FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Това ми се изписва винаги, когато влизам в играта ( стои над прозорчето в зелен фон).
Humble Bob's Horseshoe Supply is running low! Complete the New Years Resolution missions by the 14th to earn 50 special horseshoes. You will still have until the 31st to finish the missions.

А това е от стената на играта във Facebook.
Make New Years Resolutions on FrontierVille. Find Humble Bob around your Inn or at the center of your homestead to unlock 6 new repeatable missions. Complete all 6 missions and get 50 shiny Horseshoes. Hurry, this reward will last until Friday January 14.
Finish your resolutions by Friday to get 50 HS

# 616
При мене го няма бе хора, или съм за очила...явно го е имало, но са го махнали, щом при всички други го има....

в маркета има камъни но са по 8 подкови всеки, а на мен ми трябват 2 а кеш имам само 4....май няма да успея

# 617
  • Пловдив
И аз похарчих 16 подкови за 2 камъка. А от мечешката колекция ми трябва лапа.

# 618
  • София
Може би го знаете, но да кажа:
като обмените Mistery Animal Collection ви дава една Stuffed Bear, която се обира всеки ден и винаги дава елемент от мечешката колекция!

# 619
  • София
При мен съм забелязала, че когато обера някакви насаждения, оставя голо поле, излизам за известно време и после, почти винаги има някой друг камък. Все едно се наторява  Crazy Когато ми трябваха камъни, садих домати, че става по- бързо, но не прекалено и така успях. Не го твърдя, като закономерност, просто наблюдения.
Аз обмених, някакъв бууст, който ми направи 6 животни (бика), да огладнеят с 1 час по-рано... явно съм го объркала. С този, който споменавате, огладняват всички животни ли?

п.с. Май правят нещо по ФБ, защото от сутринта, ако зареди изобщо, върви много тегаво. Има ли други с такъв проблем?

# 620
А това е от стената на играта във Facebook.
Make New Years Resolutions on FrontierVille. Find Humble Bob around your Inn or at the center of your homestead to unlock 6 new repeatable missions. Complete all 6 missions and get 50 shiny Horseshoes. Hurry, this reward will last until Friday January 14.
Finish your resolutions by Friday to get 50 HS

И колко псувни има отдолу. Мале, мале.

# 621
  • София
При мен съм забелязала, че когато обера някакви насаждения, оставя голо поле, излизам за известно време и после, почти винаги има някой друг камък. Все едно се наторява  Crazy Когато ми трябваха камъни, садих домати, че става по- бързо, но не прекалено и така успях. Не го твърдя, като закономерност, просто наблюдения.
Аз обмених, някакъв бууст, който ми направи 6 животни (бика), да огладнеят с 1 час по-рано... явно съм го объркала. С този, който споменавате, огладняват всички животни ли?

п.с. Май правят нещо по ФБ, защото от сутринта, ако зареди изобщо, върви много тегаво. Има ли други с такъв проблем?

Да, набарала си акселератора от скуош колекцията, той само ги забързвас 1 час, и то не всички а няколко.
Другият бууст, който прави всички да огладнеят моментално, е от мечешката колекция.

# 622
Днес във фейса има отново напомнящо съобщение, че подковите са само до 14.
А аз снощи се зарадвах, че си спечелих подковите, днеска влизам - отчело ми е 49 бика само...  Sad Добре, че си имах още един достатъчно пораснал, та отново си приключих мисиите. Рестартирах играта за всеки случай - там са си подковите... юпииии  Joy
Пожелавам на всички успешно приключване днес!   bouquet

# 623
  • Пловдив
Аз не помня колко подкови имах и сега незнам дали съм ги получила, та ако някой може да помогне ще съм благодарна. Откакто играя играта не съм харчила подкови. Някой има ли представа колко подкови са първоначално при започване на играта? И всеки път ли дава по 1 подкова при преминаване на ниво?

# 624
  • София
Да, набарала си акселератора от скуош колекцията, той само ги забързвас 1 час, и то не всички а няколко.
Другият бууст, който прави всички да огладнеят моментално, е от мечешката колекция.

Мдааа, за радост имах няколко готови мечешки и вече си имам общо 101 подкови, та сега и аз съм юпииии Grinning

Doni M, и аз не помня с колко подкови се започва, може би с 5, но със сигурност не дава на всяко минато ниво.

# 625
Аз не помня колко подкови имах и сега незнам дали съм ги получила, та ако някой може да помогне ще съм благодарна. Откакто играя играта не съм харчила подкови. Някой има ли представа колко подкови са първоначално при започване на играта? И всеки път ли дава по 1 подкова при преминаване на ниво?
Аз съм харчила подкови, но не съм купувала. 94 ниво съм и имам 140 подкови. Не съм обръщала внимание дали дава при всяко качване на ниво. Може би rostan най-добре ще ни осветли по въпроса.

# 626
101-во ниво, 188 подкови в момента, пръснала съм към 60 броя.Скоро ми бяха изчезнали 40 подкови,но писах на съпорта и ми ги върнаха веднага.На всяко качване на ниво ми дава подкова  Peace

# 627
  • Пловдив
А аз от сутринта трепя мечки #2gunfire Окастрих си цялата налична гора, успях да обменя 2 мечешки колекции, но пусти мечки почти само елементи от Новогодишната и от "нааканата" колекция ми дават. #Cussing out

# 628
  • Пловдив
Благодаря ви за инфото! Значи действително не ми е дало подковите, а мисиите съм ги завършила вчера  Sad
Ще пиша на съпорта...

# 629
  • София
Аз ги изпълних и шестте мисии,но не ми даде подкови каква може да е причината .  Praynig
Видях че проблема не е само при мен.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 14:22 от tryniti

Общи условия

Активация на акаунт