Звездни компромати-82 част

• 60 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
как се казва предаването на Диляна Попова?

# 331
Това в стари теми сте го коментирали, но днес го гледам и го пускам за тези, които не са го гледали:
http://vbox7.com/play:879abb55 - Мис Европейски Съюз Mr. Green

# 332
Мария ако беше с черен сутиен, гаранция че щяхте да я изкоментирате, че е супер селско. Нека не забравяме, че и от светкавицата повече изпъква, на живо може да не е толкова фрапантно, но все пак бежавите сутиени са един,максимум-два нюанса на бежавото, не се изработват "спрямо тена на Марчето".  Peace

# 333
# 334
  • София
Ауу,това е отвратително!По какъв повод е това?Колкото и да изкарва не мисля,че е удачно поведението му..

# 335
  • София
И аз днес го гледах "Жени,които са известни,с това че са известни", Диляна в началото даже и устата не си отваряше, беше като част от декора, после другото момиче като учителка в детската градина я подбутваше да каже нещо, да прочете нещо, а на Диляна хич не и се получаваше...но пък беше много красива Grinning
Миската и на мен ми направи добро впечатление, но Кали и Патрашкова имаха доста презрително отношение спрямо нея.

# 336
Аз днес съм пропуснала да видя Мис Мерилин по Нова,но сега видах снимки в нета и ми хареса   Grinning
http://woman.hotnews/uploads/tinymce/_DSC3101.

П.П.Нещо не ми се отваря линка  Sad

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 22:06 от penelopi

# 337
# 338
  • In The Middle Of Nowhere
Глинбет, много интересни снимки  Grinning Припомни ми колко хубаво момиче е била Мила. И сега е хубава, но някак по-остри черти има и не ми харесва толкова.. спомних си я и в Синята лагуна, беше прекрасна..
А Бриджит Брадо е приказка, на тази снимка, ако не беше Шон Конъри щях да си помисля, че е Клаудия.

# 339
Глинбет, много интересни снимки  Grinning Припомни ми колко хубаво момиче е била Мила. И сега е хубава, но някак по-остри черти има и не ми харесва толкова.. спомних си я и в Синята лагуна, беше прекрасна..
А Бриджит Брадо е приказка, на тази снимка, ако не беше Шон Конъри щях да си помисля, че е Клаудия.

Grinning     bouquet

В "Синята лагуна" нали играе Брук Шийлдс? Но за нея също може да се каже, че беше много нежна и красива като момиче,  а след години стана малко тромава и си позагуби грацията.

ПП. аха, не знаех. "Синята лагуна" я гледах много отдавна и то само последните 20 минути   Laughing  Embarassed

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 22:34 от Глинбет

# 340
И Мила играе в "Синята лагуна", в друга част.

# 341
Глинбет, изобщо не си прекалила. Hug Надявам се да има повече постове като твоя.

# 342
А на мен Фей Дънауей на тази снимка много ми прилича на Кейт Мос.

# 343
А на мен Фей Дънауей на тази снимка много ми прилича на Кейт Мос.

А на мен на Ванеса Паради Laughing
Ха-ха виновен е Джони

# 344

Наистина ужасно. Само се моля Господ да дава сили на близките й да се справят с огромната мъка!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт