FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
polly, а сигурна ли си, че си изпълнила всички мисии?

# 646
Да, изпълних ги, следобяд продадох добитъка  Laughing.
Грешката е в моя телевизор  Tired....кликнах на къщата  и ми даде подковите....20 .
Да бях питала по рано  ooooh!.

# 647
Чудя се този новогодишен дансинг какво да го правя. Не дава бонуси, а и вече празника мина. Дали има опция като масата от деня на благодарността да се продаде и да получим някакъв бонус. Знае ли някой?

# 648
  • Варна
Майка му стара ако ви бях прочела по-рано можеше и аз да си получа 50-те подкови, сега взех само 20 ужас Thinking
но сега играя за още 20  Laughing
и аз искам да разкарам този дансинг, играта с него изтече нали? много място заема
някой знае ли сега когато се играят пак мисиите колко животни и от кои ще трябва да се продават, че от сега да си ги охранвам ..  Embarassed

# 649
Майка му стара ако ви бях прочела по-рано можеше и аз да си получа 50-те подкови, сега взех само 20 ужас Thinking
но сега играя за още 20  Laughing
и аз искам да разкарам този дансинг, играта с него изтече нали? много място заема
Как така играеш за още 20? Нали уж повтарянето на мисиите не носи нови облаги? Или има някаква нова мисия, която още не се е появила при мен?
Дансингът ще работи до утре, 16. 01., каквото и да означава това ( не знам дали до утре ще дава бонуси или просто ще изчезне).

# 650
но сега играя за още 20  Laughing
някой знае ли сега когато се играят пак мисиите колко животни и от кои ще трябва да се продават, че от сега да си ги охранвам ..  Embarassed
Не е лошо да си спомниш мита за Сизиф. Като свършиш 6-те серии мисии ще разбереш защо. А иначе мисиите са си абсолютно същите- същите животни, същите реколти, същите дървета.

# 651
То ний сега хубаво ще си продадем нещицата, ще се разчистим с тази нова сграда, но дали няма да ни потрябват после за някоя следваща мисия?  newsm78

# 652
Чудя се този новогодишен дансинг какво да го правя. Не дава бонуси, а и вече празника мина. Дали има опция като масата от деня на благодарността да се продаде и да получим някакъв бонус. Знае ли някой?

аз вече го продадох,очаквах да получа някакво животно,както от масата -пуйки,ама не!!!

# 653
То ний сега хубаво ще си продадем нещицата, ще се разчистим с тази нова сграда, но дали няма да ни потрябват после за някоя следваща мисия?  newsm78
Че то не се продава всичко. Има си списък кое да се продаде. След като си има списък едва ли ще потрябват отново. Но това си е мое мислене де. Peace

# 654
То ний сега хубаво ще си продадем нещицата, ще се разчистим с тази нова сграда, но дали няма да ни потрябват после за някоя следваща мисия?  newsm78
Че то не се продава всичко. Има си списък кое да се продаде. След като си има списък едва ли ще потрябват отново. Но това си е мое мислене де. Peace

Следя блога и помня, че се подготвяха мисии за още 2 или 3 деца. Така пишеше преди време. За изпълнението на мисиите трябваше да събираме "Book of baby names" и ставаше въпрос за голяма бройка, аз няма да ги продавам.
Продавам от Коледа и Хелуин нещата. Имам 712 сушени плодаве, които вече не се сещам от кой празник бяха, но те пък не са в списъка, който се надявам, че ще се обновява от време на време.

# 655
Следя блога и помня, че се подготвяха мисии за още 2 или 3 деца. Така пишеше преди време. За изпълнението на мисиите трябваше да събираме "Book of baby names" и ставаше въпрос за голяма бройка, аз няма да ги продавам.
Продавам от Коледа и Хелуин нещата. Имам 712 сушени плодаве, които вече не се сещам от кой празник бяха, но те пък не са в списъка, който се надявам, че ще се обновява от време на време.
Точно така. За следващите мисии за дете също ще трябват книги с детски имена. Но доколкото виждам те ще са други. Пак същата картинка, но друг чешит. Но може и да бъркам.  Peace

# 656

Е какво сега, като завърша мисиите ще взема 20 подкови, вместо 50  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 657
Някой да има 3 излишни Cottage Cheese  Rolling Eyes

# 658
  • София
Някой да има 3 излишни Cottage Cheese  Rolling Eyes

Пратих ти  Peace Hug !

# 659

Общи условия

Активация на акаунт