LaRedoute.fr - 177 - Всичко за поръчката!

• 35 903
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, и аз имам проблем с плащането. И двете ми карти са VISA. Едната е на Прокредит, другата - на ЦКБ. Изписва ми "Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement." и ми предлага други начини за плащане. Някаква идея как да процедирам? Въобще не ми е активно полето за въвеждане номер на карта. И да излизам и да влизам в акаунта пак е така. Снощи блокира, днес се беше оправило. Пак отказа картата и пак блокира.  Благодаря предварително!   bouquet

# 226
  • София
Изтрий cookies на браузера и рестартирай. Надявам се да се оправи  Peace

# 227
Тц, не става.  Sad

# 228
отдавна не съм плащала с V-рау на Уникредит; и нея ли вече не я искат Ла редутци?! newsm78
на всичките си акаунти пробвах и не ще #Cussing out

и аз имам такава карта, не става вече с нея

Може би част от проблема е че си я пробвала на всичките си акаунти. С една карта се плаща само на 2 акаунта.
Не не е това аз също плащах преди с v pay имам само 2 акаунта, вече не я иска.Ако с v-pay-я са ти издали electron плащай с нея(тази все още я приемат).

# 229
Скоро някой спомена, че е пуснал коледно костюмче, което е било останало в кошницата СЛЕД като ги махнаха от сайта и се чудеше дали ще го фактурират, ще дойде ли изобщо. Рано е да е получена тази поръчка, скоро беше този пост, но моля поръчалите по този начин да споделят дали успешно са фактурирани.

# 230
Кулмами, според мен няма проблем, аз така съм поръчала едни 3 тениски от намалението, стояха в кошницата и сайта до 12.10, на 13ти изчезнаха от сайта, но  в кошницата си бяха налични, добавих и други неща и пуснах поръчка, която дори чакам днес  Mr. Green надявайки се, че стачката не ги е хванала.  Praynig
Преди по намаленията нали стоките изчезваха, но появяваха ли се в кошницата се поръчваха и се получаваха, тъй че не мисля, че е проблем....пак мои размисли е всичко и от опит казано, не знам как е по ПРавилата на сайта!

# 231
  • София
Като "пробвате" по 100 пъти, естествено че ще ви блокира сайтът, вероятно си има някакви защити. Вие проверете да не сте си блокирали и картата. И недейте да псувате франсетата, проблемът не е при тях, а в наш'те банки. Аз преди известно време доста си поговорих с някои.... "Е, нали е международна карта?! Е, да, може да теглите пари от терминал в чужбина, не може да плащате по интернет." Защо мислите, че французите няма да ви вземат парите, стига само банката да ги пусне. Сега ползвам Виза Електрон на ПИБ.

Ех, много се радвам, че бързо-бързо пуснах коледното костюмче. Толкова бяха сладки, как са могли да ги махнат. И успях да го намаля на 14 лв Sunglasses

# 232
  • Пловдив
Елица,ти откъде знаеш че съм пробвала 100 пъти.Пробвала съм 3 на 1 акаунт-и не става.Тази карта е ползвана само на този акаунт не повече от 4-5 пъти.После я регистрирах в Пей пал  и съм плащала през него.Снощи със същата карта съм пазарувала в 1 англииски и 1 американски сайт.Не е проблема в картата.Имам друга Виза електрон на ПИб-с нея няма проблем,но свършиха парите в нея  Sad.Мисля че определено Ларедут има проблем,а не Райфайзен банк

# 233
  • Пловдив
Елица, не мисля, че проблемът е свързан с нашите банки. От известно време Ла Редут спря да приема дори кредитната ми карта Виза Класик, която е предназначена точно за такъв тип плащания и от години плащам с нея в десетки сайтове. Peace

# 234
И аз мисля че Ларедут имат проблеми . Аз имам 3 карти на ДСК Visa elektron. Досега съм плащала без проблеми с тях в Ларедут. Вчера едната не ще и не ще да я приеме , блокира се страницата, в другата нямам пари и ми остана само една. Добре че с два акаунта вчера успях да си пусна поръчките.

# 235
  • Пловдив
И за внеса още яснота пробвах и на друг акаунт-нали позволява на 2 акаунта с 1 карта-е и там не я прие.Направих проба с Виза електрон КРЕДИТНА в евро и нея не прие.Тя също е на РББ.Е а сега някой да ме убеди че проблема е българси.

# 236
  • София
Щом е толкова масово и повтарящо се явление, явно е друг проблемът. Но пак не разбирам какво очаквате да ви отговори някой тук, та на всяка страница "Помощ! Моля ви, нямам пари в картата. Какво да правя?!" Ами вкарвате си пари в работеща карта и си пускате поръчките.

# 237
  • София
Mоля за мнения  Praynig за тези ботуши: http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324179396&am … color=2&qsf=1 най-вече дали си отговарят. В сайта на Вени намерих отзиви само за едни ниски с подобна подметка,  че били умалени.

има 81 коментара в сайта, преведи ги с преводача  Wink На мен доста ми помага Peace

# 238
  • Пловдив
Елица,ти наистина ли не разбираш какъв е проблема?Картата е работеща.Преди няма и седмица съм пускала с нея.Просто няма гаранция че ако я приеме днес ще я приеме и утре.Според теб да си направим по 10 карти ли?.
И в кредитната ли да вкарам пари-повярвай-пълна е ?И неползвана в Ларедут.Как да позная коя ще работи и коя не ?

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 11:46 от renydent

# 239
Преди 15 мин опитах да направя поръчка, но не се получи. Повторих преди малко и този път прие поръчката ми, имам потвърждение и на е-майла си.

Общи условия

Активация на акаунт