90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №115

• 33 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Аз имам едно въпросче.
Разгледах вкусните рецепти на Петя и си харесах едно солено кексче ама май никак не е режимно че много белтъчинки се смесват в него- салам сирене, яце и т.н. Много ли ще прегреша ако си го направя. А оначе обяда пак не стана както беше плануван
Карфилчето си го хапнах но вместо панирани пилешки хапки извадих от фризера панирани кашкавалчета
ДАли не беше проблем   newsm78

# 721
  • София
здравейте момичета:)
дискусиите за въглехидратния са доста поучителни, аз ще споделя за мен какво съм осъзнала-стига да знаете, че ще успеете да се ограничите с малко от най-любимото сладко-хапнете го.Аз знам, че именно количествено трудно успявам да се съобразя с въглехидратите, така че се старая най-много да не смесвам или прегрешавам.Зависи и къде съм през деня и дали има нещо подходящо за хапване.И аз посягам към тестени кифлички, банички, форнети-по възможност без яйца и сиренце или кашкавал.Моят избор обикновено е нещо със плодов пълнеж, или ореховки, меденки, или всякакви "хрупкавини"Simple Smile)))))Важното е да не забравям, че идеята е да хапна, а не да си угаждам със сладки изкушения:)

днес варива:
з:ябълка и кафе
о:ориз със зеленчуци
в: вероятно леща

да питам-обожавам ориза със зеленчуци и се чудя, ако го приготвям често във деня за варива, не е ли твърде еднообразно?
и още едно питане-плодовия ден допустимо ли е да се смесват плодове и зеленчуци или се кара само на едното от двете?

отивам да си напълня шишето с вода, за да я наваксам за деня:)
хубав ден за вас и нека да е изпълнен с минуси:)

# 722
  • Варна
мама на иви..предполага се че това солено кексче е с брашно,нали ...във въглехидратен ден можеш кексове ,но постни-без яйца,мляко,сирене,кашкавал,колбас и пр.

ni4ia ориз можеш да хапваш (той си е режимен) ,стига да не ти омръзне ..а в плодовите дни са разрешени и сурови зеленчуци или приготвени на пара,но неовкусени

П.П. прочела съм те малко по диагонал : или плодове или зеленчуци на 1 хапване

# 723
  • София
Reana не на едно ядене, а в един ден:)
разбрах те и благодаря за отговора:)))))))
оризът ще си го хапвам, смущава ме само да де би да привиква организма и да спра да му набавям нужното...знам ли:)
мерси:)  bouquet

# 724
мама на иви..предполага се че това солено кексче е с брашно,нали ...във въглехидратен ден можеш кексове ,но постни-без яйца,мляко,сирене,кашкавал,колбас и пр.
Абе и аз така си мислех ама да попитам
Никой обаче не ми каза какво мисли за чипса
Или да стискам зъби още 45 дни и после  newsm44

# 725
Абе и аз така си мислех ама да попитам
Никой обаче не ми каза какво мисли за чипса
Или да стискам зъби още 45 дни и после  newsm44

Да, стискай се! Laughing Диета с чипс нещо не върви!  Mr. Green

# 726
мама на иви ,аз си хапвах чипс понякога в деня за варива, първия път когато правих диетата, не исках да `издивявам` за нещо което много ми се е прияло  Mr. Green Вероятно ще забави малко отслабването. Това е `храна` която никой не би ти препоръчал. Но пък не съм си позволявала нещо като кекс с колбаси и сирена Crazy - така че, големи хора сме - ти решаваш!

За днес - белтъчен - грейпфрут и кафе
                                  омлет с яйца,сирене и чушка
                                  2 кюфтета и салата

# 727
  • София,
Привет
Аз вчера успешно изкарах плодовия ден, но вечерта страшно ме боля стомаха Rolling Eyes, а по едно време ми причерняваше като стана Confused, но издържах де. А днес кантара приятно ме изненада- вече имам цели три килограма, а и по дрехите доста си усещам Hug.
Днес съм белтъчен - любимия ми Joy
з- половин ябълка, за повече нямах време че излязох и една огромна чаша с кафе с мляко Hug
о- гювече - сирене нискомаслено или извара, един кренвирш, печени чушки, малко домати и две яйца това в микровълновата за пет минутки Heart Eyes пробвайте много е вкусно и става бързо Peace
в- точно готвя прясно зеле с пилешко месце Blush
Лек и отслабващ ден Peace

# 728
Дианджелис и Хари, благодаря за отговорите.
По принцип уж имам воля и не се изкушавам толкова лесно.
Все още издържам да не ям от вкусутийте който приготвям за мъжа и детето особенно като все приготвям някоя тортичка или сладкиш на мъжа, че той без това не може горкичкия.
На мен си готвя отделно каквото там ми се пада за деня.
Ама този солен сладкиш определено изглежда доста добре
На Петя от рецептите съм правила бесквитената торта и половинката остана много очарован
Даже заяви че му харесва повече от обичайната която му правя с пудинг

# 729
Здравейте на всички!От скоро ви следя и онзи ден почнах диетата че имам 10тина килца за сваляне,а дори и да са малко повече нямам нищо против.Та днес вече съм на въглехидратния ден и след малко ще папкам пица със царевица и кисели краставички а за вечеря мисля че става да е еклер нали?
Успех на всички в топенето на килцата newsm10

# 730
Здравейте! Днес ми е 3-ти ден. Чувствам се добре, но утре незнам как ще изкарам само на плодове и зеленчуци!!! newsm78

# 731
Да дам и аз отчет за днешният въглехидратен ден .
З- Портокал и кафе
О- 7 бр.соленки
В- Мисля да е мъничка пица с лук и маслини и нещо сладичко задължително!

Успех и много минусчета ! Peace

# 732
  • на малък остров в океана
Правете рецептите на Пети, но от темата 90 дневна диета - рецепти. Laughing Не тези от подписа й.
Много вкусни предложения има.

Чипсът, особено този които се прави от брашно а не от картофи не е полезен и извън режима. Сол и мазнини - празни калории, никому ненужни.

# 733
Бетито 28 не е ли малко късно за обяд чак сега
Ужасия къде да намеря тези рецепти на Пети за 90 дневната
 newsm78

# 734
  • на малък остров в океана
в закованата тема за рецептите. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

Общи условия

Активация на акаунт