Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Видях обаче, че препоръчва 1 чаша топла вода сутрин. Grinning

с английска сол май (до колкото разбрах). Всички знаем слабителното й действие обаче  Mr. Green

# 256
лелеее, 50 кг е свалила тази девойка Елеонора....останах без думи....

# 257
 Здравейте мили мами в тази прекрасна и слънчева утрин............
    Аз имам едно питане и молба за помощ............. и съвети Praynig
Лора вече е захранена обаче има страхотен запек.........знам че е от пюрета и каши който яде........гледам да са разнообразни и регулиращи, разхлабващи, но не и помагат.Едвам се изаква и много плачка милата, помагам и всеки ден с термометър, но ме е страх да не и се появи някоя инфекция, колкото и да дезинфекцирам термометъра всеки път.Онзи ден даже и се беше цепнало дупето на мили то ми момиченце и така плачка.....
        Педи каза че ще е така докато свикне с храната и бла....бла...бла.
 Дайте съвети- тя пие и много малко вода или чайчета, не им е фенка........сокчета също пие по малко.Знам че и това също е причината, но все пак помегнете с мнения Praynig

# 258
Елеонора пише тук, ника и беше elinor до колкото се сещам. Тя ми беше най-големия стимул, когато миналата година започнах 90-дневната диета, а и ми даваше кураж! Страхотна е! Аз свалих 15 кг. за 8 месеца Peace

# 259
Добро утро и от нас! Май по-скоро стана добър ден  Grinning

лелеее, 50 кг е свалила тази девойка Елеонора....останах без думи....

Чак толкова не ми трябват, ама едно 13-14 кг  Whistling

Момичета, аз все да ви питам и все забравям - на някои места чета, че броколи и карфиол не било препоръчително да се дават до годинка, тъй като съдържали много голямо количество нитрати /повече, отколкото другите/, но пък на други места пише, че може. Вие как смятате?

Отивам да се приготвям за хубавото есенно слънчице, че от утре го дават да вали, а за сряда дават 9 градуса, пфуу.  Crossing Arms

# 260
Завижд-завижд, тук слънце няма Sick

# 261
Привет!  И ние се наспахме и сега се стягаме за разходка,ще ходим в съседния град,че там има празник на града.
ЗА ДИЕТАТА-аз имам жив пример до мен.Сестра ми,която не кърми от няколко месеца свали с 90 дневната близо 20кг.,а преди това приличаше на мечок и не можеше да си намери яке дори,което да и става Crazy         
                                                                                                                                                    Чао за сега и хубав ден  bouquet

# 262
Никола, когато баща му спи при нас, заспива към 11 и се буди чак в седем сутринта. Не знам дали усеща присъствието и на двамата си родители и се успокоява или просто му е по-комфортно в коша от количката, в който спи в такива случаи. Иначе, когато е при мен на спалнята, се буди през 2-3 часа, яде, присвива се, нервничи.  

# 263
Привет и от мен!
Аз влизам да ви се похваля колко много ме зарадва нашата малка Дани и как ме изненада: пръста ми боцна днес първото и зъбче!
сега ще се връщам назад да ви чета!

# 264
  • София
Добър ден и от нас Grinning
Диета не съм пазила,но съм на старите си кг.,все пак и не кърмя,просто по малко хапвах.
Лъжицата с която храня Марин е обикновена метална,пробвах няколко вида силиконови и не са ни удобни,малки са и не загребват достатъчно и той плаче ,по дебели са и не си затваря правилно устата и половината излиза навън,ама егати обяснението Crazyтака че пробвайте една от причините детето като се храни и да изплюва,или по точно да му изпада от устата яденето е лъжицата.
Мога да дам един съвет от опит за кашите,с големия си син започнах с бананова и след това друга не прояде,сега пак дадох бананова и имаме същия проблем,не иска никаква друга Rolling EyesА номер две си хапваше всичко.
Иренка щом си захранила давай няколко дни пюре от сини сливи ,на Гербер е хубаво,или от круша ,ние сме и на мляко аптамил комфорт.Акаше на пет дни и то с помощ CryСега е всеки ден,с риск да ме критикуват тук Naughty,аз слагам по малко масло в картофеното пюре и наблягам на водата предлагам много често,сменям шишетата заради бибероната и все пийне малко.Захранвам така както съм захранвала и двете си деца преди това,нямат алергии и не са болнави.Астматик е големият ми син,от три месечен заради лекарска грешка  #2gunfireсложиха ваксина ДТК и той беше хремав,резултата два месеца в болница #Cussing out,сега е добре израстна го.
Дългичко стана   bouquet
Усмихнат и спокоен ден мами. smile3525
Редактирам  R V да ви е честито ,много бяло и здраво дабъде  Heart Eyes

# 265
  • София
Здравейте и от нас с Али Party
Вчера забравих, но днес искам да посрещна Veronic и Дани Hug . Добре сте си дошли и баткото бързо да се оправя Praynig .
Ние с Али след малко тръгваме на разходка Sunglasses
Честито ви първо зъбче R_V   bouquet
Приятен ден и спокойна седмица Peace

# 266
  • Пловдив
irenkaaa0108 това със запека е ужасно, от опит с малкия знам! Не съм много компетентна, тъй като още не съм го захранила, но знам, че в такъв случай вариантите са два- или даваш само пюре от тиква, или сливи, круша /действат разхлабващо/ , или минавате пак само на кърма/АМ докато се оправят нещата.
по принцип Стилиян ака рядко- през три-четири дни и гъсто, но от няколко дни е с разстройство, дали може да е от зъбите???
Честито първо зъбче R_V  Grinning

# 267
Здравейте и от мен мамчета, доста сте изписали за няколко часа  Joy
И аз гледах д-р Михайлов, може да пробвам от другия месец неговия метод та да видим, че килцата от бременноста все още не съм ги свалила  ooooh!
Браво на Елеонора, наистина се иска голяма воля за всяка диета
За табличката съм  Peace ЗА, само да ми създате проблем лаптопа с въвеждането , че нещо имам проблем с MS Office.
Антония бг дай малко слънчице и на нас, че 2 дни не сме излизали, все ми се струва студено  Thinking , пък и Габи нали нещо ми кашля малко, отгоре на това пък и татито ни беше събота и неделя на гости и не можахме да се разходим , че и той нещо е настинал...  ooooh!, днес мисля задължително да поизлезнем
Иренка ние нашия запек го оправихме с вода от овесени ядки, и т.като дохранвам с АМ , правих млякото с тази водичка,
дори съм и давала да пие само нея , може да пробваш.
 newsm78 Щях и друго да пиша, обаче изключих  Joy
хайде до по късно, цунки,. ...
аааа и Честито зъбче Р В

# 268
Днес става 1 година откакто видях двете чертички....Ох, че хубаво беше да съм бременна Heart Eyes

# 269
От петък вечерта не бях влизала и днес не мога да смогна да ви изчета  ooooh!
Много хубаво ми беше почивните дни - мама и тати бяха на гости и много добре ни се отрази  Simple Smile Снощи като си тръгваха ми стана много мъчно  Blush
Днес малкия се събуди в 8 и до преди малко не искаше да спи  Crazy Друг път будува най-много 2 часа, а днес какво му стана не знам , но добре че сега заспа  Simple Smile
Не знам по коя тема да се включа, че след всичките изчетени страници позабравих доста  Blush   
Честито на новите зъбчета

Общи условия

Активация на акаунт