Споделете 149

• 24 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Синът ми вчера се самомаскира с флумастри, изпаднах в тих ужас, а после баща му надлежно го три с памуче със спирт.  Laughing
Иначе уикендът беше изкаран на разкошно място, не съм очарована от хотелския комплекс, но пък природата беше фантастична.

# 706
  • Майничка
Споделям 10-часов сън.
Снощи едва дочачах да минат галите и да плячкосат наличните лакомства. Част от тях вече са по-високи от мен с една глава!
№1 беше маскирана като Графиня Батори (Василисооо! Laughing), макар силно да мязаше на Хелена Бонъм-Картър в ролята на смъртожадна, с ясно изразена лицева паважна екзема.
Малкото пък днес методично унищожава остатъците от плячката на кака си. Какво е унищожила каката снощи не ми се мисли.

# 707
Гаргамел , Честит Рожден Ден! Бъди , здрава, обичана и сбъдване на мечтите ти! newsm59

# 708
Споделям Рико, както обещах.
Аз Хелоуин не празнувам, но се маскирах на брюнетка, и се получи доста успешно, май така ще си остана известно време  Laughing

ЧРД, Гаргамел, Василис и който друг съм изпуснала! Много вино да изпиете, много бели да направите!

# 709
Гаргамел, честит рожден ден! Успехи и късмет! Hug

Споделям, че се замислих...кога и аз ще си оправя кухнята, че да направя на децата кексчета във формички?! Кога?! От мен зависи, но работата е прекалено много, прекалено. Почти винаги се справям сама, обаче този път ще ми трябва помощ, а мразя да се моля за такива неща.

# 710
Гаргамел, ЧРД. Цветя и рози!
Мишонек, добре завърнала се!

# 711
  • Пловдив
Ей Вълк, защо не ми приемаш поканата във ФБ? Аааааа? Да те питам публично, защо се скатаваш Simple Smile

# 712
Защото не съм влизал във ФБ. Не можа да ми хареса, и туй то.

# 713
  • Пловдив
Защото не съм влизал във ФБ. Не можа да ми хареса, и туй то.
Има те Simple Smile

# 714
Волфио, Hug Grinning
И аз имам някаква фиктивна регистрация във ФБ, поради което редовно ми засипват електронната поща с покани разни хора, за които не се сещам откъде ги познавам. Laughing
Още преди няколко години си я бях направила заради един проект, който тук от форума тръгна.
Волфио, как е Вълчето?
Кой е предния ник на Роса? И коя е Валентина? А с Калатея какво става?

Янтре, лека и бепроблемна! Момче или момиче? Ха, дано да е момиченце: Калояна, Калина, Белослава или Владимира.

# 715
Аз съм Анн@, после ....

# 716
  • sofia
Честит ноември!!!! Честит ден рожден на Gargamela  Hug
Споделям , че най-обичам точно такава есен!!! Страхотно е навън!!!! Ноември си е моят месец и туй то!!!!

# 717
  • София
Желая всичко най-чудесно на Гаргамела по случай рожденния ден, да и бъде весел, пъстър и изпълнен с обич живота!! Весел празник и наздраве!

Споделям, че днес в качеството си на пациент имах огромно желание да седна лицето на някой колега.

# 718
  • Варна
Гаргамел, от здраве, любов и късмет да не се отървеш   bouquet!

И на патерица- сърдечни благопожелания за Василиса Heart Eyes!

Май се опитвам да се разболявам, ама така ще е като се отдадох на ергенски, разгулен живот уикенда. Сега ще се наливам с чай и ще се топля  Laughing.

# 719
Вълчето е по-добре, от как си стоя вкъщи. Вече стана три месеца. Като че ли тепърва се опознаваме и ставаме аверчета. Чете Титан, на Теодор Драйзър.
Янтра има много хубаво лично име. Принцеса, княгиня, майка на цар.

Общи условия

Активация на акаунт