Професионални серии за коса - 13

• 54 685
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Приглаждане на косата е ефектът.
Тази серия е подобна на Oleo Relax

# 526

какъв е ефектът от спрея?  newsm78

Оформя ми косата перфектно. Къдрици, които не хвърчат, а стоят плътно и в същото време са обемни. Сутрин след ставане от сън обикновено косата ми е много дезорганизирана - тук къдрица, там чупка, хвърчащи коси в разни посоки; ужасТ  ooooh! Лис Ултимът ми е идеален - с половин помпичка косата ми става като нова, без никакво омазняване  Simple Smile
Двуфазният лосион на Лакме, който взех точно за тази цел, явно не е моят продукт. При първа проба на малък участък от косата ми хареса, но в последствие установих, че ми омазнява косата, а пък ефектът е временен (от нанасянето има-няма час). След това косата ми се слепва и придобива вид, все едно не съм я мила от месеци. Ще отлежава.
Обаче ми е много мъчно, че ще трябва да спра Age Recharge или Liss Ultime  Confused Наистина се сработиха с косата ми, което се случва рядко. Май е по-добре да сменя скалпа... Laughing Mr. Green

# 527
Хубаво би било да разбереш, кои съставки точно не ти понасят и при закупуването на продукти за коса да ги избягваш.

# 528
Хубаво би било да разбереш, кои съставки точно не ти понасят и при закупуването на продукти за коса да ги избягваш.

И аз това искам, само че не знам как да го постигна, т.е. как да разбера кое не ми понася  Confused Откъм съставки съм пълен профан. Чета ви тук как обсъждате силикони, протеини и тем подобни. И гледам умно  Mr. Green Ама има време; до пенсия все ще се науча  Hug

# 529
  • в 1001-та нощ
ВечеПетя,

двуфазният - и аз не го долюбих нещо от първи опит, но допускам да съм сложила повечко ... та ще му дам шанс още няколко пъти  Hug

а ти на другото миене пробвай само керастаз и на следващото лис ултим, но с друг шампоан и маска

от лореалските маски и лис ултим и лумино контраст ми идват много добре, също - балсама за боядисана коса - тези продукти са ми в редичката на отличниците Wink))

наскоро В & С, като ме питаше за състав ана коприната -погледнах любимата си хидратираща емулсия на Ева, не видях нещо осбено, не с еи задълбочих много, но си мисле - вместо да вземем трята опаковка - дали да не пробвам нещо друго

може и лакме - хидратация без отмиване ...

# 530
От двуфазния на Лакме  не трябва да се пръска не повече от 4-5 пъти общо върху цялата коса, първия път и аз се олях, защото изглежда като водичка, но си съдържа силикони все пак. Според мен е спрей за не много суха и изтощена коса, по-скоро за поддръжка на боядисана и не дотам изгоряла коса.

# 531
  • в 1001-та нощ
 Peace  точно

снощи ползвах и 1 ампула power dose + бласама витамино колор и нямаше смисъл.....

а при ползването на двуфазния ...доста изпръсках и после го усещах.....

ти ползваш ли го?

# 532
Ползвам го рядко, само когато не изправям косата си, а я оставям чуплива. Когато я изправям със сешоара предпочитам кремове, за да ми се изглади по-добре косата.

# 533
  • Пловдив
Правилно ли съм разбрала, че могат да се сравнят Oleo Relax s Liss ultime, като действие?

# 534
Да, приличат си. Лис ултим е по-силиконов е не толкова попивен в косата. Олео релакс флуидът е една идея по-маслен и съответно по-леко приляга на косата. Но друг може да има други впечатления  Peace

# 535
ВечеПетя ако тези продукти ти дразнят скалпа може да нанасяш първо шампоан ,който не те дразни в корените ,а по дължините Age Recharge .По същия начин и с маската .

# 536
  • Пловдив
А някакви отзиви за заглаждащата серия на Лакме, някой да е ползвал, че нали уж тя е по-малко силиконова newsm78?

# 537
А някакви отзиви за заглаждащата серия на Лакме, някой да е ползвал, че нали уж тя е по-малко силиконова newsm78?
Аз мисля да си купя от големите дози на Oleo Relax и много се надявам да не оплешивея от тях Praynig, но ако остана без коса, ще ти ги подаря...обещавам  Wink

# 538
  • в 1001-та нощ
 Joy Joy bowuu Whistling  bouquet

# 539
  • Пловдив
Аз мисля да си купя от големите дози на Oleo Relax и много се надявам да не оплешивея от тях Praynig, но ако остана без коса, ще ти ги подаря...обещавам  Wink

Еииии разсмя ме Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт