FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой изкара ли тази козирка Clerk's Hat за 4-тата част на търговската мисия?

От къде трябва да се пръкне, каква дейност?

2 пъти обирам търговския център и нищо, търгувам вътре разни неща - и пак нищо!

Тия тъпаци пак ли са заложили вероятност 1 на 1000, Ростан, какво пише в базата?

# 661
Аз я намерих, ама от ония 'интелигентните' кутии. Пръкна се още при първото отваряне на кутията. Ама когато е активна мисиията тогава се появи. Тя щото интелигентна, интелигентна кутията, ама чак пък толкова интелигентна не е да знае какво ми трябва 30 часа напред. А иначе относно шансовете

при купуване на строежа шанса е 27 на 100
при строене шанса е 10 на 100
при завършване на строежа шанса е 20 на 100
При обиране шанса е 25 на 100

Като това е шанс да се появи елемент. Удари още едно делене на 5 и вече се получава колко е шанса за козирката(не е точно така, ама образно е някъде така)

# 662
  • София
Мерси Ростан, значи ще чакам от обиране да се появи!

А такива интелигентни кутии от къде се вземат, аз нямам нито една?

# 663
  • варненка от София
Тези кутии са много хубавко нещо, но май ги имаше само за един ден. Пускаха се като подарък на приятели и съответон те ти ги връщаха. На мен така ми даде буренца с барут за една от мисиите. И ман още 5 и си ги пазя. А на мен тази шапка ми я даде като строих, имам 4 такива.

# 664
Как да изпратите на своите съседи Care Packages.

Има някакви ограничения. Явно през 6 часа може да пращате от нея на съседите, въпреки че като влезете след 1 минута пак може да изпратите. Но съседа получава...... censored

# 665
  • Варна
Относно 6-те мисии, на мен сега ми пише че ако до 31.01 ги мина ще ми дадат 20 подкови.
И затова реших пак да пробвам.

# 666
Ако имате пари и дървета - строите нова търговска сграда - при първото строене се пада нещо от колекцията, при следващите досега само ХР ми се е падало. Почти събрах колекцията така. После бутам сградата. Е, оставила съм си една търговска сграда - за мисиите.
Може би така ще ви се падне зелената шапка.
Успех!

# 667
Ако имате пари и дървета - строите нова търговска сграда - при първото строене се пада нещо от колекцията, при следващите досега само ХР ми се е падало. Почти събрах колекцията така. После бутам сградата. Е, оставила съм си една търговска сграда - за мисиите.
Може би така ще ви се падне зелената шапка.
Успех!
Не е ли по-просто някой съсед да ти изпрати колетче от линка на rostan? Козирката ми се падна с отварянето на първата кутия след появяването на мисията. И въобще винаги се падат неща, които са ти жизнено необходими в момента.  Mr. Green

# 668
  • Пловдив
А нещата от Mystery animal колекцията от какво се падат?

# 669
  • София
Никой не ми праща такива интелигентни кутии, моите съседи даже и изпратените от мен енергийни храни не ми връщат, много вяло играят. Пращам на ден повече от 30, а получавам 4-5 обратно.

Изкарах козирката от строене чааак на 5-я търговски пост, като междувременно натрупах 8 от ония дървени неща приличащи на лопата  ooooh!

# 670
  • У дома
и на мен ми писна от неактивни съседи  #Cussing out #Cussing out.
Няма как да се направи и частта от баджовете да ти помогнат еди колко си съседа.Аз изпращам на максималният брой, а получавам 2-3.Ако някой желае да ме добави.

# 671
Аз изпращам този подарък, обаче не мога да го връщам като го получа, а и на мен не ми го връщат- има ли някакъв трик?

# 672
А нещата от Mystery animal колекцията от какво се падат?

аз имам 2 таралежа,1 бухал на клонка и 1 заек,не помня от къде ги имам,но от тях ми се падат

# 673
Аз имам към 80-90 съседа сигурно,от който не знам дали и 20 играят......много слаб интерес към играта има.

# 674
Здравейте, аз от няколко дни се хванах да игря играта и ми се струва забавна, до лятото играех Treasure isle, но после ми омръзна малко. Нямам много приятели, които да играят и имам нужда от съседи, ако някой ме иска да пише  Laughing, може би на лични или тук да си напиша името?

Общи условия

Активация на акаунт