми казва че има родителски права.....та нали родителскитеправа са отговорност...значи няма нищо newsm62 newsm62
Между ддругото намерих вариант да остана в София. Една приателка  от много години, ми предложи да отида при нея докато си стъпя на краката - за 1 година все си мисля , че може да си стъпя,като свърща магистратурата ....

Варианти много...само смелост да   направя крачката....т.е. следващия побой...след което  ще звънна на майка му  и заминавам Simple Smileама той човека пък много мило се държи, сякащ усеща какво си мисля..

# 53
Не знам дали ме е било срам, че сякаш се провалям, или пък съм отричала сама пред себе си. Но точно затова чаках - да знам, че съм дала всички възможности, да знам, че съм направила всичко и просто накрая вече не е имало накъде и да бъда с чиста съвест, че не аз съм виновната, че всичко рухна.
  ей това е и при ммен отричах, искам д ами е чиса съвестта....цял  живот ще гледам детето и  не искам да се чувствам виновна , че расте  с втори баща(надявамс е д а има такъв де..)

# 54
marry, защо ще звъниш на майка му?

Трябва да се мисли и за това, че такъв баща оврежда и психиката и  на детето и на майката .
Ама като заспивахте преди прегърнати,май нямахте проблеми с психиката
Да, защото са заспивали прегърнати, а не с шамари.

# 55
Чакай, marry, чакай. Плесницата със сигурност ще дойде, пък ако имаш късмет, може и счупено ребро или ръка. Тогава може би ще събереш смелост, но много се съмнявам.

# 56
marry , нашият БНД живееше в моето жилище , затова той се изнесе , по мое настояване . Иначе като съм опитвала да водя разговор с цел да разбера докога смята да я кара така ( с ежедневните скандали , алкохол и никакви ангажименти към семейството ) , ми отговаряше " докато ме търпиш"  #2gunfire
Търпях го ... Почти 3 години , според мен предостатъчно  Twisted Evil
А ти не чакай следващата плесница , не си причинявай този мазохизъм , какъв е смисъла ? Не го дразни умишлено , ако си сигурна ,че това е предела на търпението ти , не чакай повече  Naughty.След като имаш приятелка при която да се установиш , това е изход .  Успех  Hug !

# 57
Едва го издържам честно казано...Вчера се муси на мусаката , която приготвих, търтей...започнала съм да движа въпроса. СЕга трябва първо жилището на нащите автоматично да се  дари на дъщеря ми  и само аз да мога да  се разпореждам.След което имам ли  апартамент и майчинство, няма д а има щанс да ми вземе детето,защото ще има къде и с какво да го гледам.Искам да съм подготвена.
Майка му е  зам. кмет на тоя , а живеем в България....

Ох какъв човек...подлец,взима писмата на съседите, а повечето тук са фирми, пристигат  важни документи, от  съда, от частни съдебни изпълнители...подло

# 58
Искам тази жена да знае,що за човек е възпитала..Предната снаха   я плюят, била злобна нагла, виновна че си тръгнала даже...
те са с развод и тя го съди , че не плаща издръжка и  родителите му  пак сърдити и техния син прав...и  сепочудват защо си е тръгнала...е ще им кажа

# 59
Ако жилището е на вашите, по-добре да си остане на тях. Ако е на детето и той като родител може да търси право дял от него.

Общи условия

Активация на акаунт