Imunocea – за силен имунитет на цялото семейство

 • 22 578
 • 246
 •   1
Отговори
 • Мнения: 102
Какво е имунитет?
Имунитетът представлява устойчивостта на организма срещу физичните, химичните и биологичните патогенетични фактори на заобикалящата го среда. Той е сложна система от защитно-приспособителни реакции на организма, които са се развили и усъвършенствали в хода на еволюцията. Основната цел на имунитета е да съхрани хомеостазата и генетичната цялост на организма, независимо от промените в заобикалящата го жива и нежива природа.Странно или не, много от заболяванията в днешно време, които се срещат в различните системи на човешкия организъм, са свързани пряко или косвено с индивидуалния имунитет на всекиго от нас.
Примери за заболявания, при които имунитетът има пряко въздействие върху изхода и времето, необходимо за възстановяването на организма, са:

·   Бактериални и вирусни инфекции, специфични за есенно-зимния сезон
·   Белодробни заболявания
·   Алергии
·   Туморни заболявания
·   Постоперативни състояния на организма
·   Антибиотици и продължителната им употреба


Как да усилим нашия имунитет?
Подсилването на имунната система е от първостепенно значение за ефективното ѝ функциониране. За да работят ефективно, тъканите и органите на имунната система имат нужда от редица вещества, които се набавят чрез използването на доказани високопречистени екстракти от специфични лечебни растения, ползвани в днешната модерна медицина. Те са важни както за поддържане на доброто здраве, така и за лечение на редица заболявания, пряко свързани с имунния дефицит на организма.

Именно затова създадохме за Вас продукт, резултат от знанията и възможностите на нашия екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в грижата и подобряването на човешкото здраве, съчетан с резултатите на модерните хуманитарни науки.
Imunocea е с високо съдържание на бета-глюкани, антоциани, адаптогени, сапонини и биофлавоноиди, извлечени от висококонцентрирани: екстракти от гъби Майтаке (Maitake mushrooms), Астрагал (Astragalus membranaceus), Черен бъз (Sambucus nigra) и Ехинацея пурпуреа (Echinacea purpurea).

Създадохме две форми на Imunocea, строго съобразени с индивидуалностите на детския и възрастния човешки организъм: Imunocea капсули и Imunocea ампули.


Astragalus membranaceus е растение от семейство Fabacea (Бобови растения), с много дълга история като активатор за борба с патогенезата на различни заболявания, пряко свързани с имунния отговор на организма. Коренът на Astragalus се счита за адаптоген –той помага за изграждането и възстановяването на цялостното здраве на тялото. Той забавя или предотвратява растежа на туморни образувания, защитава сърдечносъдовата система, регулира и предотвратява диабета и заболяванията, свързани с диабета.

Гъбите Maitake съдържат полизахариди, наречени бета-глюкани, които пряко стимулират имунната система. Бета-глюканите в гъбите Майтаке допринасят за активиране и увеличаване на производството на определени клетки на имунната система. Това увеличава устойчивостта срещу редица заболявания, помага на тялото да отстрани клетъчните отпадъци и да ускори възстановяването след увреждане на тъкани. Гъбите Майтаке, които са най-ефективният и богат източник на бета-глюкан, подбуждат най-естествената имунна защита. Те са с високо съдържание на протеини, витамини В, калий и фибри.

Ехинацея (Echinacea) представлява многогодишно растение с изключителни лечебни качества.
Ехинацеята е много  популярна билка и хората често я приемат, за да се борят срещу грипа и настинките. Различни източници и изследвания доказват, че високопречистените екстракти на ехинацеята насърчават и тонизират имунната система и намаляват много от симптомите на настинка, грип, други заболявания и инфекции. Екстрактът съдържа сложна комбинация от активни вещества, някои от които се считат за антимикробни, докато за други се смята, че имат ефект върху човешката имунна система. Ползите за здравето и влиянието върху имунната система се дължат на разнообразния хранителен състав, който включва полизахариди, алкиламиди, флавоноиди, полифеноли, витамин С, селен и цинк. Ехинацеята има способността да стимулира имунната система, да лекува горните дихателни проблеми, да елиминира бактериалните и вирусни инфекции, да намалява възпалението и да регулира нивото на кръвната захар.

Черният бъз (Sambucus nigra) има много ползи за здравето. Една от най-важните е способността му да облекчава алергиите, да стимулира имунната система, да предпазва от бактерии и инфекции, да понижава кръвната захар и да успокоява храносмилателния процес. Ползите за здравето на черния бъз включват естествено подобряване и нормализиране на състояния като: настинки, грип, проблеми със синусите, нервни болки, възпаления, хронична умора, алергии, запек и дори рак. Когато се използва в рамките на първите 48 часа от появата на симптомите, екстрактът намалява продължителността на грипа, като се наблюдава облекчение на симптомите средно четири дни по-рано.

Imunocea е произведен съгласно всички актуални високи стандарти, имплементирани в законодателството на Европейския съюз. Всяка опаковка е произведена и проследена съгласно правилата на "Добрата производствена практика". Сигурността и качеството на всяка съставка е потвърдена със сертификат за качество от фирмата производител, а всяка производствена партида от нашите продукти е придружена от сертификати за анализ и качество.

Включете се в темата и задайте своите въпроси, свързани с повишаването на имунитета!
На Вашите въпроси ще отговаря Владимир Атанасов

   Магистър фармацевт, докторант на фармацевтичните науки. Специалист в разработването на нови продукти с опит в провеждането на клинични проучвания.

Всички потребители, които оставят своя въпрос или коментар в темата, ще бъдат включени в нашата томбола с награди. На 15.10. десетима от Вас ще спечелят по една опаковка Imunocea капсули и една опаковка Imunocea ампули.


Правила на темата

Тази тема е от типа “Виртуален кабинет”. Не е предназначена за създаване на дискусии, а е консултативна тема от вида "Въпрос от потребител – Отговор от специалист".
За да бъде максимално полезна и добре организирана и да бъде улеснен специалистът, който ще отговаря на Вашите въпроси, както и с оглед получаване на по-бърз и точен отговор, молим да спазвате следните правила:

- въпросите следва да бъдат зададени максимално ясно и с възможно най-подробно описание на проблема;

- въпросите следва да съответстват на областта на компетентност на специалистите в темата;

- не отговаряйте на въпроси, зададени от други потребители – темата не е дискусионна.Информацията, предоставяна в тази тема, не може да замени посещението при лекар, поставянето на конкретна професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Отговор на Вашите въпроси може да очаквате всеки вторник и четвъртък. Темата ще бъде активна до 14 октомври 2018 г.

Темата не е предназначена за диагностициране и реакция на спешни състояния.
В случай че имате притеснения относно спешно здравословно състояние, моля, потърсете съдействие от личния лекар или на телефон 112.


Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.


https://www.facebook.com/imunocea/
https://imuno.com

Pushpin Имунитетът - предизвикателство или възможност?
Pushpin Значението на имунитета за доброто здраве на нашия организъм
Pushpin Имуномодулаторите и тяхното въздействие при алергиите
Pushpin Антибиотици и тяхното продължително ползване

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 17:53 от Редактор**

# 1
 • Sofia
 • Мнения: 567
С удоволствие бих опитала вашите продукти !

# 2
 • Пазарджик
 • Мнения: 1 409
С удоволствие бих пробвала вашите продукти!

# 3
 • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 • Мнения: 12 673
Препоръчителен прием пише три месеца.Изцяло три месеца ли или на схема?Давала съм на моето дете такива имунстимуланти които се пият по десет дни и след това се почива.Пак в курс от три месеца.

# 4
 • Мнения: 1 556
Бих пробвала с удоволствие!

# 5
 • Мнения: 3 546
Има ли възрастово ограничение при използването? Кое се препоръчва за деца: сиропа или капсулите? И като се има предвид, че препоръчителният прием е 3 месеца, от кога е добре да се започне?

# 6
 • София
 • Мнения: 2 096
Нашето семейство използваме много витамини и хранителни добавки. Сега в началото на есента защитавам и предпазвам имунната система на детето със специални витамини за деца, но се интересувам защо например на дете на 6 г. не може да се предписват витамини за възрастни, но с понижен прием? И другият ми въпрос е свързан с Ехинацея-та. Изключително приятно изненадана съм от положителния ѝ ефект върху детето. В детската градина се спасяваше от настинки като приемаше превантивно само Ехинацея на таблетки. Тези таблетки обаче изчезнаха от аптечната мрежа и вече я виждам само в комбинация. По същия начин ли въздейства в комбинация с Черния бъз? Благодаря!

# 7
 • Мнения: 828
За подсилване на имунитета е необходима качествена храна на първо място, сън, спорт и по-малко стрес и нерви по-възможност.Здрав дух- здраво тяло! Simple Smile Подсилвам имунитета на дъщеря си с различни добавки, като започнем от домашен мед, пчелен прашец, сок/сироп от бъз, чайове, плодове богати на вит. C, както и витамини за деца от аптечната мрежа.

# 8
 • София
 • Мнения: 2 665
Може ли да се приема от деца на година и девет месеца? Как можем да подсилим имунитета на бебето и да го подготвим за детска ясла?

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 2 794
Имате една грешка в текста и сте написали, че на 15.09 ще бъдат изтеглени 10-ма, а тази дата е минала вече
И сега и да попитам нещо Simple Smile Приемането на витамини укрепва доста организма и това много помага за помалкото приемане на вируси през студеният период на годината, но приема им не е ли по-добре да бъде от пресни плодове и зеленчуци (такива които са актуални за сезона) вместо те да се приемат вече обработени и неизвестно за нас дали не са изкуствено създадени

# 10
 • При децата ми
 • Мнения: 6 057
Бих попитала има ли възрастово ограничение за приема на имуностимулантите и по схема ли се пият?

# 11
 • Мнения: 3 532
При какви състояния и заболявания е противопоказно да се приема?

# 12
 • Велико Търново
 • Мнения: 7 703
Бих пробвала продуктите Imunocea, но юе интересува по схема ли се пият и имат ли някакво противопоказануе да не се приемат с други хранителни добавки?

# 13
 • София
 • Мнения: 3 098
Прясно изцеденият сок от цитрусови плодове повишава ли имунитета? Дразни ли стомаха?

# 14
 • Мнения: 668
Как да подсилим имунитета на 3годишно дете,който изкара две пневмонии за една година.

Общи условия

Активация на акаунт