eнергийни вампири

• 7 451
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Дани Hug

Искам да кажа още нещо Hug

Който както  иска така да разсъждава, на който както му харесва така да приема нещата от живота и да им дава обяснения.
Моя начин е да помогна на себе си и на хората с любов, а не да ги анатемосвам и да им слагам етикети: "Вампир-бягайте!"
"Селестинското пророчерство" на мен ми помага да разбера себе си и другите по човешки начин. Hug

п.п. Стана малко като реклама на книгата, не е така обаче.
Има много хубави книги и всяка ще намери читателя си Hug
Успех от мен Hug

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 09:25 от Маргало

# 76
  • София
Като махнем 90% от текста, който включва думички като "енергийно", "Божествен първоизвор" и прочие, остават неща, които човек може да прочете във всеки учебник по психология, само дето там ще е събрано точно два абзаца! Сори, ама на мен тази глава ми прилича на една лъжица обикновен боб, поръсен с някаква екзотична подправка, бучнато едно стръчке магданоз и лепната цена от двайсет лева!

# 77
Heart Eyes

Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо.

Да унищожиш предразсъдаците е по трудно,отколкото да разделиш атома на частици.

Айнщайн.
 Heart Eyes

п.п. Andariel  Hug
Направи ми впечатление личната ти титла:  Hug

Който не е заразен от общата лудост го обявяват за луд.
 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:01 от Маргало

# 78
  • на брега на морето
   Момичета, нещо не ми върви книгата, звучи ми леко сектантски, струва ми се леко зомбираща. Или пък нямам толкова акъл,та да я разбера, знам ли  newsm78?

Тайна, следващия път предварително си попреглеждай книгите в Спиралата (ако са качени) или торентите за филми. Поне не се набутваш. Някои хора например обожават Сергей Лазарев, аз от книгите му получавам пристъпи на огромно чувство за вина и световъртеж.

# 79
  • София
Да, това е реплика на един от героите в Лавина и макар на пръв поглед да изглежда неособено привлекателен образ, защото отказа като лидер да се съгласи с ентусиазма на хората си, всъщност показа, че не можеш да опазиш хората от масовата лудост. Нарочно съм си го сложила, да си го напомням, ама пусто, наопаки правя, и пример за това са последните ми два поста!

# 80
Да, това е реплика на един от героите в Лавина и макар на пръв поглед да изглежда неособено привлекателен образ, защото отказа като лидер да се съгласи с ентусиазма на хората си, всъщност показа, че не можеш да опазиш хората от масовата лудост. Нарочно съм си го сложила, да си го напомням, ама пусто, наопаки правя, и пример за това са последните ми два поста!

Hug Hug Hug
Споко, всичко е наред!
Нека всеки прави това, което го кара да се усмихва Hug

Пък и когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли достатъчно...
 Hug

Усмихнат ден Hug

# 81
  • София
     Прочетох снощи до 240-та страница, но ми се струва,че има доста излишни неща, поне за мен. Днес ще получа и тази: http://www.knigabg.com/index.php?page=book&id=16679, и нея поръчах!

А за кое ми се струва сектантско ,ами непрекъснато натъртване, честото и излишно повтаряне на "Ръкописът" с главна буква, "Божествения първоизвор" и "Откровението" по ред на номера - Първото ,Второто...Осмото...!  Peace

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 11:23 от Тайна

# 82
абе хора, как четете нещо дето не ви харесва. Така автовапирствате  Wink , след като нещо не ти харесва е нормално веднага да прекъснеш връзката с него  Peace иначе ще се чудим що другите ни точат, пък то ние сме се самоизточили

# 83
Някои хора например обожават Сергей Лазарев, аз от книгите му получавам пристъпи на огромно чувство за вина и световъртеж.

Присъединявам се.
Четох ги като ученичка- майка ми ги беше купила... И взех да си контролирам всяка мисъл, за да не ми руши аурата.. Но по едно време се усетих, че съм спряла да мисля  Laughing

# 84
  • София
   Прочетох я!

# 85
Някои хора например обожават Сергей Лазарев, аз от книгите му получавам пристъпи на огромно чувство за вина и световъртеж.

Присъединявам се.
Четох ги като ученичка- майка ми ги беше купила... И взех да си контролирам всяка мисъл, за да не ми руши аурата.. Но по едно време се усетих, че съм спряла да мисля  Laughing

И аз ... Hug  Лазаров никак не ми е любим  , за това и нищо негово не съм прочела Laughing

# 86
  • София

И? Какви са ти впечатленията?

# 87

Е ,чак пък сектантска да  е книгата...не е..  Wink  Книгата е повече мистично и увлекателно четиво, повече се чете като приказка и  няма нищо зомбиращо в нея. Всичко зависи от подхода и вътрешнаа нагласа на човек...  Peace

Тайна, щом ти   е трудна, не се мъчи де... Laughing  Явно енергийно не си готова за тази книга...така че не си насилвай душичката  Peace
Peace

Обикновено съм на едно мнение с Андариел, с изключение на теми, които се отнасят за астрология, вселена, мистика, ..................и всичко подобно.
Книгата въобще не е сектантска! Не бих нарекла така книга, която се опитва да възстанови връзката ни с природата! Една от основните идеи е, че хората са загубили връзката си с природата, която е техният естествен източник на енергия. За да живеем се нуждаем от енергия, след като сме забравили как да си я набавяме от природата, единственият ни шанс е да се изсмукваме енергийно.
Не ви ли се е случвало да сте на място(най-често сред природата), което ви действа успокояващо, тонизиращо, зареждащо, повишава ви настроението.........това е....тогава сте се заредили (несъзнателно) енергиино от заобикалящата ви среда , а не от друго човешко същество. Книгата дава насоки как да успеете да го правите съзнателно.
Надявам се, че успях да обесня максимално просто.

На мнение съм, че книгата може да се чете когато човек е готов за тази книга!
 Десетото откровение ме впечатли повече.
Е, аз съм от тези Crazy, където и Лазарев четат с удоволствие(поне преди години, скоро не съм отваряла томчетата му). Книгите Crazy , като Селестинското пророчество, Лазарев.........., ме отпускат и зареждат с енергия.........

# 88
  • София
И защо да са изгубили връзка с природата? Хората, както винаги, си живеят в средата, която могат да променят или към която могат да се приспособят! Добре че преди трийсет години излезе модата за връщане към природата, та да се дъвче още! И то, забележИ откъде е тръгнало всичко - от презадоволените американци, дето по време на хипи-движението са се друсали като за световно и са халюцинирали за природа и цветя. Аз предлагам първо да стигне материалното консуматорско ниво на сегашните западняци, пък после може и да си говорим за връзка с природата!  Laughing Peace

# 89
Отговорът е във Второто откровение-това сме го минали вече, Андариел!

За да разбереш книгата трябва да си на определено как да се изразя............ newsm78 енергийно ниво!
Първият път я прочетох на един дъх, сега си ми стои на нощното шкафче, в купа с книги, които обичам често да преглеждам.
Андариел, не ми се спори, ако я прочетеш, по-може да се навия...........не ми се преразказва книгата.............който има желание, да чете, който не иска, негова воля, не му е дошло времето...........когато е готов, тогава!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт