Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз да се оплача,че проверих резултата на Ивето по интернет и пише положително за e.coli  Sad((
Сега и антибиотик ни чака:((((
И откьде по дяволите се е взела тази бактерия #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 406
По отделно нямаше реакция, но сега вдигна температура. Дадох Панадол и го сложих да спи, ще видя след малко дали е спаднала. Ако не е, да давам ли пак? Който е вдигал температура след ваксина, как процедирахте?

И бебчо след първия прием на Pentaxim и Synflorix вдигна температура около 39 градуса. Давах му само Panadol Baby: не повече от четири дози за 24h и за около ден и половина му мина. От 6-8 кг. е 4.00 ml; от 8-10 кг. е 5.00 ml. Ако до 48h. няма подобрение потърсете лекар, както и ако след приема на лекарството температурата не спадне- така ме посъветва педито. Много е неприятно, но би трябвало да отмине бързо, това било нормална реакция.

# 407
...
Пих половин чаша тазгодишно домашно червено. Букет, разкошен вкус и аромат. Blush Надявам се нищо да му няма на хлапето.
ммм, може ли една чашка и на мен Blush

Птиче, оформлението и на мен мн ми хареса Heart Eyes

Нат Hug

# 408
  • Варна
Добро утро!
Наминавам да кажа, че ние с Теди сме добре. Вече сме 6.800кг(+800), 61см(+2). Педито каза в никакъв случай да не дохранвам щом си наддава добре.
Нали нашия тати си дойде и сега сме при свекито на гости, те нямат нет и затова не мога да се включвам често, ще се опитам да ви прочета тези дни. През ден ходим до Варна, но всепо работа, само онзи ден успяхме да се поразходим в морската.
Видях, че с Вероник нещата са се оправили, браво, много се радвам на добри новини.  Hug
Хубав ден на всички!

# 409
  • Пловдив
Алексова и аз имам от тези протектори на Бертони.Няколко пъти ги махам и слагам и сега вече реших,че няма да ги слагам.Много се изпотява бебчо.Няма да го мъча детето.Аз съм спала една нощ в един хотел в чужбина на такъв протектор без да знам.Цяла нощ се потих и не мога да разбера защо.На сутринта поглеждам чаршафа а той някакъв специален с протектор ooooh!Веднага го махнах и си поисках обикновен.Ужасно е да се спи на тези протектори.Знам как се чувстват бебоците и затова няма да го слагам.Нищо,че на тези на Бертони пише,че са дишащи.Пак спарват
Птиче и на мен оформлението много ми хареса  Hug
Мама заек не разбрах къде да пращаме снимките на бебоците? И тази таблица всеки си попълва за неговото дете ли? newsm78
Сега да се оплача-на мен вчера моя бебешок ми разказа играта.Цял ден рев и рев у нас.Като го изкарам мълчи.Вечерта вече си помислих,че нещо го боли.Давам му да суче не иска.А реве едно такова пискащо.Накрая заспа.Дано днес не е такъв кисел,че както времето е гадно и разходка няма да има
И моят мързеланко не обича да седи по корем.Като го обърна вдига главата няколко минути и след това я забочва и започва да сумти.И той още не се обръща.Засега е само на коремни преси .Ама тя лекрката ми вика ти да не мислиш,че 8 кила се обръщат лесно Joy

# 410
Добро утро Simple Smile

Охоо, утре и аз очаквам първи превод от НОИ за майчинството newsm44 newsm68

# 411
Добро утро милички,

Наспахме се и сега играем. Уж беше изгладняла Мади, но пак не си изпи млякото, сега пак ще я пробвам, но исках да ви кажа и добро утро.

Креми, мерси  че сподели, вече си мислех, че пак са ме излъгали и тъй като не съм виждала отворени от другите не бях сигурна.
Мади в момента спи на дивана Laughing, в разтегателната кошара пробвахме, но няма второ ниво, а ниско долу ме достраша дали няма да настине като още няма парно и вкъщи стана студено. И простоняма как да не слагам нещо за всеки случай. Но скоро мисля да я местя при каката и там да пишка матрака колкото иска, няма да я спарвам с тези измислени протектори.

Маре, аз съм към ОББ, в един чуден ден просто започнаха да ме уведомяват да постъпили пари по картата, както и когато е изтеглена сума и сега ми е много гот. Мисля че всички подържат тази услуга, но трябва да се подаде молба, или да сключиш една застраховка с която върви и тази услуга, незнам, провери си в банката, но застраховката струваше 5 лв годишно.

Сега проучвам бебефоните, пуснах и темичка и се надявам скоро да се похваля с тази придобивка. Пък и на 5 нов сенадявам да получа пълно майчинство и да ми е спокоен месеца, че този нещо го закъсахме Shocked
Някой да има стока , или  отзиви от марката HAMA?????

Приятен ден на всички, в София ръми и е мрачно ooooh!

# 412
Добро утро  Simple Smile
Никола спи и аз използвам да почета малко  Wink
maretu , и на мен ми пращат смс от НОИ , не от банката . Вчера още сутринта бяха преведени парите, а смс-а получих към обяд  Peace
Аз продължавам да си кихам и да се сополивя  Tired Поне за сега малкия е добре . Дано не прихване  Praynig

# 413
Добро утро!
Мммм, каква вкусотия само ни е сервирала тази сутрин Etka_koketka! Много благодаря!

_BLUE BIRD_  smile3521

maretu на мен пък изобщо не ми пишат  Crossing Arms

Времето е ужасно, а към обяд трябва да отида до аптеката, че днес трябва да ни пристигне специалния шампоан за бебка. Дано поне не вали, пък иначе нека си се мръщи.

# 414
Роси, ние имаме ето такъв бебефон. Не го ползвам често, защото при нас хола ни е преходен към спалнята и все едно сме си в една голяяяма стая и си се чува даже като се върти в леглото Simple Smile Пускам го само когато имаме гости и затворя вратата на спалнята, та в тези редки случаи съм оставала доволна, защото се чува много отчетливо, пък и си има и индикатор на силата на шума. Иначе когато направим детската стая и Стела си спи там, тогава вече смятам, че повече ще имам полза от бебефона Simple Smile

П.П.: Моля, Тони, моля!! Пак заповядайте Wink  Hug

# 415
Добро утро Hug
За известяването от НОИ зависи дали сте заявили желание да ви известяват. В сайта на НОИ от справки, може да изберете "Въвеждане/промяна на координати за получаване на съобщения от НОИ за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО" и от вам с ЕГН и ПИК можете да влезете и да си заявите желание да ви изпращат СМС като ви превеждат обезщетения.

Времето наистина е много кофти Sad А аз трябва да ходя да си взема контейнера за хлебопекарната от сервиза ...

Тони, все забравям да ти кажа колко ме изкефиха гоблените ти Peace

# 416
Привет и от мен! Hug

Времето е перфектно да си седиш у дома, поне да не ме е яд, че имам да чистя ужаааааааасно много! Мъжа ми се захвана преди месец да прави едно мокро помещение у дома и използва почивните си дни, след това всичко става в мръсотия и не сварвам да изчистя. Та трябва да я свърша тази работа днес! Peace
А пък да ви кажа какъв кеф ми е да получава мейли със снимки на страхотни бебоци!!! Напълнихте ми душата значи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всички дечица са прекрасни, за мен ще бъде голямо удоволствие да направя колажа. Hug
В тази връзка, който не е разбрал - ще правим колаж за първа страничка с нашите бебчета. За целта ми изпратете снимка на бебчето си с име и вашият ник на мейл: za.personal@gmail.com. Да кажем краен срок - 07.11.

За седенето по корем - Крис откакто се обърна за сефте по корем преди 2 седмици, сега постоянно се върти по корем и си лежи така. Като му омръзне започва да мрънка. Whistling
За НОИ - аз също получавам смс за превода а парите чак като съм ги изхарчила Mr. Green
Протектор имаме на Бертони - до сега бебо не се е потил нито веднъж на него. Peace

# 417
Eliza , ще може ли само пак да кажеш мейла,  на който трябваше да пращаме снимките  Peace

# 418
Ох, да, сори - пропуснах да го сложа. Сега редактирах поста си горе! Peace

# 419
...
За НОИ - аз също получавам смс за превода а парите чак като съм ги изхарчила Mr. Green
...

Хахаах, същата работа  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт