FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Това означава ли, че само до утре ще важат подковите?  newsm78

# 601
Ехооо привет, значи като изпълниш мисиите и спечелиш 50 подкови, ако ги почнеш пак няма да спечелиш още 50 ? ако е така няма да се мъча да ги изпълнявам пак  Sunglasses
А това тъпо гробище което така и не съм завършила докрая какво да го правя ? Thinking

Това ме подсеща, че желаещите да грабнат подковите, трябва да побързат!
Humble Bob's Horseshoe Supply is running low! Complete the New Years Resolution missions by the 14th to earn 50 special horseshoes. You will still have until the 31st to finish the missions.

На това изобщо не бях обърнала внимание направо ми идва да се  #2gunfire

# 602
Ако са ви останали само животните за продажба, може да използвате буустове за " огладняване", за да пораснат по- бързо.

# 603
Малееее ужас

# 604
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз не можах камъните да почистя! Те могат ли да се вземат от някаква колекция?

# 605
И сега откъде да си вземем такива Буустове...  Praynig newsm78 Само още веднъж ми трябва да пораснат биковете ....  #2gunfire #2gunfire

# 606
Погледни в колекциите. Не си спомням точно от коя беше. Май от мечката. Трябва да пише Animal ready boost. Прочети внимателно, защото има други подобни буустове, да не обмениш грешната колекция. След това си го намираш в inventory-то, кликаш, животните стават готови за хранене и...
Има и бууст, с който можеш да нахраниш всички животни едновременно, но и него не го помня от коя колекция беше. Чети внимателно и ще го намериш.
И още нещо, нали видяхте, че до 16-ти трябва да си обмените играчките от фабриката на дядо Коледа, защото тя ще изчезне?

# 607
Благодаря ти, обмених две мечешки колекции, но не ми стигнаха  newsm78 Сега ми липсва мечешки зъб...
Обява Заменям елементи от мечешката колекция за зъб от същата!!! illina@abv.bg

# 608
Завърших мисиите, но не получих никакви подкови. Трябва ли да се направи нещо друго?

# 609
  • варненка от София
Завърших мисиите, но не получих никакви подкови. Трябва ли да се направи нещо друго?

Ами не, аз си ги получих автоматично...

# 610
Юпиии, получих си и аз подковите  Joy Благодаря за съветите и зъбчето  Hug Hug

# 611
Колеги, да нямате някаква грешка?Доколкото виждам, единствената дата която се споменава е 31 януари за края на мисиите.Не се сещам някъде да има 14 януари...

Почти съм готова иначе, само тези камъни ме изпотиха, няма и няма....

# 612
  • София
  bouquet Дидева, благодаря за подсещането за енимъл бууста, бях го забравила, успях и аз с воловете и взех подковите!

# 613
  • София
Колеги, да нямате някаква грешка?Доколкото виждам, единствената дата която се споменава е 31 януари за края на мисиите.Не се сещам някъде да има 14 януари...

Над играта в зелено каре го пише!

# 614
  • София
Виж в маркета, май се продаваха камъни за подкови обаче!

Общи условия

Активация на акаунт