Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
 Дами дали някой се бори с превода? Не ми разбирайте погрешно, просто с бързите преводи от миналата седмица се върнах в както беше в началото. newsm53

# 706
        Azad’ın mutluluk pozları

много любов му с събра на Мурат тези дни  Sunglasses Laughing  Wink

Murat Yıldırım'dan Fatmagül'e Taş!    newsm78 newsm78

# 707
Пенда, тук Мурат да не е видял Туба на улицата че се крие зад Бурчин  Joy hahaha Съседките си изписаха темата да викат на черното бяло относно последната фото-сесия  newsm78 Но ги разбирам...при липса на истински снимки с тяхната любимка а само колажи на фенове как да не се ядосваш...

# 708
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет мацки !
Ох, умирам от смях ! Казаха ми, че в последната серия на филма на Туба са пуснали кадри от нашия филм. Направо не повярвах, но се оказа вярно !
Ето ви доказателството !
И както се сещате веднага направих и гифчета  hahaha hahaha Joy Joy Joy Това не е за изпускане !

Имам въпрос ??? И вие ли така гледате  "Любов и наказание"   Joy Joy Joy  То голямо мачкане на чаршафа ,голямо нещо.  Ама е разбираемо, защото следва сцената на Ясемин и Саваш на яхтата !  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНе съм наясно с този сериал, но си мисля, че това си е хитър рекламен ход ! Ама по-скоро за нашия филм   Mr. Green hahaha

Превод ще има не само на този епизод, а на филма ! Да са живи и здрави момичетата ! Hug Hug Hug
Моля да не ги притесняваме, защото правят всичко възможно превода да е готов преди вторник, както се случва след като наваксаха и влязоха в ритъм Peace

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 19:35 от Ari888

# 709
Ари,  newsm51 smile3501 newsm09
Този гифт е шедьовър  newsm10 направо човек за подпис да си го сложи  hahaha

# 710
Момичета  направа се смея с глас  , колкото повече ни плюват сериалчето толкова повече се появяват нашите хора  Joy Joy Joy Joy

Ари и аз така мачкам като гледам , ама обикновенно не съм облечена с пенюар .  Joy Joy Joy Joy

Грифчетата са супер  Hug Hug Hug

# 711
Арии  smile3501 Joy Joy супер сцена  newsm10 направили са показно на Пленителката  hahaha

браво и на екипа, знаят как да си вдигнат рейтинга  Wink май ще трябва да намеря време и за това сериалче  Laughing

# 712
Ето защо техния сериал е на първо място в класацията .
И ЛиН му помага безвъзмездно, а ние се борим сами.

# 713
Сега разбирам, защо ПС най-после е на първо място по гледаемост за деня, ползват популярността на Мурат за да си популяризират сериалчето, от самото начало го правят, първо му взеха имената, а сега и лицето. Mr. Green Joy Joy Joy Сега вече открито екипа показа, че съвпаденията в имената на главните герои, и на един град, сходството в някои външни белези на главния актьор с Мурат,  го прави с цел да черпят от популярността му и от широко дискутирана тема сред феновете "има ли любом м/у Туба и Мурат"  и така да е успешен бизнеса от сериала. Томрис продължава изкуствено да поддържа интереса към интригата "любовта на Туба и Мурат", а Туба,  в името на рейтинга си и сериала, няма нищо против. Mr. Green

# 714
Ари, страхотно попадение. Тя защо така мачка чаршафите? /Чичо, що кашляш, бе?/ Joy Joy hahaha hahaha hahaha
 smile3532 smile3521

# 715
Можеше и нашия да се казва Онур doh ,но не ! Ние сами си водим битките,
не използваме манипулации. newsm10

# 716

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:38 от пенда

# 717
Добра вечер, момичета!  Hug Hug Hug
Тук съм! newsm68 newsm44 newsm68Надявам се пред вид, новата премяна на компа ми /дано да е сполучлива/  винаги да съм в час с любимият ни сериал!  Peace PeaceИмам да наваксвам, но два почивни дни има пред мен, та ще се постарая! Peace

# 718

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:37 от пенда

# 719

Общи условия

Активация на акаунт