FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите, аз имам всичко... само змията ми липсва  Laughing

# 586
Искам да попитам как мога да си разширя фермата,че мястото изобщо не ми стига  Grinning

# 587
  • Пловдив
Някой да има излишна пчеличка от clover-колекцията? Blush И слънчогледови семки

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 10:34 от ginbay

# 588
  • София, откъм тъмната страна
Ох къде да я търся тази Бес? Обърнах цялата ферма наопаки никаква я няма. Дали не е бъг нещо да не се появява още....

# 589
Ох къде да я търся тази Бес? Обърнах цялата ферма наопаки никаква я няма. Дали не е бъг нещо да не се появява още....

Отстрани, до сградата Barn е.

# 590
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=406 Най-накрая има обяснение.

# 591
  • София

Пише, че е в страни от хамбара, но при мен са долепени плътно сградите.
Натиснах камбаната за събиране на семейството и тя се появи  Laughing

# 592
  • София, откъм тъмната страна
Благодаря! Ей за камбаната пък хич не се сетих  smile3555

# 593
  • София

Натиснах камбаната за събиране на семейството и тя се появи  Laughing

И аз така направих  Peace ! Иначе изобщо не се виждаше!
А Ханк вече го няма!

# 594

Натиснах камбаната за събиране на семейството и тя се появи  Laughing

И аз така направих  Peace ! Иначе изобщо не се виждаше!
А Ханк вече го няма!
Kак  го няма Simple Smile. Там си е!Даже съм сигурна,че след време ще има мисия да ги оженим с Бес и ще имат и деца.... Thinking

# 595
desperation, а онзи, мустакатия ще им кумува с даскалицата.  Joy

# 596
хахахахаха  Crazy
То наистина както е тръгнало  Heart Eyes.Тая ферма се напълни с хора. Ханк така и не ми стана ясно,защо го вкараха в играта.

# 597
  • Пловдив
хахахахаха  Crazy
То наистина както е тръгнало  Heart Eyes.Тая ферма се напълни с хора. Ханк така и не ми стана ясно,защо го вкараха в играта.
За да му се смеем на шегите Mr. Green

# 598
  • Варна
Ехооо привет, значи като изпълниш мисиите и спечелиш 50 подкови, ако ги почнеш пак няма да спечелиш още 50 ? ако е така няма да се мъча да ги изпълнявам пак  Sunglasses
А това тъпо гробище което така и не съм завършила докрая какво да го правя ? Thinking

# 599
Ехооо привет, значи като изпълниш мисиите и спечелиш 50 подкови, ако ги почнеш пак няма да спечелиш още 50 ? ако е така няма да се мъча да ги изпълнявам пак  Sunglasses
А това тъпо гробище което така и не съм завършила докрая какво да го правя ? Thinking

Това ме подсеща, че желаещите да грабнат подковите, трябва да побързат!
Humble Bob's Horseshoe Supply is running low! Complete the New Years Resolution missions by the 14th to earn 50 special horseshoes. You will still have until the 31st to finish the missions.

Общи условия

Активация на акаунт