Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Е, от нас днес е добър ден!
Поспахме си сутринта, ходихме да пазаруваме, тя заспа в кенгуруто и сега продължава.

Feichkata честито зъбче на Симонка!

...Юнските бебчета са най-хубави Laughing    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Еее, ми то от наш'те гарджета по-хубяви няма, естествено!

maretu не съм, но точно това си мислех тези дни как ли ще реагира на АМ, ако се наложи. Да не говорим, че декември като почнем да се захранваме не знам как ще й правя зеленчуковото пюре.

# 526
Здравейте и от мен! Обикновено не пиша, а само чета когато ми остане време. Бебка е вече на 4 месеца и 20 дена и неиното спане вече ме побърква. Заспива нощем в 1-2ч, а снощи заспа в 4ч. В леглото си не иска да заспива, биберона категорично отказва. Докато я държа се унесе, а като я сложа в креватчето и се започва едно лудо викане.И така по десетина пъти на нощ, докато не се изнервим всички, а малката докато се измори и заспи. Има ли др мами с подобен проблем, моля за съвети!

# 527
Привет и от мен, искам да почерпя за рождения ден на баща ми: пожелавам си да е жив и много здрав, все така силениборбен човек.

Почерпете се за неговото здраве:

# 528
  • Средната земя
Здравейте и от мен! Обикновено не пиша, а само чета когато ми остане време. Бебка е вече на 4 месеца и 20 дена и неиното спане вече ме побърква. Заспива нощем в 1-2ч, а снощи заспа в 4ч. В леглото си не иска да заспива, биберона категорично отказва. Докато я държа се унесе, а като я сложа в креватчето и се започва едно лудо викане.И така по десетина пъти на нощ, докато не се изнервим всички, а малката докато се измори и заспи. Има ли др мами с подобен проблем, моля за съвети!

И нашият момък не иска биба и като го слагам в кошарата веднага се събужда (все едно има боцки, се шегуваме). Съвет не мога да дам, но в повечето случаи го взимам при нас на спалнята за да има мир.  Peace
А, забравих да кажа, че заспива към 23-24 ч.

На нас вчера ни биха първия Пентаксим и Синфлурикс наведнъж и сега сме с температура. Снощи почти 39 градуса, а днес 37,7, нормално ли е и на другия ден да има температура? Нещо взех да се притеснявам.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 14:13 от Зипър

# 529
Лорка,да е жив и здрав баща ти още много години  bouquet

да почерпя и аз,че помъдрявам с още една година Mr. Green

# 530
Морска,  Crazy идвам  eat   Mr. Green

Честит ти рожден ден!!!!   bouquet

# 531
Аз давам Деавит по 2 капки от втория месец и съм още на същото шишенце, имам за още 2,3 дена и почвам новото, незнам да има годност 1 месец  Crossing Arms

# 532
Здравейте , аз пък съм с ужасни болки в гърлото, направо все едно някой ме е драл...   #Puppy dog кажете тантум верде сироп ли беше, прахче ли или се пръска, да изпратя някой да ми вземе, че снощи брат ми ходи до аптеката и там аптекарката не моьела да му помогне  Rolling Eyes
Иначе бебка е спокойна, снощи само се буди към 6ч, ама трябваше да и давам осцилокоцинума иначе щях набързо да я приспа  Laughing
Честит празник на рождениците, много здраве, щастие и любов  newsm59
Ау щях да забравя честит и първи сняг  Nature Snowman, аз много обичам когато е беличко и снежно и да съм си на топло , особено по Коледа умирам от кеф, а тази коледа на всички мамчета ще ни е прекрасна , и с подаръчета,мм направо нямам търпение,  261uu
Целувки от мен за най - хубавите юнски бебчета  newsm32 , аз отивам в банята   bath

# 533
ivv83, за кърмачки се допуска само спрейчето и течност за жабуркане. Бонбонките за смукане - не. Аз лятото имах проблем с гърлото, смуках само Прополки, Осцилококцинум, правих си гаргара с Тантуум Верде. Личната ми каза, че нищо друго не мога да направя, освен гаргара с лайка.
Мартеа бепе дала една хубава рецепта с компрес, дано се включи да ти помогне!

# 534

thumbsup

# 535
Здравейте,
толкова неща сте обсъдили, че забравих половината newsm12
Исках само да споделя, че опасенията дали малчо ще е послушен докато с баща му сме далеч, съвсем не отговориха на истината Simple Smile
Не е имало никакви проблеми, дори май не е открил разликата между баба си и дядо си и нас с баща му Simple Smile
Единствено се е наложило 2 пъти да го дохранят с АМ ( той никога не го е пробвал ) и определено не е останал очарован.
Естествено малко се е поразглезил с прекомерното гушкане, но да не бъда недоволна Simple Smile
Изпращам ви много 31- градусови усмивки от Барселона, на фона на минусовите температури тук!
 Hug

# 536

thumbsup
newsm51  bigdance2  Gift

# 537
Lorkaa да е жив и здрав още дълги години татко ти!   bouquet

Морска

Стаси_К добре си си дошла! Чудесно е, че Крис не е създавал проблеми на баба и дядо! Благодаря за жегата, надявам се, че сте си прекарали добре.  Grinning

# 538
  • Пловдив
ANDJELINA - направо си почвай второто шише. На листовката ясно пише- трайност 1 месец след отваряне на шишенцето!!!   Peace

Лорка, честит празник и на баща ти!

# 539
Здравейте и от нассс  Hug
Тъй като съм на Praynig лекции тези дни, предимно ви чета от телефона, а от него ми е трудничко да пиша  Crazy
Сега прочетох 6 страници и бързам да пиша за каквото се сетя, че съм станала като маймунките и помня по 3 минутки  Crazy Crazy
Морска - newsm59 Да си жива и здрава мила!!!
Таблички и снимки - ще пращам и попълвам от понеделник като се прибера!
Мартеа -  Както е казала Алексова Калкареа /фосфорика  Peace Аз лично ползвам дентокинд и съм страшно доволна!!!
Краси четито ви зъбче  Hug Hug Нехраненето на малката сладурка явно е идвал от там  Peace
Лорка,да е жив и здрав баща ти Hug Hug  bouquet
Марету - извинявам се предварително, за това което ще кажа, не е с цел да те обидя  Hug - Операционни системи БГ производство няма  Crazy Дори да преинсталират, проблема няма да се оправи  Peace Това че уиндоуса е на български не значи че е произведен тук  Peace
Ив за да можеш да ползваш МС офис просто трябва да си свалиш нов и да го кракнеш  Peace (както повечето нечесни българи, включително и аз  Mr. Green Crazy) Или да направиш като Ани ди и да си го закупиш  Peace А другия вариянт е да си свалиш офис пакета от страницата на майкрософт и да ползваш времения вариянт, който важи 30 дена! През това време може да помолиш някой приятел, който разбира повече да ти го кракне  Peace
За тантум верде, аз не бих ползвала, при положение че кърмите  Peace Той е с активно вещество лидокаин! А той преминава в кърмата! По добре хоможен да смучеш през 30-40 мин  Peace
Някой беше казал че бебчето му не харесва броколи  Mr. Green Ние направо ги повръщаме  Crazy Всичко друго си ядем като Симонка на Злати  Mr. Green Каквото бутна това поглъща  Laughing Вече даже като види бурканчето и се кефи  Mr. Green Но естесвено това не означава че съм заместила хранене, млякото си е мляко  Peace
За климатиците - ... не го изключваме изобщо  Peace
За сега това се сещам  Rolling Eyes
Приятен и спокоен ден на всички   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт