Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Елиза, вигантолетена аз го давам по едно хапченце на ден, директно в устата - той си го изсмуква.

Мартеа, в хомеопатичните гранулки с разреждане над 5СН няма и молекула от веществото, от което са направени. Там има само информация. Така че няма никаква опасност да алергизираш бебчо с хамомила. Друг е въпроса, че аз не давам никаква хомеопатия без да ми я изписал хомеопата.  Peace

# 496
Мартеа, в хомеопатичните гранулки с разреждане над 5СН няма и молекула от веществото, от което са направени. Там има само информация. Така че няма никаква опасност да алергизираш бебчо с хамомила. Друг е въпроса, че аз не давам никаква хомеопатия без да ми я изписал хомеопата.  Peace

есма, моля те, прати ми на лични координати на вашия хомеопат, предполагам си доволна. Крайно време е да се ориентирам към посещение при такъв, досега все отлагам.

# 497
Елиза, вигантолетена аз го давам по едно хапченце на ден, директно в устата - той си го изсмуква.

Алексова го разрежда с вода и се чудя и аз как да го давам. А с педката искам да се консултирам дали да е 1 или 2 таблетки Thinking

# 498

Искам да попитам (вероятно Смилянова ще се включи, но и друг, ако знае) - дайте нещо хомеопатично за успокояване при никнещи зъбки. На голямата съм давала Хамомила, но беше по-голяма, а по-късно се светнах, че си е чиста лайка, която е алерген, добре, че не е дала реакция, но сега не смея. Идея за нещо друго?

На една лекция на Др Михалов в ЦУМ, докато още бяхме бременни съм си записала Калкарея фосфорика 9 сн 2 пъти х 3 зрънца.

Скоро писахме и за Дентокинд Peace

# 499
Елизка, в листовката е оказано за малки деца и кърмачета да се разтваря в малко вода , пък аз се притеснявам да го дам цяло в устата на бебче. За мен по- сигурния начин, че ще го погълне е този, но ти си прецени.

# 500
  • Варна
Здравейте!
За пишлето, отговора на таткото беше, че е почти цялото забелено. Аз 4 месеца го "дърпах" и никакъв резултат, а мъжа ми за 1 път и хоп.
Вигантолетена и аз го разреждам с малко вода в една лъжичка.  Peace
Щях да ви споделям, чисто информативно. Нали на  Теди му е много суха кожата и дори млякото на Д-р Тайс не ни помогна. И главичката и лицето му се белеха, та се оправиха за 2-3 дни с косметиката на Panaten, но да уточня, че е купена от Германия и е една от евтините. Това ме кара да си мисля, че козметиката,  която се предлага тук е пълен боклук.  ooooh!
И тук да честитя рождения ден на МорскаTada

# 501
  • София
За вигантолетена - да, наистина така пише в листовката - да се разтвори в малко вода. След като моята педиатърка каза, че мога и директно да го давам, реших да опитам и при Никола няма проблеми. Много старателно го смуче, а като му дам нещо с лъжичка, той го изплюва. Затова предпочетох този вариант.  Peace

# 502

Пепси-      Когато се белеха главичката и лицето,сърбеше ли го детето? Защото и ние сме така,да сравня нещата.
Мартеа- като се рових за инфо,все попадах на доволни мами от класичесия хомеопат др.Марияна Стоименова ,която практикува в     
              М.Ц.Хирон гр.София ,но  много натоварено и се чака с месеци за първи преглед.Нямам още лично мнение ,но след
               посещението ще информирам.
За снимките и колажа-ако ви е от полза може да погледнете оформлението на родени2008г. юнчета

# 503

И аз тръгнах да качвам снимка и данни в екселската таблица, но гледам, че само снимки имаше и се въздържах  newsm78
Лека вечер мамчета и бебоци   sleepuu

Как само снимки има - ние бяхме първите,които си нанесоха всички данни Simple Smile

# 504
  • София
Добро утро мамчета Wink
Честит първи сняг и от нас с Али Nature Partly Sunny
ЧРД Морска, Много здраве, щастие и детски усмивки newsm67  Gift  ura

# 505
Момичета изтрих табличката от мейла ни и сега като попълних нашите данни и тръгнах да я качвам и опсссс не може, понеже е по голям файла от 10МВ  newsm78 и сега какво да правя????????? Embarassed

# 506
според мен става така заради снимките аз табличката си я изтеглих снощи и я имам мога пак да я кача,но после да не стане пак така .Не знам някой по компетентен да каже какво ще правим от тук нататък

# 507
  • Пловдив
Привет, момичета!

Честит рожден ден на Морска и на Mima_mma - да са живи и здрави!

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 11:45 от vany6a

# 508
Готово качих я пак, точно заради снимките става така, аз смалих моята и сега стана обаче за по нататък който качва пак ще се препълни  newsm78 и колкото и да не ни се иска май ще трябва да премахнем колонката със снимки  Thinking Ама ако има по компетентни които да измислят друг вариант ще е добре  Peace

# 509
Здравейте мамчета  Simple Smile
Ние днес трябваше да сме на консултация и да ни бият ваксинка. Преди малко ми се обади сестрата, че на лекарката й се налага спешно да излезе и няма да е в кабинета днес, и отменя часа за утре . А нашия тати от миналата седмица си е заявил днес да му е почивен ден , и сега утре сами ще трябва да ходим  Sad Аз толкова се притеснявам от тези ваксини и хич не искам сама да съм, ама......ко да се прави  Tired Ох, оплаках се  Mr. Green

Морска , честит рожден ден и тук   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт