Споделете 149

• 24 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Извинете, но  Joy   Joy   Joy   Joy   Joy   Joy   Joy   Joy   Joy Joy 

# 736
Не е сипаница, не стряскай Пипинса! Леко, Пипинс, да я изкараш, напук на всички твърдения! Не пий вино както ще те посъветват. Вчера видях едно момиче със страхотни обриви по лицето, викам си - горката. А когато я приближих, установих, че това е макиаж по случай Хелоуин. Шъ му са незнайше вещерския празник.

Гаргамел, честито и от мен!  Hug
Що да не пие вино / признавам назад не съм чела , ши мъ извинявате/ , но точно виното на мен много ми помогна .Карах я преди около 2-3 години / тоест бях достатъчно дърта за шарка/ .Та така като си гаврътнах една чаша червено вино и ми избиха всички пъпки .
Бяха мнооогооооо и на най различни места включително и интимни .Абе във всички дупки както му се вика.Виното или оцета способства за изникването им/всички и наведнъж/ на тия ми ти места.Бях приказно красива, но минава и се забравя.Не бой се .Все пак не се дръгни много много и не се къпи . Mr. Green

# 737
Честито на Гаргамел и на Василиса Прекрасна / с много голямо закъснение/.  bouquet
Ако съм пропуснала някой , моля за извинение ..   bouquet

# 738
Хаха, Бу, трепач! Ще го показвам като опция на всеки по-стиснат клиент Simple Smile

# 739
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538135.new#new - новата, тичайте на чисто!

Общи условия

Активация на акаунт