Лошото време вкъщи ни прибра, Юнските бъдещи мами тук събра! - 2

• 23 390
  • 680
  •   1
Отговори
# 615
И моят мъж има мнение за всичко  ooooh! чак понякога ме изнервя. Той има мнения за пердета, килими. Един килим половин година го местихме. Аз го слагам под масата, той го вади отвън- не седяло добре, ужас беше някакъв. Моята свекърва е много суеверна и в този ред на мисли, беше казала още за моя приятелка когато и разказвах, че купуват разни неща : в никакъв случай в къщата не трябва да има покупки за бебето преди да се роди. Е, добре, че не живеем заедно, ако разчитам на техния вкус, после бебето ми отвън не трябва да излиза, а майка ми не живее тук за да я ангажирам с това. Аз последните 2 месеца ще си ги използвам за покупки, пък каквото е рекъл Господ. Иначе си нямам представа какво трябва да се купува точно, но и това ще научим. (иначе количката съм я харесала още преди да забременея)
Ева, не се ядосвай, ако имаш възможност, направете си кредитна карта, отиди си на частно да ти е мирна и спокойна главицата..В Англия явно имат странна политика относно лекарите....  търпение, пък то ще ти се възнагради някой ден Simple Smile

# 616
момичета страхотни сте.утре и аз ще кача моя снимка

# 617
С моя мъж,като решихме да живеем заедно,трябваше да правим ремонт и той каза "Прави каквото искаш,оставям го на теб".И за всяко нещо е така,не се меси,ако му поискам мнението,дава го,но иначе не се бърка.Той е почти постоянно на работа и като се прибере му е само да се занимава с моите драми Simple Smile
 Моите свекър и свекърва починаха един след друг,бог да ги прости,и сега майка ми се налага и много държи абсолютно нищо да не се купува.Но колкото и да си я обичам и да знам,че ще получа най-доброто искам аз да си го пипна...

chin количката си я бях избрала преди доста време,но сега с близнаците трябва да си харесам нова Simple Smile Не че не съм набелязала вече 2,де Simple Smile

# 618

ами ти явно си изтървала моите хиледи писания тук
Всъщност май сме много и взех да се обърквам, но пишеш че нищо не те боли, а аз имам и болки и въпреки това има надежда. Може би при всеки си е различно.
За покупките и аз смятам да ги направя по-рано живот и здраве, мъжа ще се меси и то доста ама ще се тръшна ако трябва.  Laughing
chin смея се на твоя килим, но у нас е така с леглото аз искам да го преместим, а той не! щяло да му духа при положение че сме с нова дограма и парно.

# 619
Момичета качих снимки казвайте как ми е по добре черна или руса  Mr. Green Да много скоро ще имаме сметка и се надявам всичко да се нареди  Confused Чин частна  консултация на ендокринолог  е 250£  минимум представям си какви пари ще е няколко прегледа и  отделно изследвания и лечение ако се наложи  Rolling Eyes дано всичко е наред ако не пътя за Българя !!!

# 620
Ако всичко е наред и аз мисля от 7-8 месец да почна с пазаруването на бебо  newsm30

# 621
ей,мамчета,много сте думливи-не мога да ви изчета  Laughingпривет на новите и леко бременеене Wink
аз да ви кажа че ако мога още от сега бих си купила всичко,ако знаех какжо бебе ще имам,но е толкова рано,а още и на скан не съм била тъй че ще си почакам доста:)нямам търпение да видя снимките и да ви се нарадвам Simple Smileсамо да ви питам-някоя от вас има ли координатите на този готиния доктор и къде работи,че не разбрах?аз още не съм решила къде да раждам-тук или в бг,но все пак да имам телефона:)благодаря предварително и лека вечер мамчета Hug

# 622
И моят мъж има мнение за всичко  ooooh! чак понякога ме изнервя. Той има мнения за пердета, килими. Един килим половин година го местихме. Аз го слагам под масата, той го вади отвън- не седяло добре, ужас беше някакъв.
именноо и аз това имам предвид, диван си купуваме- ами дамаските му били като избелели, дивана бил твърд- бляяя- блаааа- блаааа Wink Wink
Вещица, да знаеш че за близнаци количките са по-изгодни, а и някои са много готски, като една на Пег Перего, която е с кормило, всеки път като сме в детски магазин и я има мъжът ми си я покарва малко Wink

# 623
момичета чин е офлайн та някой може ли да ми прати паролата за албума Simple Smileмерсиииии Hug

# 624
ох да видя дали съм успяла да си направя лентичка или нещо сгафих

# 625
не съм успяла помагайте защо не се появявя лентичката ами линка

# 626
gundie  тамън нея съм си я харесала и наистина на фона на единична Peg Perego е с доста прилична цена.И щом ма мъжа ти толкова му харесва,да взема да ви пожелая едни близнаци... Simple Smile
 Общо взето по магазините(понеже преди месец обикалях точно за бебешки неща) има страхотни работи и всичко за бебо с количка,легло,всякакви атрибути от първа нужда не са чак такава сума.Аз си мислех,че отнема доста средства,но всъщност не е така.Макар че за мен не е много значи едно,за друг-друго.

# 627
не съм успяла помагайте защо не се появявя лентичката ами линка

защото копираш линка, а трябва да копираш BBcode, по-надолу ще го видиш, слагаш го в подписа си и после проверяваш дали се е качила, като кликнеш на ПРОФИЛ

# 628
мерси chin дано сега се получи

# 629
нали по магазините започнаха да се появяват коледните украси и нещо ми е празнично настроението

Общи условия

Активация на акаунт