Споделете 149

• 24 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Казанлък of all places
Гаргамеле, много да се радваш! На всичко!
Ръцете ме сърбят да ти пусна една португалска песен, ама по-надвечер ще го направя,че мнооооого вино пие...

# 721
  • Paradise
Гаргамела, жива и здрава да си!
От всичко хубаво и прекрасно по много ти желая!

Оказва се, че аз тази проклета варицела не съм я карала Confused
Вече я почнах, кошмар.
Стискайте палци да мине възможно най-леко (всички ме стресират на дърти години какъв ужас било).
Докторът се опита да ми вдигне настроението с шега от сорта "ее, ми ето, млада си много, още детски болести караш!".
Хич не ми е до шеги, мамка му!

# 722
  • До хладилника, който обичам
Споделям, че днес в качеството си на пациент имах огромно желание да седна лицето на някой колега.
Това май не е в сексуалния смисъл, който навява.

Честито, сватя! Честито, Гаргамел! Големи да порастете!  bouquet

# 723
Въх, Пипинс, това сипаница ли е. Сега ще станеш сипаничава, като стреляна със съчми. Mr. Green

# 724
Гаргамел,   bouquet!

# 725
Гаргамел, все хубави неща да ти се случват!   bouquet

# 726
  • Варна
Не е сипаница, не стряскай Пипинса! Леко, Пипинс, да я изкараш, напук на всички твърдения! Не пий вино както ще те посъветват. Вчера видях едно момиче със страхотни обриви по лицето, викам си - горката. А когато я приближих, установих, че това е макиаж по случай Хелоуин. Шъ му са незнайше вещерския празник.

Гаргамел, честито и от мен!  Hug

# 727
Жива и здрава да си Гаргамел Hug Да те слушат гаргамелите вкъщи  bouquet

# 728
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Гаргамела!

Пипинс, успокой се, пийни едно малко каквото обичаш и се наслади на почивката.

# 729
  • о`майна лунна нощ е
Пожелавам на Гаргамела на прагаргамелчета да се радва, в крепко здраве и добро разположение на духа и тялото да е дълги години още!   bouquet

# 730
  • Майничка
Благодаря на всички ви от сърце! Hug

Върнахме се с №2 от шляене и №1 ни поднесе тържествен обяд - огромна купа картофено пюре, украсено с маслини без костилки и ментови бонбони. Фук-фук! Laughing

# 731
Честит рожден ден, Гаргамел!  bouquet

# 732
Дуци, все пак сте в гр. Елена.  Wink
Пристигнахме в полунощ две семейства с три деца общо. Оказа се, че въпреки преведеното капаро свободната стая е само една. Това в Елени палас. От там започнахме да звъним по телефони да си търсим място за спане. Намерихме една стара къща, Дядовата, където ни умориха от студ, въпреки, че си поискаха по 10 лв. отгоре от обявените цени в сайта за това да ни запалят камината на водна риза. Имахме топло до 3 през нощта само.
В крайна сметка следващата нощ спахме в първия хотел.

# 733
  • София
Елена  е любимо място. Има много интересна черква, няколко впечатляващи къщи и цялостна неповторима атмосфера. Пушено дърво, пушено месо...

# 734
  • До хладилника, който обичам
Ще се хвана да работя преводач.

Общи условия

Активация на акаунт