Споделете 149

• 24 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Моят се беше съгласил, но аз не се справих със заплождането.

Е, това беше много добро! Вярно, защо не можем ние жените да ги забременим мъжете някой път! Ще ми се опъва моят за трето дете!!! Хм!

Споделям, че някакъв вестник днес видях цитати из книгата на Л.Д.-син и съм потресена! Значи оригиналничене винаги съм знаела че проявява, но толкова цинизъм и вулгарщина!!! Книгата му била толкова скъпа, защото хартията била някаква специална. Да знаете, че е книгата сама по себе си е произведение на изкуството, отделно с цената й се придава тежест, но същината определено не е за хора, наричащи смело себе си културни.

Също споделям, че днес денят ми мина много неуспешно в много аспекти. Не изпълних нито една задача, било защото така се стекоха обстоятелствата, или защото отсреща се оказаха по-големи дебили, отколкото очаквах (само със социални институции си имах работа, и с доставчици на услуги за дома)! Отделно, очаквах една новина, която... не дойде...

Но пък направих най-вкусната супа топчета! Ха ма ха!

Пиша го "странен ден", от мен да мине!

# 601
Вълчо, (като бях малка, най- добрата ми приятелка беше Мина Камарашева и казвах на баща й чичо Вълчо много внимателно, защото все ми идваше да му кажа- кумчо Вълчо) Всички от социалното, данъчното и т.н. минават задълбочен курс по "познай този какво не носи". Ако , носиш всичко, ще ти поискат първото любовно писмо от жена ти и пак ще те върнат.

Аз , пък, да ви се оплача. Водят дело срещу мен, което печелим на две инстанции, но във ВКС съдията е първа приятелка на адвокатката на ищците и- дзън! Много ми докривя. Не се прави така. Толкова години вече.

Бу, ние с Жожо много се гордеем с теб! Като ни питат на улицата, ще казваме , че международно сертифициран с пет букви човек ни е учил да ядем!

# 602
  • тъгата в мен
Забравих...
Днес се наложи да проведа многократък разговор с едни хлапета,които пушеха гордо.В пети клас се оказа,че са.Бяха обсебели люлките-люлят се и пушат.....
Гледам ги-облечени,обути,с раничики ...и с какъв тежкарлък вадят от същите тия ,купени с любов от мама и тате ранички цигари и огниво...Успях само да им кажа,че моят татко си замина от рак.Приеха го философски и ми съобщиха,че родителите им знаели,но казали-"то си е за теб"...

# 603
  • София
Включвам се само, за да споделя, че днес в Социални Грижи (или както там се казва), една циганка ме караше нещо да й помагам, ръчкаше ме, докато на мен ми правеха справка, въздишаше демонстративно, за да ме накара ДА Й НАПИША ИМЕТО на някаква бланка!!! А преди години, когато ходех за еднократната помощ за първата ми дъщеря една подобна ми даде личната си карта, за да й проверя името в някакъв списък от 50 имена на стената! Неграмотни, но наредени на опашките, осведомени по-добре от всеки са, знаят къде колко пари дават срещу нищо, за да живеят само от това!!! Просто съм потресена!

# 604
  • София
Какво място за потрисане има? Помощите са предвидени за такива хора, които нямат образование, не могат да намерят работа. По- добре ли ще ти е да ти крадат вместо да взимат въпросната помощ и да висят в социални грижи?

# 605
  • София
Това за липсата на образование някакво изискване ли е за получаването на помощи? Много стимулиращо ми звучи! Едната на видима възраст на майка ми не може да си прочете името, другата на моята възраст не може да си го напише! Това в първи клас не се ли придобива като умение? Защо да учат и работят всъщност, след като за да ги спре от кражби, държавата им плаща? А спира ли ги всъщност?!

# 606
  • До хладилника, който обичам
Бу, ние с Жожо много се гордеем с теб! Като ни питат на улицата, ще казваме , че международно сертифициран с пет букви човек ни е учил да ядем!
Ел Hug много ми е драго, цял ден ме поздравяват хора и още по-драго ми става Blush
И продължих с бейлиса и днес (след стъмняване, защото Истинските Майки избягват да пият посред бял ден, ако има шанс някой да ги види).

# 607
Споделям много весел ден - празнувахме Хелоуин в училище. Имаше състезание за най-красива тиква(не спечелихме), повечето бяхме в костюми, голямо забавление Grinning Сефте видях хелоуинска тиква отвътре - абсолютно куха Shocked, само малко семки се търкаляха вътре. Точно за половин час я изрязахме да изглежда страшна и я украсихме. Спомних си, как някой тук разказваше как се е борил с тиквата.
А най-весело стана, когато децата от детската градина се качиха горе да събират бонбони Mr. Green - големи сладури, половината не разбираха какво става, но протягаха торбичките да им сложиш бонбони вътре.
Имаше и такива, които ревяха през цялото време, ама пак обикаляха да събират Grinning
Ще ме извините, че стана множко, ама исках да споделя емоцията Hug

# 608
  • Paradise
Тъкмо се върнах от Джурджу и ме сюрпрезираха, че тр. до Кълъраш/Калараш (пойма нямам кое е вярното изписване на български) да ходя следващата седмица.
Хеликоптери не предлагали обаче за целта. А вождът каза, че "не" не се приема за отговор.

# 609
  • Майничка
Минахме ли моста (т.е., полунощ)? Минахме!

Хайде наздраве за Нейно Умничество, да е здрава и скопосна, умятна и плодовита (последното, по нейно усмотрение, може и само в творчески план)!  bouquet

# 610
Честита да си Василиске! Нека здравето успехите и любовта са ти спътници! Още много награди и творческо вдъхновение!
Весел празник!
  bouquet Hug Heart Eyes

nbirthday
Радвам се , че макар и виртуално те познавам.

# 611
Еее, щом вече официално може - хайде наздраве!
Василиса - жива и здрава Hug, много светли дни ти желая и много фенове още Peace

# 612
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Василиса!

# 613
Честита да е Василиса!

# 614
Василиса, още по-голяма да порастеш - на години, на идеи, на мечти, на реализации!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт