Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 186
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Назан да не свидетелства срещу семейството си  ooooh! #Crazy

за Ясемин - имах предвид как ще реагира  Thinking дали ще търси начин да помогне, или ще се отдръпне изплашена, и няма да иска да го види   newsm78 Whistling...а пък и Лейля...

Нургюл какъв крак вади  thumbsup

а Мурат  Wink Mr. Green Joy

Нургюл все по-сексапилна става, и на Мурат след дългата фотосесия, пак му се е вдигнал адреналина hahaha и неотменно с ръце в джобове Joy
той си мисли, че още е под балдахина  Joy Joy

# 691

този поглед не вещае нищо добро,да му мисли този който скрой капана #Crazy

Дано да осъзнае какви хора го заобикалят включително и майка му , най-накрая .
dajoanче наистина дано,но мисля ,че скоро ще видим обратната страна на пулонощ ще закипи ванската кръв и ще видим един луд вански ага #2gunfire

# 692
добър ден  Hug sun

Стефи  Hug  bouquet страхотни снимки  Heart Eyes Heart Eyes и статията изглежда интересна, жалко, че пак се изгубихме в превода  Crazy Joy

Нургюл какъв крак вади  thumbsup

а Мурат  Wink Mr. Green Joy

Убийствена снимка,  евалла, машалла...... Heart Eyes Mr. Green Grinning

# 693
Саваш е умен и досетлив, от разговора със следователя, ще разбере за тайните действия на Шахнур и другите. Ще му стане ясно, че с майка си трябва да бъде винаги нащрек и да не я изпуска от поглед.

# 694
Със сигурност ще е отчяена Ясемин . За разлика от другото обкръжение на Саваш тя изобщо няма да има представа  , защо е цялата тая дандания . Докато разбере , че става дума за наркотици . Ако няма възможност да го види и да чуе от него кокво , зощо и как  ?  Ще бъде в пълно невидение . Със сигурност ще изпадне в ужас за сигурността на Йомер . Даже това може би ще е на първа линия.

За Лейля не ми се мисли ще има колоня припадаци , истерии , назидаване . От сега се настройвам за мрън- мрън на десета степен. Joy Joy Joy

# 695
Саваш е умен и досетлив, от разговора със следователя, ще разбере за тайните действия на Шахнур и другите. Ще му стане ясно, че с майка си трябва да бъде винаги нащрек и да не я изпуска от поглед.
Стефи съгласна съм с теб,но смятам,че и още неща ще разбере няма да е само това. мое мнение newsm78

# 696

Стефи  да я държи по око не е достатъчно . Ще трябва да я пенсионира и да я заключи в стаята и , както тя заключи в началото Чичек . Само така може да е спокоен   Mr. Green

# 697
Дано Саваш нареди на Ешреф да се погрижи за Ясмини детенце защото тя не само ще е отчаяна ,но ще е и в неведение,а за Леиля не ми се мисли,но знае ли човек взе,че застане в защита на зет си #Crazy

# 698

Стефи  да я държи по око не е достатъчно . Ще трябва да я пенсионира и да я заключи в стаята и , както тя заключи в началото Чичек . Само така може да е спокоен   Mr. Green
само да не забрави да и вземе телефона щото и заключването само няма да помогне Joy Joy Joy

# 699

Нито уплашена нито претиснена слуша внимателно аби какво нарежда

# 700
Според мен най-добрия вариант е, да опандизят Шахнурка, без право на комуникации и контакти с никой.

# 701
Според мен най-добрия вариант е, да опандизят Шахнурка, без право на комуникации и контакти с никой.
newsm10 smile3501

# 702

Нито уплашена нито претиснена слуша внимателно аби какво нарежда

Тук е хубава Китка , ама защо така са я направили като близначка на Ясето .  Mr. Green

# 703

Саваш е в пълно неведение какво му се е стоварило на главата. И то пред сина му и любимата му, хората, които най-много е искал да предпази от неприятности и проблеми.

# 704

Китка пак със синьото телефонче и с деколтиран халат. Какво ли я инструктират, дали аби ще й каже какви ги е забъркал?

Общи условия

Активация на акаунт