Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
 Привет, мамита!!!Чета с дни последната тема и чак днес я прочетох Laughing за предните теми май нямаи да остане време Simple Smile
Ние с принцеса Калина сме добре...тя расте и хубавеее:) На последния преглед(26.10)беше 6,750 62см.
  Започнахме захранването,но нещо не ни спори .....едвам ,едвам изяждаме 30грама....(за тези ,които ги интересеува по препоръка на педиатърката започнахме със зеленчуково пюре-картоф-3 дена бяхме с него-а днес бяхме на броколи...и от двата вида не беше хич впечатлена..,даже  имаше и муцунки и сълзички Sad .Пак по препоръка на педиатърката ни минахме от 6 на 5 хранения.
  За мое щастие Калина спи цяла нощ(за сега)от 21-7ч.  и би спала още ,ако сутрин не и светкам лампата за ставанее

Alexova ние сме с такъв бейбифон и сме много доволни http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6867
     Честита месечинка на всички бебчовци,които празнуват днес!А на болничките бързо оздравяванеее!!

# 481
Привет!
Мамита, благодаря Ви много за положителните отзиви, за мен беше удоволствие!
Много се радвам, че Ви допадна новата страничка - нека бъде изненада за следващата тема! Благодаря предварително на mama_zaek за съдействието!

Silvyy   стискам палци за баща ти!
Lulu25, ivv83, mama moni бързо оздравяване!  Hug
Nataliiiiiii дано мине бързо! Hug
Feichkata честито зъбче - да ви е здраво и бяло!
*Eliza* нямам търпение да видя колажа на бебчовците! Страхотна идея!
Pepsilight друго си е тати да си е вкъщи!
Столче за хранене още нямаме, а и не съм решила, дали ще взимаме. newsm12
Въпреки лошото време , днес преди обед с бебо си направихме една бърза разходка и супер много се тонизирахме – чак сега заспа!

# 482
Честито зъбче на Симонка   Hug
Мами Бо мерси , ще ти ги изпратя на ЛС  Hug

# 483
Feichka-честито ви зъбче.
На Андрей температурата от около един месец е различна и много често я качва над 37 без видима причина.Най висока до сега е била37.5 ,последния път когато я качи се оказа,че има секрет в носа,който се стича на вътре и се лекувахме с АБ,тогава имаше и болка в ушето.Днес целият ден ту има ,ту няма ,ох и аз незнам,от търмометри ли е,меря с живачен и с дигитален, и двата показват почти еднакво.Преди един час пак имаше малко по-висока температура-37.5 и дадох панадол,въпреки,че като го пипнех не усещах да е топъл.Утре студ,не студ отивам да му пусна кръвно изследване както ме посъветва ESMA Hug   Чудя се дали да не почна да меря само под мишницата-там все показва,че няма newsm78  

# 484
  • Варна
Привет и от нас!
Днес беше контролния преглед на Павел и според лекарката всичко е наред(гърди, гърло). Олекна ми! Каза да продължавам да давам Фенистил капки, а аз давах 1 седмица и ги спрях... сега се чудя...  Rolling Eyes На 6.11. е следващия контролен. Каза да не го срещаме с хора, заради вирусите...  Crazy  Поне да застудява, че аман вече!
Разходихме се малко, че имахме задачки за вършене. Павел спа по време на разходката. Събуди се точно, когато трябваше, нахрани се в колата и заспа пак. Като се прибрахме към 16ч. пак хапна, в 18ч. заспа и още спи...  Crazy Това май му е нощния съм и няма намерение да се буди. Отивам и аз да лягам, че знам ли го кога ще огладнее...  Crazy
cherri, аз меря само под мишницата.  Peace дано всичко е наред! Повтаряй си , това, което написа няколко поста по-нагоре!  Hug За твое успокоение пусни едни кръвни изследвания, както есма те е посъветвала!  Hug
Пепси, много се радвам за вашето семейство! Наслаждавайте се пълноценно на времето заедно!  Hug Цялото пишле ли забелихте от веднъж? И нашия тати работи по въпроса, но напредва бавно.  Wink
Натали, стиснати палчета от нас, Ивето да пребори бързо и от първия път тази бактерия!  Praynig Hug

# 485
  • София
Добър вечер Wink
Преработих табличката отново и мисля, че трябва да се трие всяко предишно писмо. Ако имате предложения да е по друг начин, казвайте. Ако не знаете как да си приложите данните или имате други трудности, може да ми пратите данните си на мейла ми и аз ще ги кача  Hug . Поздрави!
Това е текста от мейла, който пуснах преди малко в пощата ни. Освен снимки в табличката записваме и данните от всички консултации - кг и см. Прегръщам всички вас и бебоците.
Лека и спокойна нощ!

# 486
  • София
ДОБРО УТРО! Днес кафето е от мен  : по случай , че не сме спали със Светлозар. Изпратихме каките и сега се кърмим . Какво беше това кривене незнам -цяла нощ и до сега , как приготвих момичетата незма... Crazy

# 487
  • Пловдив
И моят бебок тази сутрин рано окори очи.Цокна и сега пак спи.
Feichka честито ви зъбче  Hug
Тук в Пловдив цяла нощ не е спряло да вали.Добре,че вчера успях да изляза за един час,че днес не се знае дали и толкова ще има ooooh!Аман от тези дъждове #Cussing out
Пепси враво на вас за пишлето  Grinning Аз всяка вечер се пробвам,ама съм до никъде

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 08:07 от krems82

# 488
Добро утро!  Таня ,мерси за кафето.Дано през деня сте спокойни за да си отпочинеш Hug  Тая сутрин и до мен се събуди едно лимонче-мрън,мрън.                           
                                                                                                                           Спокоен ден мамчета  bouquet

# 489
  • В.Търново
Добро утро момичета...Тази нощ ядохме на 1,на 4,на 6 часа...Допреди няколко дни ви четях и се чудех,абе защо така тези деца...а сега и моето го прихвана нещо...А спи при нас в леглото,постоянно ни усеща.Единственото предимство на нощното кърмене е,че не ми се налага да се цедя  Laughing
Сега Мони изглежда свежа,играе си,говори...Днес следобяд ще я водя за секрет от нослето,стискайте палци да нямаме бактерии,че направо вече.... #2gunfire
Влагалището вече започна малко по малко да се разлепя благодарение на онова кремче (на хормонална основа).Дано и това вече да не се повтаря  ooooh!
Щях да забравя,може ли никнейм и пас за пощата?
Времето и тук е ужас,пак излизането ще е набързо с колата  #Cussing out
Ах,и още нещо-вчера ходих в НОИ-казват,че декларацията не е подадена.Звъня на счетоводителя-казва,че още септември я е подал.Та днес пак ще иде до НОИ и ще ми звънне.Това е непоносимо-40 дни с 99лв  #Crazy Стопиха ни се спестяванията  Laughing
Хайде,приятен ден на всички!Дано поне от утре да има малко слънчице!

# 490
Добро утро на всички станали Wink

Честито зъбче на сладката Симонка, да и е здраво и бяло, а следващите още по безболезнено да излизат Peace

Анелия, имаш ги на пощата си Hug

Е, честит  първи сняг на софиянки!!!! Ако и на др места вали, честито и на вас!!!!

Вчера цял ден бяхме без вода, дойде чак към 11ч вечерта, е, такава гадост няма. Едва измивах шишитата на бебка, а мъж ми сутринта чул, ама да не събуди бебка не ми звъннал, а после забравил и не ме питайте как изкарах деня без вода.То и тази за пиене привърши, абе ужас ooooh! Даже и тока ни спираха на два пъти. Нещо ми намирисва на режим #Crazy

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:21 от alexova

# 491
Честит ви първи сняг, мами и бебоци  Simple Smile

Ние тази вечер почти не спахме, по-точно аз не спах, защото гушках едно криво бебе... цяла вечер примрънква, пъшка тежко, въртя се  newsm46
Танче, заедно сме в отбора на неспалите... Мерси за кафето Simple Smile

Сега мойта лигла не иска да яде и само гризе ушите на слона от книжката на Колория... явно я мъчат вече зъбчетата... оох, да избият скоро, че голяма мъка...
Феичката, честито ви зъбче, да ви растат все белички и здравички зъбчетата Simple Smile

Hug

# 492
добър ден и  от нас с Антон
честити зъбчета
и аз съм в отбора по не спалите и в отбора по кърмещите 3-4 пъти на нощ
връщам се малко да почета ,че съм изпуснала 3теми ,

# 493
Ето ни и нас!

И ние изкарахме тежка вечер и нощ - от 18ч. нататък Крис умираше за сън и не можеше да заспи и при всеки един опит да го сложим я в количката, я в кошарата - се събуждаше и започваше истеричен рев... ooooh! Мъжа ми го дундурка на ръце, но рева продължаваше. Опитах на гърда - занесох го в кошарата - рев. Накрая мъжа ми го взе на ръце и се гушкаха така поне час - чак тогава заспа. После нощем се събуждаше на всеки 3 часа, сякаш даже не толкова от глад, колкото искаше да се гушнем пак и да се топлим един друг. Crazy

Днес сме на ваксини Tired Милото, вчера толкова рева, дано поне днес на ваксините мине леко и ги понесе геройски. Praynig Днес ще питам и за Вигантолетена как да го дава, че още не съм почнала, а слънчеви дни на хоризонта няма Thinking
Във връзка с това - MaYa, имам чисто нова, неотворена опаковка "Деавит", мога да ти я дам, защото не смятам да я ползвам, след като имам "Вигантолетен" Peace

Feichkata, честито ви първо зъбче! Да растат леко, само бели и здрави! Hug
Пепси, супер е да сте си тримата с татко! Hug И браво за пишлето - нашето уж на всеки преглед леко го забелва докторката, а и аз се старая, ама и ние сме в началото само още. ooooh!
Софиянки, честит ви първи сняг! Аз хич не бързам, да не вземете да ни го пратите към морето?   #2gunfire Joy Joy Joy
silvyy, стиснати палчета и от мен за татко ти!!!

Момичета, искам още веднъж да повторя - таблицата с мерките е отделно нещо и ще се попълва от всеки от нас в пощата на юнките! mama_zaek е подготвила файла.     bouquet   
А аз ще правя колаж със снимки на нашите бебоци за първата страничка на темата. Който иска да участва в колажа ми изпраща на мен, на имейл: za.personal@gmail.com снимката, която иска да бъде включена в колажа или няколко, ако не можете да прецените коя е подходяща, а аз в процеса на обработка ще преценя. За всеки случай ми пишете име на детето и вашият ник, ако има възможност да ги добавя.
Peace

Вчера получих ужасно много имейли и снимки, не мога да се нагледам на прекрасни създания!!! Юнските бебчета са най-хубави Laughing    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 494
И от мен честит първи сняг, ние си имаме и снежна покривка вече - натрупа поне 5 см. Не заведох голямата на градина, че съм с летни гуми още. Освен това във вторник на Рая ще й правят първи Пентаксим и реших да спра дотогава голямата да не донесе някой вирус от градината. В събота започваме с Фенистил, както и с Туя и Силицеа по схемата на марету, дано няма реакции.

Искам да попитам (вероятно Смилянова ще се включи, но и друг, ако знае) - дайте нещо хомеопатично за успокояване при никнещи зъбки. На голямата съм давала Хамомила, но беше по-голяма, а по-късно се светнах, че си е чиста лайка, която е алерген, добре, че не е дала реакция, но сега не смея. Идея за нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт