FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Сега всеки ще се похвали, че му се е паднало от различно нещо елемент. Ами нали това казвам- при всяко действие може да се падне елемент. Няма никакво, ама никакво, ама никакво точно действие откъде ще се пръкне елемент. Заложено е от всяко действие да се появи.

# 556
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Да, дори и като посещавам и помагам на съседи пак дава елемент от колекцията. Аз вече я събрах и имам от всички по 4.

# 557
колекцията тръгна,но много ме притесняват тези слънчогледови семки..ще трябва да се сее доста слънчоглед.... Thinking

# 558
колекцията тръгна,но много ме притесняват тези слънчогледови семки..ще трябва да се сее доста слънчоглед.... Thinking
имам 50 броя,който е в нужда да каже

# 559
Това за коя мисия е? На мен ми остана само една от новите, но никъде не попаднах на слънчогледови семки. newsm78

# 560
Това за коя мисия е? На мен ми остана само една от новите, но никъде не попаднах на слънчогледови семки. newsm78
абе то и аз...явно съм я минала автоматично

# 561
  • варненка от София
абе то и аз...явно съм я минала автоматично

Това е от втората част на мисията с плодовете, аз също я минах автоматично, защото съм имала всички необходими елементи. После като разгледах от блога коя мисия какво съдържа и се светнах.

# 562
За едната мисия трябва да изчистя още 7 камъка,но нямам никакви.Как се появяват камъните и за колко време  Rolling Eyes

# 563
  • Варна
Искам да попитам, какво трябва да направя за да изпълня ограденото в червено:

http://prikachi.com/images/748/2846748w.jpg

П.П. Благодаря много Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 17:19 от Маркова Рали

# 564

Да произведеш 5 бурета с барут.

# 565
  • Пловдив

П.П. Благодаря много Simple Smile

Аз допълвам само, че се произвеждат във Foundry. Ако не си я построила трябва да го направиш.
Аз имам въпрос за същата мисия, но за третата опция. Как да ги събера тези тоолс?  newsm78

# 566
  • Пловдив
На мен пък ми трябва един от фенерите, който се пада от бонусите на barn-а. Някой да има излишен?

# 567
И аз имам същия проблем със Toolsa.Нямам достатъчно, а и нямам цялата колекция от General store,за да си взема Tools.ако някой има в повече и си е завършил мисията  newsm78

# 568
Доста се бъркате
Има разлика между TOLLS и TOOLS
За Tolls ви трябва построена Toll Booth, която се обира на всеки 6 часа
А Tools се вземат от някои колекции и когато някой съсед ви наеме и пусне на стената съобщение

# 569
  • Пловдив
Доста се бъркате
Има разлика между TOLLS и TOOLS
За Tolls ви трябва построена Toll Booth, която се обира на всеки 6 часа
А Tools се вземат от някои колекции и когато някой съсед ви наеме и пусне на стената съобщение

Жив и здрав да си Марто! Аз от недоглеждане на буквите и събирам другото и се чудя що не отчита!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт