Лошото време вкъщи ни прибра, Юнските бъдещи мами тук събра! - 2

• 22 930
  • 680
  •   1
Отговори
# 630
ех разгледах албума-всички сте големи сладурани(и сладури за мъжката част;)чакам с нетърпение да ви видя с коремчета preggo

# 631
gundie  тамън нея съм си я харесала и наистина на фона на единична Peg Perego е с доста прилична цена.И щом ма мъжа ти толкова му харесва,да взема да ви пожелая едни близнаци... Simple Smile
 Общо взето по магазините(понеже преди месец обикалях точно за бебешки неща) има страхотни работи и всичко за бебо с количка,легло,всякакви атрибути от първа нужда не са чак такава сума.Аз си мислех,че отнема доста средства,но всъщност не е така.Макар че за мен не е много значи едно,за друг-друго.
ами нали точно за това си мечтая.... наистина е излиза по-ефтино, а и сега малко паднаха цените...аз имам количка на фил енд тедс- горещо я препоръчвам, особенно по-новата им

# 632
ева_82 с черната коса ми харесваш повече Simple Smile

# 633
  • София
и аз разгледах албума, многооо сте готини  Hug Laughing и аз ще кача по някое време като намеря (че съм с нов компютър)...
момичета мен много ме болят гърдите когато съм без сутиен, направо едвам се нося, така ли ще е до края? newsm78
ева_82 и на мен с черна коса ми харесваш повече  Laughing

# 634
зверче и мен много ме болят и са ми едни твърди и стават все по големи Laughingне знам до кога ще е така ма е странно  Confused

# 635
gundie последния модел,който са изкарали,със седалката разработена от наса,както ни обясни момчето в магазина,е нещо уникално.Супер лека,от страхотни материали,убийствен дизайн...и до тук.Коша за новородено е много малък (56-60см),седалката седи само в едно положение-седящо,няма степенка за крачетата,колетата се въртят на 360градуса...Иначе наистина е много готина и ако човек може да си я позволи ей така за газарията става.Иначе не е много функционална.Аз лично съм фен на ABC design и hauk.Среден клас,добро съотношение цена-качество.За 1-1,5г мисля,че са добър избор.За нашите условия не смятам,че нещо скъпо си заслужава.

# 636
veshti аз излизам с едно момиче с близначета на разходки в парка, тя има зимна и лятна на Hauck и е доволна, среден клас, цената е приемлива, а Hauck са много здрави между другото.

# 637
Ей дайте тези пароли от снимка бг насам и аз да се включа.Писах на чин ама явно е няма , а пък искам да ви видяяяя. Hug

# 638
buffy да,съгласна съм с две ръце.Аз много ги харесвам като марка.И всички мами с колички на тази марка са супер доволни.А и като дизайн са много успешни,а за мен и това е важно,не обичам шарени колички.Пък и цена от 500лв за 3 в 1 ми се струва просто супер.Не че не съм си харесала една на пег перего,но като се замисли трезво човек,заради едните пеперуди и това,че примерно ще има още само една в сф,да дам 2000лв...нещо не ми идва отвътре Simple Smile

# 639
Качих и аз .Страхотни сте  Grinning

# 640
gundie последния модел,който са изкарали,със седалката разработена от наса,както ни обясни момчето в магазина,е нещо уникално.Супер лека,от страхотни материали,убийствен дизайн...и до тук.Коша за новородено е много малък (56-60см),седалката седи само в едно положение-седящо,няма степенка за крачетата,колетата се въртят на 360градуса...Иначе наистина е много готина и ако човек може да си я позволи ей така за газарията става.Иначе не е много функционална.Аз лично съм фен на ABC design и hauk.Среден клас,добро съотношение цена-качество.За 1-1,5г мисля,че са добър избор.За нашите условия не смятам,че нещо скъпо си заслужава.
ама за кой последен модел ми говориш?? на фил и тедс или?? На всички модели и марки зимния кош е много малък на пег перего точно е доста малък.....абе аз да ти кажа честно, понеже и теми съм пускала тук и съм чела доста и с мъжът ми сме ходили като гламави по сто пъти в големите магазини да гледаме, всеки си определя няколко критерия и по тях си търси количка- аз исках цяла дръжка, чупеща се нагоре и надоло, големи гуми(на паветата тия с по-малките отпред не вървят хииич), помпещи се и не на последно място- вратат на входа ни е доста тясна-ей това яко ни ограничи в търсенето...иначе много харесвах един модел на Джейн или Жане...ама не минаваше през вратат, мъжът ми като луд мереше колички по магазините , с една ролетка в джоба...само исках да кажа, че моята е много издръжлива и доста удобна Wink Wink

# 641
Добро утро момичета Hug

Аз също си купих Био-ойл но спрях да се мажа защото ми идва доста мазен, а и четах че съдържа парафин който не е много за препоръчване затова го оставих и минах на 2та крема на Мустрела- 9 месеца за стрий и за бюст.Въпрос на личен избор е козметиката за бременни, но за Мустрела отзивите са страхотни.
Леле, немога д аразбера какви са тези лекари който няма да ви дават информация как е бебето и да ви казват следващия пут си носи 50 лева??? Аз ако съм на ваще място веднага сменям доктора, та той само за пари мисли Shocked
Искам да попитам мамите над 35+ как мислите да раждате, мислили ли сте по този въпрос защото аз лично съм на кантар - ако е нормално мисля да е във вода, но незнам кой варият е за препоръчване - нормално или секцио , къде има по малък риск за майката и за бебето? Четах и за епидуралната упойка и лично аз съм с 2 ръце против, само като гледах клипа и като прочетах че ако мръдне човек докато му поставят упойката може да остане инвалид за цял живот косата ми настръхна. Вие как мислите?
Вижте това видео за епидуралната упойка и си преценете сами -  http://video.about.com/pregnancy/During-an-Epidural.htm

# 642
добро утро на всички. Продължавате ли да се чуствате уморени. аз направо не мога да стана. Все едно цялата съм окована в тежести. с мъка се вдигам от стола

# 643
Добро утро,момичета Simple Smile

gundie говорех ти за phil and teds-smart.Много е сладка,на много готина цена,но пусто никак не е функционална.Не знам каква количка ще си търся,с тия асансьори,дето едвам двама души влизаме вътре.

Да ви се оплача-нашият татко е болен и сутринта и мен вече ме болеше гърлото Sad Смятам да ходя до аптеката и да си накупя всякакви хомеопатки и да почвам да се лекувам.
И сънувах ужасен кошмар,че прокървявам.Егати и нощта изкарах,думи нямам Sad

# 644
Леле, само вчера ви изпуснах и колко  много неща сте обсъдили  Simple Smile
И аз два дни бях на темата с маслата - не знам при вас как е, но аз определено имам коремче, а гърдите ми са двойни.Струва ми се много рано - ако раста с тези темпове не ми се мисли просто newsm45 - ще се прекръстя на малкия слон от Странджа Grinning
На мен не ми се гади и не повръщам, а до преди два месеца тренирах много сериозно три пъти в седмицата. Сега похапвам, спрях подскачането и раста на воля -за един месец 2,5кг. Скоро ще имам проблем с дрехите, щото всичките са по мене. Гледката в огледалото ме докарва до отчаяние на моменти, но нали така се става мама  Laughing
Милото ми намери 10-тина мостри на Мустела за бюст, та спестих едни 36 лв засега, и купих Мама Дона на Чико за корема.
След това доста сериозно се зачетох и мисля да си забъркам аз малко масла. Най-добрите за стрии за от пшеничен зародиш и от гроздови семки, ще добавя бадемово, какаово и шея и малко жожоба. И настърган пчелен восък ако намеря. Мисля да заложа на естествените съставки. Crazy
veshtitzata и мен ме боли гърло, но е търпимо и се въздържам от лекарства.
sas3, честито и на теб и леко бременеене.  Аз се чувствам много добре, направо кипя от енергия,  но това като всичко друго сигурно е до организъм, почивай си , пази се  - сега ти е паднало  Hug

Общи условия

Активация на акаунт