Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 18

• 72 028
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ти, jj okocha!  Hug Днес я занесе мъжа ми, измих я, изчаках да изсъхне, сложих колектора и после направо го отлепих и занесе него (звъннах и от лабораторията ми казаха така да направя  Rolling Eyes). Сега остана да се молим за добри резултати!  Praynig
Радвам се, че при вас вече всичко е наред!  Hug Simple Smile

# 211
Момичета, ще съм благодарна ,ако някой сподели опита си ,тъй като не знам как да постъпя с детето си.Лекуваме за втори път е.коли.Първия път 10 дни зинат -по антибиограма,след това му беше изписан нелидикс,но много повръщаше и не можа да го пие.Предписаха ни имунобор уро- 1 месец и след него пробите от стерилната урина бяха 10на 5.Отново провеждаме лечение със Зинат, но лекарите оставиха на мен да реша как да продължим .Нелидикс не става , суметролим също ,защото бактериите са резистентни и остава вариант да приема пиелосептил или да продължа зината още пет дни.Ще съм благодарна на всякакви съвети ,знам че форумът не е място за лечение ,но от лекарите ,които обиколихме никой не прояви загриженост.След празниците ще отидем в София за по-обстойни изследвания ,но до тогава трябва да реша какво да правя.

# 212
  • shumen
Весела Коледа на всички.Пожелавам Ви по малко болни дечица.И да получите най-хубавите подаръци.

# 213
  • Велико Търново
radost 76 и при дъщеря ми лекувахме е.коли 2 пъти и накрая пак имаше. В началото на месеца ходихме до София и след като 'и взеха урина с катетър се оказа, че урината е стерилна, а бактериите са външни. Това, което ни посъветва доц. Лилова е да махаме памперса. Не знам от кой град си, но мисля, че не е лошо да се консултирате със специалист. Успех и дано скоро се преборите.

# 214
Честито Рождество Христово!
Много здраве и любов!

# 215
  • shumen
Честита Нова Година,момичета.Да сте живи и здрави.
Аз изкарах супер Новата Година на Търново.Незнам,но май ще се бяга там да се живее при мъжо.Засега сме в процес на търсене на работа и май ще се събираме.

P.S.Моля Ви,ако знаете някой лекар там помагайте с избора.

# 216
за много години и от мен!
желая преди всичко много здраве на семействата ви, многоцветие в душата,уверено настояще и усмихнато бъдеще!

# 217
Възможно ли е разтворимите напитки (тип степчета) да съдържат съставки, които да убиват бактерии в урината. При положение че имам постоянен катетър. По всички правила на медицината при постоянен катетър трябва да имам бактерии в урината.  Всяка вечер пия по едно шише със разтворен степ. НЕ приемам никакви антибиотици. последните медикаменти приемани от мен са преди 2 години.  При изследване на стерилна урина се оказа че нямам никакви бактерии

# 218
Аз и ти, не съм особено съгласна за постоянния катетър. От наблюдения и личен опит( макар че при мен "постоянното" беше неколкомесечно)
Иначе по въпроса за степчетата - в тях се съдържат съставки, които убиват не само бактериите, но и мнооооого други по-важни неща из организма, и то в дългосрочен план. Има много инфо в нета.

("най-безопасното" в степчетата са  подсладителите - нутрасуит, демек аспартам-( Sad Sad Sad

# 219
Не вярвам да има връзка между степчето и бактериите. Сина ми изкара 3 месеца с нефростома и пак нямаше бактерии, пък степче не пиеше защото е кърмаче  Laughing . Катетър му е поставян също. Радвай се, че нямаш гадинки Simple Smile

# 220
Moмичета, тези от вас, които са давали или дават Фуролин, кажете как я давате тая горчилка.
Бебето ужасно се травмира, отказа шишето покрай него, сега даже се чудя дали ще мога да го захраня. Ужасно мнителен е към всичко, което се опитвам да му сложа в устата  ooooh!
Давам му го, но много се измъчва  Tired

# 221
Така като те слушам, много се радвам, че на Иво му изписаха Инфектотримет  Thinking

# 222
пиелосептила също не е толкова противен и струва 2,20 от турция.

# 223
И Калоян беше на Инфектотимет, но към края на 2рия месец стана резистентен, иначе той много си го харесваше и го пиеше с удоволствие  Tired

ina15, това са ни изписали за съжаление, за пиелосептил нищо не са казали, даже мислех да ходя при Лилова да го сменя, ама за сега се измъчваме  ooooh!

# 224
red shoe, като ходите при Лилова питай за Цеклор, търговското му име е Цек. Също се използва за химиопровилактика, дъщеря ми го пи 10м., точно Лилова й го изписа още от раждането.

Общи условия

Активация на акаунт